ma meni se još uvijek svaki prvi put ruši flash tulavi...nikak da to srede...
Kasnite tri dana
Kasnite tri dana
Upravo dok sam čitao vijest paralelno mi je Firefox skinuo update.
Baš sam pogledao u Help da vidim.
Kasnite tri dana
pa eto, na forumu imaš određen podforum gdje možeš sam pisati najnovije vijesti, čemu ovakvo kakanje?
sere mi se od takvih postova.. ako ti smeta, ne čitaj i ne komentiraj, produži na neki ažurniji portal
Kasnite tri dana
pa eto, na forumu imaš određen podforum gdje možeš sam pisati najnovije vijesti, čemu ovakvo kakanje?
sere mi se od takvih postova.. ako ti smeta, ne čitaj i ne komentiraj, produži na neki ažurniji portal
samo pišem činjenice,a briga mene što se tebi sere i kaka
Kasnite tri dana
I, jel smak svita...ovo je minoran update i ne zahtjeva instantu objavu na sajtu
Kasnite tri dana
samo pišem činjenice,a briga mene što se tebi sere i kaka
danas svatko može imat svoj portal uz dva klika, kreni i budi ažuran. bit ćeš bolji od buga
nije do njih, to je do adobea, meni u win radi flash ok, ali u susetu puca, a radi na svega par stranica ok i to jedva.
Jel' ti se s njime srusi i firefox? Ako da to je onda problem, ako ne, onda je sve kako treba biti i neka adobe popravi svoj falicni plugin...
Napokon s ovim udateom imam ikonu na desktopu, prije mi je bio samo onaj kvadratić "shortcut" koji nikako se nije micao ni nakon nove instalacije...sad je sve ok
nije do njih, to je do adobea, meni u win radi flash ok, ali u susetu puca, a radi na svega par stranica ok i to jedva.
Koristiš li 32 ili 64 bitni flash ako imaš amd64 verziju SUSE-a? Sa 64 bitnom Square preview verzijom Flasha (na Ubuntuu) nemam problema; znatno je stabilniji od 32 bitne verzije koja radi preko wrappera.
Ako ga nemaš, skini ga sa stranica Adobea i libflashplayer.so datoteku iz arhive stavi u ~/.mozilla/plugins/ direktorij (kreiraj ga ako ne postoji).
5.0 b1 je puno bolja
neka rukne i cijeli Firefox...al uglavnom nakon prvog pokretanja FF-a se uvijek sruši flash plugin...recimo da odem na youtube i pokrenem video,tu krepa uvijek prvi put...
neka rukne i cijeli Firefox...al uglavnom nakon prvog pokretanja FF-a se uvijek sruši flash plugin...recimo da odem na youtube i pokrenem video,tu krepa uvijek prvi put...
E pa kad se srusi Firefox samo ti salji one crash reporte mozilli, buduci da vjerojatno ne zelis sam prijavljivati na bugzillu. Tako ces biti siguran da je tvoj problem sa nestabilnoscu zabiljezen i da ce se developeri pozabaviti njime...
Danas sam išao downloadat 4.0.1 verziju, ali prvo se program nije pokrenuo kako spada, dok pri svakoj novoj reinstalaciji na oko 99% dobijem poruku od Windowsa da se crashao instaler.
Ima li itko sličnih problema?
Ja sam se vratio na 3.6 verziju , četvorka mi je prebugovita (php skripta mi se više ne prikazuje kako treba) i prespora je meni barem.
Nemam nikakvih bugova što se tiče običnog surfanja, ne ruši se, ali imam zamjerku na prvo pokretanje firefoxa - predugo je u odnosu na prošle verzije.
Čini mi se da FF 4 radi dosta brže na linuxu...konkretno ubuntu 11.04
Imaš li uključenu opciju da FF podcrtava linkove? