Hlađenje bez ventilatora

poruka: 7
|
čitano: 1.250
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Hlađenje bez ventilatora".
17 godina
Hlađenje bez ventilatora

težina?

200 ili 300kg? Smijeh

0 0 hvala 0
17 godina
Hlađenje bez ventilatora

Ma jok, vidiš da je u pitanju obična ciglica. A i ja sam u prvi mah pomislio da se radi o nečemu kao što je zalman pravio pre par godina, gde je samo kućište težilo 25kg i u šta su se mogle ugraditi komponente visokih performansi, a ovo... Sa današnjim hladnjacima, moguće je pasivno hladiti i quad-core (ali treba imati neki protok vazduha kroz kućište), a ne celeron na niskoj frekvenciji i integrisanu grafiku.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hlađenje bez ventilatora

Samo ne kužim kako će im to raditi ugrađeno u auto na 40+ stupnjeva, jedino ako direktno spoje izvana dotok zraka Neodlučan

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Hlađenje bez ventilatora
jastreb kaže...

Samo ne kužim kako će im to raditi ugrađeno u auto na 40+ stupnjeva, jedino ako direktno spoje izvana dotok zraka Neodlučan

pa bit če spojeno na klimu xD
17 godina
Hlađenje bez ventilatora

Ovakvo nesto sa ssd diskom, pritisnete prekidac da ga ukljucite a ono nijemo kao i prije ukljucenja Cool

C2Duo 6400@3 GHz , 4 GB Transcend Jetram 667 MHz@750 MHz, 4-4-4-12, Radeon X1950pro@615/700, Asus P5K-E/Wifi-ap

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hlađenje bez ventilatora

Jedno je sigurno gameri i slicni nikada nece imati racunalo bez ventilatora pa makar u napajanju, a to se odnosi na 90% ekipe na ovom forumu!!Belji se

Double posters deserve to die!!

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Hlađenje bez ventilatora

Ubacite kućište u kadu hladne vode i nema žege!Namigiva

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice