Intel se priklanja Androidu?

poruka: 8
|
čitano: 1.758
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Intel se priklanja Androidu?".
18 godina
neaktivan

loše vijesti za microsoft. uostalom tako su i oni došli do dijela tržišta kojeg sad imaju. 

Većinu novca sam prokartao, prokurvao i propio. Ostatak sam potrošio bezveze - George Best

1 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Uz iOS, Android, WebOS, W7 i Symbian, realno ne treba više mobilnih OS-ova, no ipak tko zna uz svu lovu koju Intel ima možda je meeGo mogao biti dobra stvar...

Emocije su poput vala, nikad ne zadrže isti oblik…
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.4.2011 7:33 (Lex Luthor).

0 0 hvala 0
18 godina
Re: Intel se priklanja Androidu?
hrvooje kaže...

loše vijesti za microsoft. uostalom tako su i oni došli do dijela tržišta kojeg sad imaju. 

Da, stvarno imaju bit zasto zabrinuti. Lol

17 godina
Bye, bye Nokia.
da bog da crk'o rock'n'roll, kad ga svako svira
16 godina

a i Nokii  bi bilo bolje da je prihvatila Android,, ovako vrag zna dali će uspjeti šta napraviti značajnije sa WP7 uz Android i iOS,,,

1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
bus kaže...

a i Nokii  bi bilo bolje da je prihvatila Android,, ovako vrag zna dali će uspjeti šta napraviti značajnije sa WP7 uz Android i iOS,,,

Bas i ne bi rekao, bili bi jos samo jedni u moru od mnogih i vjerojatno bi se utopili u moru prosjecnosti, ovako (iako neznamo detelja ugovora s Malim) gotovo sigurno ce dobit, osim financijske inekcije, neke exkluzivna pogodnosti koji ce im pomoci da se izdvoje od konkurencije, barem kad je rijec WP7.

Takodjer sad se vidi da im je odluka, po kojoj su vise manje svi pljuvali, da se klone MeeGo-a bila sve samo ne glupa, doduse po meni najpametnije bi im bilo da su ostali i zestoko prionuli na rad s Symbianom... al jbg za to treba ziva lova koje Nokia ima sve manje, ako je uopce ima, tako da ni WP7 nije los manevar.

-To Start Press Any Key. A gdje je ANY tipka?-
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.4.2011 13:30 (dado8).
18 godina
dado8 kaže...

Takodjer sad se vidi da im je odluka, po kojoj su vise manje svi pljuvali, da se klone MeeGo-a bili sve samo ne glupa, doduse po meni najpametnije bi im bilo da su ostali i zestoko prionuli na rad s Symbianom... al jbg za to treba ziva lova koje Nokia ima sve manje, ako je uopce ima, tako da ni WP7 nije los manevar.

Bas to, ovime je Intel priznao da je njihov MeeGo toliko kvalitetan da ga niti oni sami ne zele... {#}

Ali ovo bi im mogao biti prilicno los potez. Nece imati ponuditi nista bolje od konkurencije. Jedino po cemu ce android na intelu biti bolji od androida na arm-u, je to sto dobijes 10$... {#} 

Those damn scientist people have been promising global warming for years now. But when I go outside it's still very cold. I want the global warming like they promised NOW! I hate being cold...
18 godina
neaktivan

To da bi se Nokia Androidom utopila u moru prosječnosti je pljuvanje po Nokii. Prije smartphone ere kada su svi imali sličan dumbOS, isticali su se kvalitetom izrade, baterijom i featureima. To bi imali i s Androidom. Ovako sa WP7 ko zna. Ta platforma je još sirova, i koliko vidim GUI priču, u startu retardirana. Nokia će spiskati tu milijardu i što dalje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice