ne baljezgaj gluposti, meni se niti jednom nije smrzo niti imam problema sa antenom
očekujemo ispravak puno prije izlaska ics-a za samsung
Ja bas uzivam u ICS na svom samsungu...
jel i on s tobom uživa?
btw, nešto te zezaju gsm i wifi signali? krivo ga držiš?
S obzirom di sam sada jako sam zadovoljan signalom. Za razliku od kolege koji ima vjerovali ili ne Iphone,pa mu prekida prilikom svakog drugog razgovora poziv.
Ja nisam primijetio ni pregrijavanje, ni kakve probleme sa WiFi signalom!
a gdje si ga ti već imao priliku koristiti?
Nije ni prismrdio Europi još, a kamoli ovoj našoj vukoyebini?
Kak ih uopće možeš razlikovati,meni isto izgledaju? Ili kupiš različit bumper za svaku generaciju?
ne baljezgaj gluposti, meni se niti jednom nije smrzo niti imam problema sa antenom
Ice cream -> ICE -> led -> smrzavanje
Vidim, nije problem samo u anteni i smrzavanju, problem je i u nečem drugom. Majketi, što su djeca danas osjetljiva. Čovjek se ne može ni našaliti.
Ice cream -> ICE -> led -> smrzavanje
Vidim, nije problem samo u anteni i smrzavanju, problem je i u nečem drugom. Majketi, što su djeca danas osjetljiva. Čovjek se ne može ni našaliti.
ma sve bi to bilo u redu da je i diplomat mislio na igru rjecima
Yebes firmu, koja stalno mijenha dizajn. Znaci da nisu sigurni u ono sto rade. A razlika na Displayu se vrlo dobro vidi.
Ja nisam primijetio ni pregrijavanje, ni kakve probleme sa WiFi signalom!
a gdje si ga ti već imao priliku koristiti?
Nije ni prismrdio Europi još, a kamoli ovoj našoj vukoyebini?
Kak ih uopće možeš razlikovati,meni isto izgledaju? Ili kupiš različit bumper za svaku generaciju?
To je iPad 1 i iPad 3. Ovaj prvi je dvije godine star i jos cu ga za dobro pare prodat. ;-)
Yebes firmu, koja stalno mijenha dizajn. Znaci da nisu sigurni u ono sto rade. A razlika na Displayu se vrlo dobro vidi.
Naravno da će mijenjati dizajn kada patent-debili patentiraju takve ne buloze da ne smiješ imati ekran na prednjoj strani, crnu/bijelu boju uređaja, zvučnik naprijed itd.
Dokaz za kakvu je publiku iUređaj (Pod, Phone, Pad).
NA SLUŽBENOJ, znači službenoj stranici, pod specsima ni riječi o preocesoru, RAM-ima, ali važno da pričaju o boji, slušalicama, jezicima, tipkama.
HAHAHAHA, bez uvrede ikome, ali omfg!
Naravno da će mijenjati dizajn kada patent-debili patentiraju takve ne buloze da ne smiješ imati ekran na prednjoj strani, crnu/bijelu boju uređaja, zvučnik naprijed itd.
Tko joj prvi njegova je!
pa nek drugi put budu domišljatiji i ne kopiraju dizajn iphonea kako bi zavarali kojeg neinformiranog kupca
Tko joj prvi njegova je!
Apple je prvi u nicemu.
pa nek drugi put budu domišljatiji i ne kopiraju dizajn iphonea kako bi zavarali kojeg neinformiranog kupca
stvarno moras biti neinformiran da ne razlikujes natpis samsung od slike jabuke... a i onaj koji se tako "zeznio" sigurno mu je kasnije i drago bilo
Pogledaj moj gornji post o "neinformiranom kupcu"?
Kakav bi trebao biti uređaj?
Okrugao, za zaslonom na bočnoj stranici, prozirno bijelo-smeđe boje, s tipkama na daljinskom, s prijenosnim zvučnicima, itd?
Tko joj prvi njegova je!
Apple je prvi u nicemu.
Naravno, Samsung je prvi!
Znam da nije, Samsung je!
Hoćeš iskreno?
Jest!
Zašto?
- pogledaj samo korisne inovacije Samsunga - a pogledaj korisne inovacije Apple-a (slide to unlcok - wow)
- tko više uređaja u globalu proda
Baš gledam stranice Apple-a i ne mogu se načuditi, pa svugdje piše "Najbolji, Najbriljantniji, Najbrži".
Firma koja za sebe ima potrebu superlative govoriti (samo superlative) nikako to nije.
Da se razumijemo - za Mac seriju, a pogotovo MacPro kapa Apple-u do poda (rekao sam mali milijun puta).
Hoćeš iskreno?
Jest!
Zašto?
- pogledaj samo korisne inovacije Samsunga - a pogledaj korisne inovacije Apple-a (slide to unlcok - wow)
Baš gledam stranice Apple-a i ne mogu se načuditi, pa svugdje piše "Najbolji, Najbriljantniji, Najbrži".
Firma koja za sebe ima potrebu superlative govoriti (samo superlative) nikako to nije.
A sta je to Samsung izmislio, TouchWiz il BadaOS?!
A kad smo vec kod superlativa, sta su onda imena Galaxy il Star. A nemaju ni "G" il "S" od toga.

A kad smo vec kod superlativa, sta su onda imena Galaxy il Star. A nemaju ni "G" il "S" od toga.
Jesam li ja rekao igdje riječi o TW-u ili Badi?
Općentio Hw/Sw inovacije.
Što je Apple izmijenio?
Hoćeš iskreno?
Jest!
Zašto?
a covjece jesi ti zagrizao za tu jabuku... branis ju ko da ti rezije placaju a ne da ti njima pare dajes... de smiri strasti malo i prihvati neke cinjenice ko sto i svi drugi ljudi prihvacaju... apple je firma, koja ima kvalitetne proizvode... samsung takoder, i samsung sigurno ima hrpu vise inovacija od appla jer se ne bave samo gadgetima... i jedna od bitnih razlika, samsung ne patentira gluposti poput ravnog ekrana, crne boje ili ovo zadnje sto sam cuo naginjanje 3d sucelja (ono to vec postoji na masi stvari i sad su oni to patentirali) nego smislene stvari tehnicke prirode
Jesam li ja rekao igdje riječi o TW-u ili Badi?
Općentio Hw/Sw inovacije.
Što je Apple izmijenio?
Ej ej, nemoj tako.
Ipak su dosta stvari uveli iz Androida.
Recimo notification bar.

Hoćeš iskreno?
Jest!
Zašto?
a covjece jesi ti zagrizao za tu jabuku... branis ju ko da ti rezije placaju a ne da ti njima pare dajes... de smiri strasti malo i prihvati neke cinjenice ko sto i svi drugi ljudi prihvacaju... apple je firma, koja ima kvalitetne proizvode... samsung takoder, i samsung sigurno ima hrpu vise inovacija od appla jer se ne bave samo gadgetima... i jedna od bitnih razlika, samsung ne patentira gluposti poput ravnog ekrana, crne boje ili ovo zadnje sto sam cuo naginjanje 3d sucelja (ono to vec postoji na masi stvari i sad su oni to patentirali) nego smislene stvari tehnicke prirode
Ne branim nikog, nego samo kaze istinu. I za razliku od mnogih koji pisu protiv iPhona i iPada a nemaju pojma ni o jedno ni od drugom. Ja sam koristio Android i srecom sam ga prodao prije nego sto sam ga razbio od zid.
Sad imam koristim WP7 i mogu rec da nije nista losiji od iOS-a al je sto puta bolji od Androida.
ajde navedi jednu stvar sto su kopirali od appla? ak ces dizajn govorit, to vise lici da su kopirali htc hd2...
EDIT: da ne spamam dva posta za redom da odgovorim popstaru
imao sam i iphone i ipad, meni nisu legli ni malo pre brzo mi dosade i ne govorim da su to losi uredaji (ja sam govorim da si prezagrizen funboy i da nehvalis toliko apple kao majku inovacije, jer bi oni puno toga mogli naucit od ovih iz koreje), a to sto govoris imao si android, pa imao sam i ja xperiu x8 i mislio nikad vise pobogu ovaj android
Ne branim nikog, nego samo kaze istinu. I za razliku od mnogih koji pisu protiv iPhona i iPada a nemaju pojma ni o jedno ni od drugom. Ja sam koristio Android i srecom sam ga prodao prije nego sto sam ga razbio od zid.
Sad imam koristim WP7 i mogu rec da nije nista losiji od iOS-a al je sto puta bolji od Androida.
Koji su to mnogi tocno?
Cesto cujem o tim mnogima koji nisu probali iPhone a samo kenjaju, kad ono ja vec "sto" puta imao iPhone u ruci i to svaki model i svejedno imam zamjerke.
Ipak su dosta stvari uveli iz Androida.
Recimo notification bar.
A ja proklinjem dan kad su to uveli. Svako toliko ga nehotice povučem dolje.
jel te opet trebam podsjecati na uređaje koji se zovu: šampion, hugo boss, duša, galaksija, galaksijski as, galaksijski as plus, galaksijski as profesionalac, galaksija fit, dragulj, izvršitelj, neustrašivi, zvijezda, inovator, giorgio armani, napredna galaksija, utjecaj, impresija, presretač, oduševljivač, prvi, čudo, hello kitty, intenzitet...
apple sa pravom nazove svoje uređaje najbolji, najbriljantniji i najbrži kad to i jesu.
ali valjda je i ovaj s pravom nazvan hello kitty šampion...