HP x2301 za multimediju

poruka: 12
|
čitano: 2.044
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HP x2301 za multimediju".
16 godina
neaktivan
HP x2301 za multimediju

Elegantno, nema šta. Manje od cm debljine ekrana, ali zato stalak ima 2-3cm.

Isto kao i onaj LG od nedavno.

Ne kužim cemu uopce toliko stanjivanje ekrana kad ionako stalak krade radnu površinu.

Prilagodljivost ekrana - nema je. Mogucnost stavljanja na zid - nema je.

Kvalitetna matrica? TN to nije. Bolje da umjesto LED lampica stavljaju IPS matricu.

Ali barem se cijena vani cini ok, pa koliko para toliko muzike.

Uopce mi se ne sviđaju takvi koncepti. Nek se ugledaju na DELL, npr.u2311h

prilagodljivost u svim dimenzijama, kvaliteta prikaza i izrade uz pristupacnu cijenu.

Ne dozvolite da vas obeshrabre oni koji su razočarani životom i koji su postali gluhi za najdublje i iskonske želje svoga srca - IVAN PAVAO II
Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HP x2301 za multimediju

da, samo kakva je IPS matrica u Dell-u...to sta je IPS ne znaci da je automatski bolja od TN-a s LEDom

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
HP x2301 za multimediju

Tu nema ništa bitnog nit posebnog klasican TN LED monitor, osim kaj fino izgleda samo drugo pakovanje u odnosu na nekog drugog proizvođaca. Vrlo upecatljivo djeluje DC od 8.000.000,  stvoren da ulovi neiskusne normalno koji se pale na velike do plafona napuhane brojke.{#}{#}

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
HP x2301 za multimediju

Hmmm. nisam siguran da mi se sviđa ova ideja...

pero_HR
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: HP x2301 za multimediju
xyan kaže...

da, samo kakva je IPS matrica u Dell-u...to sta je IPS ne znaci da je automatski bolja od TN-a s LEDom

Pa u pravilu je. Boje su na toj DELL-ovoj IPS matrici stvarno življe, a kut gledanja ogroman.

Taj dio koliko znam nemože nadomjestit ni najbolja TN matrica makar bila u kombinaciji s LED tehnologijom.

Ne dozvolite da vas obeshrabre oni koji su razočarani životom i koji su postali gluhi za najdublje i iskonske želje svoga srca - IVAN PAVAO II
15 godina
neaktivan
HP x2301 za multimediju

gledo sam jedan do drugog, i odlucio se ipak za tn. to sta ti imas H-IPS u monitoru za 10k kuna nije isto ko i ova u tom dellu. evo jedan zanimlčjiv clanak 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
xyan kaže...

gledo sam jedan do drugog, i odlucio se ipak za tn. to sta ti imas H-IPS u monitoru za 10k kuna nije isto ko i ova u tom dellu. evo jedan zanimlčjiv clanak 

Znam da je razlika što ovaj DELL ima 8bitnu IPS matricu, a Cinema i ovaj skuplji DELL 10bitnu, ali

ipak ostaje zakljucak da je bolji kut vidljivosti a i boje su ipak življe.

Po meni je ipak uvijek bolji izbor IPS matrica. LED osvjetljenje ne znaci nužno i bolji prikaz slike.

Sumnjam da je ovaj HP nešto bolji po tom pitanju.

15 godina
neaktivan
alen-c kaže...
xyan kaže...

Znam da je razlika što ovaj DELL ima 8bitnu IPS matricu, a Cinema i ovaj skuplji DELL 10bitnu, ali

ipak ostaje zakljucak da je bolji kut vidljivosti a i boje su ipak življe.

Po meni je ipak uvijek bolji izbor IPS matrica. LED osvjetljenje ne znaci nužno i bolji prikaz slike.

Sumnjam da je ovaj HP nešto bolji po tom pitanju.

slazem se

17 godina
neaktivan
HP x2301 za multimediju

Ovo je monitor za kancelarije, ima sminka dizajn da se uklopi u moderne kancelarije, zar mislite da je nekom tamo direktoru ili onoj ribi na salteru u svakodnevnim poslovima bitno da ima IPS matricu, led osvjetljenje...

He who dares, wins
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
malina22 kaže...

Ovo je monitor za kancelarije, ima sminka dizajn da se uklopi u moderne kancelarije, zar mislite da je nekom tamo direktoru ili onoj ribi na salteru u svakodnevnim poslovima bitno da ima IPS matricu, led osvjetljenje...

Istina ali takvima je često važna i radna ploha.
17 godina
neaktivan
HP x2301 za multimediju

To ti je standardno postolje samo ti se zbog debljine ekrana cini da je veliko...upravo gledam ovaj svoj na poslu monitor i nema nista manje postolje samo je okruglo i ne smeta mi puno...obicno monitor blizu ivice radnog stola a ne na sredini a ionako malo njih i koristi bas taj dio radnog stola...

He who dares, wins
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
HP x2301 za multimediju

Npr.meni je jer mi je radni stol i za komp i za ucenje i sta god zatreba. Tako da nerjetko iskoristim skoro svaki cm stola.

Zbog toga sam i razmišljao o montiranju monitora na zid, ali s ovim HP-om kao i onim LG-om i Acerom to nebi bilo izvedivo.

Zato mi se ni ne sviđa taj dizajn jer tu tankocu monitora gotovo nikako nemožeš iskoristit osim da izgleda cool.. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice