Firefox 4.0.1

poruka: 41
|
čitano: 7.049
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Firefox 4.0.1".
16 godina
neaktivan
Firefox 4.0.1

ma meni se još uvijek svaki prvi put ruši flash tulavi...nikak da to srede...

www.cts-informatika.net

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Firefox 4.0.1

Kasnite tri dana{#}

:)

0 4 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Firefox 4.0.1
alexspalato kaže...

Kasnite tri dana{#}

Upravo dok sam čitao vijest paralelno mi je Firefox skinuo update.

Baš sam pogledao u Help da vidim.

Budala bio, budala ostao...
17 godina
alexspalato kaže...

Kasnite tri dana{#}

pa eto, na forumu imaš određen podforum gdje možeš sam pisati najnovije vijesti, čemu ovakvo kakanje?

sere mi se od takvih postova.. ako ti smeta, ne čitaj i ne komentiraj, produži na neki ažurniji portal

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
16 godina
neaktivan
nixass kaže...
alexspalato kaže...

Kasnite tri dana{#}

pa eto, na forumu imaš određen podforum gdje možeš sam pisati najnovije vijesti, čemu ovakvo kakanje?

sere mi se od takvih postova.. ako ti smeta, ne čitaj i ne komentiraj, produži na neki ažurniji portal

samo pišem činjenice,a briga mene što se tebi sere i kaka

:)
17 godina
protjeran
alexspalato kaže...

Kasnite tri dana{#}

I, jel smak svita...ovo je minoran update i ne zahtjeva instantu objavu na sajtu

17 godina
alexspalato kaže...
nixass kaže...
alexspalato kaže...

Kasnite tri dana{#}

samo pišem činjenice,a briga mene što se tebi sere i kaka

danas svatko može imat svoj portal uz dva klika, kreni i budi ažuran. bit ćeš bolji od buga

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
16 godina
neaktivan
Darude1506 kaže...

nije do njih, to je do adobea, meni u win radi flash ok, ali u susetu puca, a radi na svega par stranica ok i to jedva.

15 godina
neaktivan
Darude1506 kaže...

Jel' ti se s njime srusi i firefox? Ako da to je onda problem, ako ne, onda je sve kako treba biti i neka adobe popravi svoj falicni plugin...

Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone, panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect, immortal machine?
17 godina
neaktivan
Firefox 4.0.1

Napokon s ovim udateom imam ikonu na desktopu, prije mi je bio samo onaj kvadratić "shortcut" koji nikako se nije micao ni nakon nove instalacije...sad je sve ok

antonio
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Casperius79 kaže...
(...)

nije do njih, to je do adobea, meni u win radi flash ok, ali u susetu puca, a radi na svega par stranica ok i to jedva.

Koristiš li 32 ili 64 bitni flash ako imaš amd64 verziju SUSE-a? Sa 64 bitnom Square preview verzijom Flasha (na Ubuntuu) nemam problema; znatno je stabilniji od 32 bitne verzije koja radi preko wrappera.

Ako ga nemaš, skini ga sa stranica Adobea i libflashplayer.so datoteku iz arhive stavi u ~/.mozilla/plugins/ direktorij (kreiraj ga ako ne postoji).

The laws of nature are constructed in such a way as to make the universe as interesting as possible. - Freeman Dyson, Imagined Worlds
15 godina
protjeran
Firefox 4.0.1

5.0 b1 je puno bolja

http://www.soundstream.com/

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Firefox 4.0.1

neka rukne i cijeli Firefox...al uglavnom nakon prvog pokretanja FF-a se uvijek sruši flash plugin...recimo da odem na youtube i pokrenem video,tu krepa uvijek prvi put...

www.cts-informatika.net

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Darude1506 kaže...

neka rukne i cijeli Firefox...al uglavnom nakon prvog pokretanja FF-a se uvijek sruši flash plugin...recimo da odem na youtube i pokrenem video,tu krepa uvijek prvi put...

E pa kad se srusi Firefox samo ti salji one crash reporte mozilli, buduci da vjerojatno ne zelis sam prijavljivati na bugzillu. Tako ces biti siguran da je tvoj problem sa nestabilnoscu zabiljezen i da ce se developeri pozabaviti njime...

Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone, panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect, immortal machine?
17 godina
neaktivan
Firefox 4.0.1

Danas sam išao downloadat 4.0.1 verziju, ali prvo se program nije pokrenuo kako spada, dok pri svakoj novoj reinstalaciji na oko 99% dobijem poruku od Windowsa da se crashao instaler.

