Kako taj Samsung ocito kopira Apple...ali neka barem ima konkurencije...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kako taj samsung ocito kopira Apple...ali neka barem ima konkurencije...
A sta je je stvarno ko da namjernu u dizajnu idu prema appleu, al briga ih pare dolaze, ja kupio SGS i zadovoljan =)
mogao bi jednog piknuti...
Kako taj samsung ocito kopira Apple...ali neka barem ima konkurencije...
A sta je je stvarno ko da namjernu u dizajnu idu prema appleu, al briga ih pare dolaze, ja kupio SGS i zadovoljan =)
Galaxy S su dizajnirali prema iPhoneu 3GS, Galaxy S II prema iPhoneu 4, sada moraju pričekati novi iPhone da vide u kojem će im smijeru ići ''Galaxy S III''...
Još kako je Samsung uredio Android prema iOS-u...
Iako, Galaxy S II mi se sviđa, još da nema taj Samsugov Android bio bi još bolji.
U moru podataka (vidjeti objavu za tisak), zaboravili su navesti trajanje baterije pri slušanju glazbe / gledanju filmova.
U moru podataka (vidjeti objavu za tisak), zaboravili su navesti trajanje baterije pri slušanju glazbe / gledanju filmova.
4 inčni audio 36 sati, 5 sati videa
5 inčni audio 40 sati, 8 sati videa
tako kaže samsung :))
multimedija?
a di je hdmi, dlna...?
dal ima kakve razlike izmedu procesora za zvuk izmedu tog player i obicnog galaxy moba?
ako ne, onda bezveze.
zapravo uopce ne vidim smisao tih playera.
ali sve ovisi o cijeni.
multimedija?
a di je hdmi, dlna...?
Nije ti to Tegra :P....Neznam moze li uopve mkv (bar 720p).....
imaju oba dva DLNA i bez problema mogu vrtit hd filmove. vjerojatno je unutra powervr sgx 540 gpu koji je dosta snažan (iphone 4 ima sgx 535). odlična konkurencija ipodu touchu. samo šteta kaj nema amoled ekran
imaju oba dva DLNA i bez problema mogu vrtit hd filmove. vjerojatno je unutra powervr sgx 540 gpu koji je dosta snažan (iphone 4 ima sgx 535). odlična konkurencija ipodu touchu. samo šteta kaj nema amoled ekran
Onda ja FAILam, ispricavam se :S
dal ima kakve razlike izmedu procesora za zvuk izmedu tog player i obicnog galaxy moba?
ako ne, onda bezveze.
zapravo uopce ne vidim smisao tih playera.
ali sve ovisi o cijeni.
biti konkurencija iPod touch uređajima. Niti ja ne vidim smisao niti jednog niti drugog, kao playeri su preveliki i nisu portabilni (imao iPod touch), a kao gadget za zabavu su preskupi i nisu u rangu PSPa i Nintenda DS
dobro je sto ima dlna
nije dobro kad vidin koliko kostaju televizije s dlna
uglavnom bespotrebno
nisan fan apple-a al bi radije uzeja ipod touch, radi igrica