iPad – problemi i s Wi-Fi signalom?

poruka: 192
|
čitano: 17.102
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "iPad – problemi i s Wi-Fi signalom?".
15 godina
Re: iPad – problemi i s Wi-Fi signalom?
sudy_freak kaže...
Ezio kaže...

Ne bih se hvalio da se ne znam logirati na bug online, nelogicaru.

Ne znam ili ti uređaj to onemogući?

Kvantni fizičaru

Eto koji je tvoj problem. Ne znas i nemas pojma o ajfonu. Mislis da se ne moze logirati zato sto je psiho to napisao, a psiho je dokazani dezinformator. Dakle moze se logirati na iosu na ovaj forum i to je posve istovjetno logiranju u bilo kojem browseru na bilo kojoj platformi. Da nije tako , ne bih ti sad mogao napisati ovaj odgovor. A ti slobodno dalje trkeljaj i vjeruj ljudima koji pojma o nicemu nemaju. Sto je vise hejtersko/ignorantskih neistina i lazi , apple nam je sve drazi:P
15 godina
neaktivan
A jel ti ode u novi redak kad pritisnes Enter(Return) na iPhoneu? Meni na iPadu 2 nece.
Ne vjeruj sjaju u njenim očima! To je samo svjetlost što joj prolazi kroz šuplju glavu!
14 godina
neaktivan
Meni ode u novi redak.

0 0 hvala 0
17 godina
sudy_freak kaže...
Ezio kaže...

Kvantni fizičaru

AAAaaaa to ono on meni odgovara?

Ako bas doticnog zanima, tipkovnica se ugasi istu sekundu kad ja hocu upisat mail ili password, koliko god puta pokusavao.

Valjda sam stvarno glup jer ne znam ispraviti Appleovu softwaresku gresku.

- Psiho246
15 godina
Psiho246 kaže...
sudy_freak kaže...
Ezio kaže...

Kvantni fizičaru

AAAaaaa to ono on meni odgovara?

Ako bas doticnog zanima, tipkovnica se ugasi istu sekundu kad ja hocu upisat mail ili password, koliko god puta pokusavao.

Valjda sam stvarno glup jer ne znam ispraviti Appleovu softwaresku gresku.

Nikad mi se to nije dogodilo. Vjerojatno nemas appleov iphone nego kinesku kopiju. Ili jednostavno lazes da odrzis svoj applepljuvacki kredibilitet na forumu.
17 godina
neaktivan

@ Ezio - ako si troll onda svaka cast, kapa dole itd. Ako stvarno mislis ovo sto pises, onda sine dragi hitno potrazi strucnu psihijatrijsku pomoc da nebi

Procitao sam dosta horor knjiga ali ova tema, kao remek djelo socijalne dekadencije mladih generacija i utjecaja konzumnog drustva na nase drustvo, mi ledi krv u venama.

Zao mi sina koji ce morati odrastati u ovom drustvu. Tragicno...Zaista tragicno...

6 0 hvala 0
15 godina
brainiac kaže...

@ Ezio - ako si troll onda svaka cast, kapa dole itd. Ako stvarno mislis ovo sto pises, onda sine dragi hitno potrazi strucnu psihijatrijsku pomoc da nebi

Procitao sam dosta horor knjiga ali ova tema, kao remek djelo socijalne dekadencije mladih generacija i utjecaja konzumnog drustva na nase drustvo, mi ledi krv u venama.

Zao mi sina koji ce morati odrastati u ovom drustvu. Tragicno...Zaista tragicno...

o čemu ti konkretno trabunjaš i što te muči? jel ima kakve veze sa wifi signalom ili se samo hoćeš svađati?

daj me citiraj gdje sam "trolao" pa ću ti reći jel trolanje ili previsoko inteligentna misao da bi ju običan puk mogao razumjeti.

možeš i na pp dok nije došao miro i podijelio kartone.

14 godina
neaktivan
Ezio kaže...

Nikad mi se to nije dogodilo. Vjerojatno nemas appleov iphone nego kinesku kopiju. Ili jednostavno lazes da odrzis svoj applepljuvacki kredibilitet na forumu.

Znaci svi iPhone uređaji koji imaju neku grešku su kineske kopije?

17 godina
odjavljen
McD kaže...

Tehnički, svi iPhone uređaji jesu kineske kopije....

...nastale kopiranjem prototipa konačne verzije

Big wheel keep on turning, Proud Mary keep on burning, Trolling, trolling, trolling on the river.
15 godina
McD kaže...
Ezio kaže...

Znaci da je tvoje pitanje glupo koliko i psihopatova izmisljotina. Di ste pobrali tu vrhunsku logiku da mi je znat...
17 godina
moderator

Prestanite trolati i spamati! Pun mi vas je kufer! {#}

{#}

...
Moj PC  
10 0 hvala 4
14 godina

Toliko o savršenom iPad-u.

In your face, fan{#}

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
Moj PC  
1 1 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice