iPad – problemi i s Wi-Fi signalom?

poruka: 192
|
čitano: 17.169
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "iPad – problemi i s Wi-Fi signalom?".
15 godina
Re: iPad – problemi i s Wi-Fi signalom?
Diplomat kaže...
Nije samo antena problem na tom mobitelu, smrzava se sve češće. :O

ne baljezgaj gluposti, meni se niti jednom nije smrzo niti imam problema sa antenom

15 godina
neaktivan
Ezio kaže...
DwightSchrute kaže...
Ezio kaže...

očekujemo ispravak puno prije izlaska ics-a za samsung

Ja bas uzivam u ICS na svom samsungu...

jel i on s tobom uživa?

btw, nešto te zezaju gsm i wifi signali? krivo ga držiš?

S obzirom di sam sada jako sam zadovoljan signalom. Za razliku od kolege koji ima vjerovali ili ne Iphone,pa mu prekida prilikom svakog drugog razgovora poziv.

Ako sam ti imalo pomogao stisni HVALA. :)
15 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...
popstar kaže...

Ja nisam primijetio ni pregrijavanje, ni kakve probleme sa WiFi signalom!

a gdje si ga ti već imao priliku koristiti?
Nije ni prismrdio Europi još, a kamoli ovoj našoj vukoyebini? 

{#}

Kad ne spavam budan sam
14 godina
Hahaha, yebem takvu firmu na čijim se uređajima ne vidi razlika :)
Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
15 godina
neaktivan
popstar kaže...
sudy_freak kaže...
popstar kaže...

{#}

Kak ih uopće možeš razlikovati,meni isto izgledaju? Ili kupiš različit bumper za svaku generaciju?

Ako sam ti imalo pomogao stisni HVALA. :)
16 godina
Check kaže...
Diplomat kaže...

ne baljezgaj gluposti, meni se niti jednom nije smrzo niti imam problema sa antenom

Ice cream -> ICE -> led -> smrzavanje

Vidim, nije problem samo u anteni i smrzavanju, problem je i u nečem drugom. Majketi, što su djeca danas osjetljiva. Čovjek se ne može ni našaliti.  {#}

K
15 godina
Korky kaže...
Check kaže...
Diplomat kaže...

Ice cream -> ICE -> led -> smrzavanje

Vidim, nije problem samo u anteni i smrzavanju, problem je i u nečem drugom. Majketi, što su djeca danas osjetljiva. Čovjek se ne može ni našaliti. {#}

ma sve bi to bilo u redu da je i diplomat mislio na igru rjecima

15 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...

Yebes firmu, koja stalno mijenha dizajn. Znaci da nisu sigurni u ono sto rade. A razlika na Displayu se vrlo dobro vidi.

Kad ne spavam budan sam
15 godina
neaktivan
DwightSchrute kaže...
popstar kaže...
sudy_freak kaže...
popstar kaže...

{#}

Kak ih uopće možeš razlikovati,meni isto izgledaju? Ili kupiš različit bumper za svaku generaciju?

To je iPad 1 i iPad 3. Ovaj prvi je dvije godine star i jos cu ga za dobro pare prodat. ;-)

Kad ne spavam budan sam
14 godina
popstar kaže...
sudy_freak kaže...

Yebes firmu, koja stalno mijenha dizajn. Znaci da nisu sigurni u ono sto rade. A razlika na Displayu se vrlo dobro vidi.

Naravno da će mijenjati dizajn kada patent-debili patentiraju takve ne buloze da ne smiješ imati ekran na prednjoj strani, crnu/bijelu boju uređaja, zvučnik naprijed itd.

Dokaz za kakvu je publiku iUređaj (Pod, Phone, Pad).

NA SLUŽBENOJ, znači službenoj stranici, pod specsima ni riječi o preocesoru, RAM-ima, ali važno da pričaju o boji, slušalicama, jezicima, tipkama.
HAHAHAHA, bez uvrede ikome, ali omfg!

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.3.2012 14:00 (sudy_freak).
15 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...
popstar kaže...
sudy_freak kaže...

Naravno da će mijenjati dizajn kada patent-debili patentiraju takve ne buloze da ne smiješ imati ekran na prednjoj strani, crnu/bijelu boju uređaja, zvučnik naprijed itd.

Tko joj prvi njegova je!

Kad ne spavam budan sam
15 godina
sudy_freak kaže...

pa nek drugi put budu domišljatiji i ne kopiraju dizajn iphonea kako bi zavarali kojeg neinformiranog kupca

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.3.2012 13:58 (Ezio).
17 godina
popstar kaže...
sudy_freak kaže...
popstar kaže...
sudy_freak kaže...

Tko joj prvi njegova je!

Apple je prvi u nicemu.

- Psiho246
15 godina
Ezio kaže...
sudy_freak kaže...

pa nek drugi put budu domišljatiji i ne kopiraju dizajn iphonea kako bi zavarali kojeg neinformiranog kupca

stvarno moras biti neinformiran da ne razlikujes natpis samsung od slike jabuke... a i onaj koji se tako "zeznio" sigurno mu je kasnije i drago bilo

14 godina
Ezio kaže...

Pogledaj moj gornji post o "neinformiranom kupcu"?

Kakav bi trebao biti uređaj?
Okrugao, za zaslonom na bočnoj stranici, prozirno bijelo-smeđe boje, s tipkama na daljinskom, s prijenosnim zvučnicima, itd?

{#} 

15 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...
popstar kaže...
sudy_freak kaže...
popstar kaže...
sudy_freak kaže...

Tko joj prvi njegova je!

Apple je prvi u nicemu.

Naravno, Samsung je prvi!

Kad ne spavam budan sam
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.3.2012 14:05 (popstar).
14 godina
popstar kaže...

Znam da nije, Samsung je!

Hoćeš iskreno?
Jest!

Zašto?
- pogledaj samo korisne inovacije Samsunga - a pogledaj korisne inovacije Apple-a (slide to unlcok - wow)

- tko više uređaja u globalu proda

Baš gledam stranice Apple-a i ne mogu se načuditi, pa svugdje piše "Najbolji, Najbriljantniji, Najbrži".
Firma koja za sebe ima potrebu superlative govoriti (samo superlative) nikako to nije. 

Da se razumijemo - za Mac seriju, a pogotovo MacPro kapa Apple-u do poda (rekao sam mali milijun puta).

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.3.2012 14:06 (sudy_freak).
15 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...
popstar kaže...

Hoćeš iskreno?
Jest!

Zašto?
- pogledaj samo korisne inovacije Samsunga - a pogledaj korisne inovacije Apple-a (slide to unlcok - wow)

Baš gledam stranice Apple-a i ne mogu se načuditi, pa svugdje piše "Najbolji, Najbriljantniji, Najbrži".
Firma koja za sebe ima potrebu superlative govoriti (samo superlative) nikako to nije. 

A sta je to Samsung izmislio, TouchWiz il BadaOS?!

A kad smo vec kod superlativa, sta su onda imena Galaxy il Star. A nemaju ni "G" il "S" od toga.

Kad ne spavam budan sam
14 godina
neaktivan
bas tako
Cedo
15 godina
neaktivan

1 1 hvala 0
14 godina
popstar kaže...

A kad smo vec kod superlativa, sta su onda imena Galaxy il Star. A nemaju ni "G" il "S" od toga.

Jesam li ja rekao igdje riječi o TW-u ili Badi?

Općentio Hw/Sw inovacije.

Što je Apple izmijenio?

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.3.2012 14:13 (sudy_freak).
15 godina
popstar kaže...
sudy_freak kaže...
popstar kaže...

Hoćeš iskreno?
Jest!

Zašto?

a covjece jesi ti zagrizao za tu jabuku... branis ju ko da ti rezije placaju a ne da ti njima pare dajes... de smiri strasti malo i prihvati neke cinjenice ko sto i svi drugi ljudi prihvacaju... apple je firma, koja ima kvalitetne proizvode... samsung takoder, i samsung sigurno ima hrpu vise inovacija od appla jer se ne bave samo gadgetima... i jedna od bitnih razlika, samsung ne patentira gluposti poput ravnog ekrana, crne boje ili ovo zadnje sto sam cuo naginjanje 3d sucelja (ono to vec postoji na masi stvari i sad su oni to patentirali) nego smislene stvari tehnicke prirode

17 godina
sudy_freak kaže...
popstar kaže...

Jesam li ja rekao igdje riječi o TW-u ili Badi?

Općentio Hw/Sw inovacije.

Što je Apple izmijenio?

Ej ej, nemoj tako.

Ipak su dosta stvari uveli iz Androida.

Recimo notification bar.

- Psiho246
15 godina
neaktivan
iPad – problemi i s Wi-Fi signalom?
Samsung je cudo od inovacije.Soft od Googlea(Apple kopija),a sve ostalo iskopira od Applea.
We are the European Union.Lower your shields and surrender.We will add your biological and technological distinctiveness to our own.Your culture will adapt to service us.Resistance is futile.
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.3.2012 14:22 (no tengo dinero).
Moj PC  
4 9 hvala 0
15 godina
neaktivan
Check kaže...
popstar kaže...
sudy_freak kaže...
popstar kaže...

Hoćeš iskreno?
Jest!

Zašto?

a covjece jesi ti zagrizao za tu jabuku... branis ju ko da ti rezije placaju a ne da ti njima pare dajes... de smiri strasti malo i prihvati neke cinjenice ko sto i svi drugi ljudi prihvacaju... apple je firma, koja ima kvalitetne proizvode... samsung takoder, i samsung sigurno ima hrpu vise inovacija od appla jer se ne bave samo gadgetima... i jedna od bitnih razlika, samsung ne patentira gluposti poput ravnog ekrana, crne boje ili ovo zadnje sto sam cuo naginjanje 3d sucelja (ono to vec postoji na masi stvari i sad su oni to patentirali) nego smislene stvari tehnicke prirode

Ne branim nikog, nego samo kaze istinu. I za razliku od mnogih koji pisu protiv iPhona i iPada a nemaju pojma ni o jedno ni od drugom. Ja sam koristio Android i srecom sam ga prodao prije nego sto sam ga razbio od zid.

Sad imam koristim WP7 i mogu rec da nije nista losiji od iOS-a al je sto puta bolji od Androida.

Kad ne spavam budan sam
15 godina
no tengo dinero kaže...
Samsung je cudo od inovacije.Soft od Googlea(Apple kopija),a sve ostalo iskopira od Applea.

ajde navedi jednu stvar sto su kopirali od appla? ak ces dizajn govorit, to vise lici da su kopirali htc hd2... 

EDIT: da ne spamam dva posta za redom da odgovorim popstaru

imao sam i iphone i ipad, meni nisu legli ni malo pre brzo mi dosade i ne govorim da su to losi uredaji (ja sam govorim da si prezagrizen funboy i da nehvalis toliko apple kao majku inovacije, jer bi oni puno toga mogli naucit od ovih iz koreje), a to sto govoris imao si android, pa imao sam i ja xperiu x8 i mislio nikad vise pobogu ovaj android

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.3.2012 14:28 (Check).
17 godina
popstar kaže...

Ne branim nikog, nego samo kaze istinu. I za razliku od mnogih koji pisu protiv iPhona i iPada a nemaju pojma ni o jedno ni od drugom. Ja sam koristio Android i srecom sam ga prodao prije nego sto sam ga razbio od zid.

Sad imam koristim WP7 i mogu rec da nije nista losiji od iOS-a al je sto puta bolji od Androida.

Koji su to mnogi tocno?

Cesto cujem o tim mnogima koji nisu probali iPhone a samo kenjaju, kad ono ja vec "sto" puta imao iPhone u ruci i to svaki model i svejedno imam zamjerke.

- Psiho246
16 godina
Psiho246 kaže...
  Ej ej, nemoj tako.

Ipak su dosta stvari uveli iz Androida.

Recimo notification bar.

A ja proklinjem dan kad su to uveli. Svako toliko ga nehotice povučem dolje.

K
15 godina
sudy_freak kaže...

jel te opet trebam podsjecati na uređaje koji se zovu: šampion, hugo boss, duša, galaksija, galaksijski as, galaksijski as plus, galaksijski as profesionalac, galaksija fit, dragulj, izvršitelj, neustrašivi, zvijezda, inovator, giorgio armani, napredna galaksija, utjecaj, impresija, presretač, oduševljivač, prvi, čudo, hello kitty, intenzitet...

apple sa pravom nazove svoje uređaje najbolji, najbriljantniji i najbrži kad to i jesu.

ali valjda je i ovaj s pravom nazvan hello kitty šampion...

maca maca
17 godina
Check kaže...
no tengo dinero kaže...

ajde navedi jednu stvar sto su kopirali od appla? ak ces dizajn govorit, to vise lici da su kopirali htc hd2... 

Case closed.

- Psiho246
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice