A kaj nece se nista mijenjat cijene na novim intel core i7 procesorima?... mislim uskoro u kupnju a da uzmem sad neki 775. za 1-2g.
bi mi to bilo zasarjelo pa bi morao i mijenjati matičnu... a sad mislim da se mi više isplati uzimat i7.
A kaj nece se nista mijenjat cijene na novim intel core i7 procesorima?... mislim uskoro u kupnju a da uzmem sad neki 775. za 1-2g.
bi mi to bilo zasarjelo pa bi morao i mijenjati matičnu... a sad mislim da se mi više isplati uzimat i7.
Ma AMD je već propao, zar ne vidite da im niko ne kupuje ni procesore ni grafičke karte?
To je zato jer su jeftini, a ljudi nisu dovoljno bogati da kupuju jeftino.
Kad Intelovi prockasi padnu na cijenu sadašnjih AMDovih, to će se kupovati kao vruće kifle.
Kad.
Ja ću osobno kupiti 10 komada, iako mi ne trebaju.
Ma zezam se. Naravno da raja kupuje zato sto je nesto jeftinije, pa sam se morao malo ubacit u sarkastican fol, mislim spike kruze intel pojeftinio iako nije pojeftinio, djekna jos nije umrla a kad ce ne zna se.
Za to vrijeme imamo jeftine procesore ali jbg nisu intelovi. Smijesno.
Samo je pitanje koliko i kada će naši prodavači pratiti ta sniženja cijena.
Ako bude kao INA s gorivom jadna li nam majka 
Intel jeste smanjio cijene ali ja vidim da su naši trgovci digli cijene nekih procesora npr. E8400,E8500,E8600.Kad bi sad ljudi bili složni i odlučili ne kupovat hardvare dok cijene ne padnu makar do razine Evropskih.Mislite li da bi ameri kupili ijedan proizvod da im cijene odu kao kod nas.Mislim da bi tamo "Bijela kuća" gorila.
E toga nama fali i onda ne bi bile ovakve cijene.
da ali obrnuta situacija vrijedi za intelovu grafiku. ona jest najprihvacenija ali je zato i znatno jeftinija pa ni tu nije profit tolko velik.
preciznije ja sam mislio na mid-end trziste