Ima li itko sličnih problema?

You can't hit a nail straight when you're laughing Keep on playing maybe it'll happen dear
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Firefox 4.0.1

Ja sam se vratio na 3.6 verziju , četvorka mi je prebugovita (php skripta mi se više ne prikazuje kako treba) i prespora je meni barem.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Firefox 4.0.1

Nemam nikakvih bugova što se tiče običnog surfanja, ne ruši se, ali imam zamjerku na prvo pokretanje firefoxa - predugo je u odnosu na prošle verzije.

Budala bio, budala ostao...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Firefox 4.0.1

Čini mi se da FF 4 radi dosta brže na linuxu...konkretno ubuntu 11.04

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Firefox 4.0.1

Ne znam je li do Google-a ili FF-a. Ne smeta samo bih voljela znati zašto linkovi nisu podrctani?

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.5.2011 15:22 (GigaGirl).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Imaš li uključenu opciju da FF podcrtava linkove? Nalazi se u Preferences -> Content -> Colors..., opcija (checkbox) Underline links.

Colors prozor Colors prozor
The laws of nature are constructed in such a way as to make the universe as interesting as possible. - Freeman Dyson, Imagined Worlds
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.5.2011 15:55 (hrx).
15 godina
neaktivan
Firefox 4.0.1

Da

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

U redu probaj ovo:

1. Očisti cache i history pomoću Clear Recent History (tip. kratica Ctrl+Shift+Delete) - odaberi sve, posebice cookije i site preferences (postavke web siteova).
  2. Neke ekstenzije (dodaci) mogu promijeniti izgled stranice (npr. Greasemonkey) - probaj isključiti sve dodatke (onemogućiti (disable), a ne deinstalirati); ukoliko su linkovi podcrtani, uključuj jedan po jedan dok ne otkriješ "krivca".

Usput, linkovi bi trebali biti zelene boje, a ne sive, ispod opisa stranice.

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.5.2011 16:37 (hrx).
15 godina
neaktivan
Firefox 4.0.1

Od dodataka jedino adblock plus.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

I WOT, budući da se nalazi na slici.

Pokušaj stvoriti novi FF profil i provjeriti postoji li problem - slijedi ova uputstva za upravljanje profilima.

15 godina
neaktivan
Firefox 4.0.1

Nije ni menu u Chromeu podcrtano,a u IE-u je..

EDIT:Disejblao sam sve dodatke u Chromeu i isto je...(Vidi Sliku)

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.5.2011 17:19 (Marko :D).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Firefox 4.0.1

Kod mene su linkovi podcrtani i u FF-u i u Chromiumu, na Ubuntuu i pod Windowsima.

Budući da se ne radi o browseru niti o postavkama OS-a (dva različita računala, dva različita browsera), potražio sam na netu probleme s potcrtavanjem i izgleda da Google testira nove izglede stranice s rezultatima - jedan od njih je samo uklanjanje potcrtavanja za linkove, dok drugi izgledaju ovako (google.nl), ovako i ovako.  Moguće je da će ih biti još.

EDIT: Dodao sam slike, u slučaju da ih ne možete otvoriti.

google.nl google.nl
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.5.2011 18:02 (hrx).

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Firefox 4.0.1

Ja jako volim Firefox ,a i jako ga mrzim.Kada ga god instaliram na uđem u njega normalno on ne bloka,ali kad ugasim komp i ponovno ga upalim on blokira ko luddddddd i nikako to nemogu popravit zna li netko kako?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Marko :D kaže...

Ja jako volim Firefox ,a i jako ga mrzim.Kada ga god instaliram na uđem u njega normalno on ne bloka,ali kad ugasim komp i ponovno ga upalim on blokira ko luddddddd i nikako to nemogu popravit zna li netko kako?

Za početak probaj prvo ovo: Klikni na Firefox dugme -> Strelica pored Help-a -> Restart with Add-ons disabled.

Da li ti i onda blokira?

Firefox 4 - najčešće postavljena pitanja - http://www.firefox4faq.blogspot.com/
17 godina
Darude1506 kaže...

Probaj stavit procesor na default takt pa onda vidi jel ti se ruši, bar se meni uvijek rušio kad je bio nestabilan dok su opera i IE normalno radili i prolazio je OCCT 30min.

Living in a world of dreams...
15 godina
neaktivan
icecold kaže...
Marko :D kaže...

Za početak probaj prvo ovo: Klikni na Firefox dugme -> Strelica pored Help-a -> Restart with Add-ons disabled.

Da li ti i onda blokira?

Blokira i dalje...

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice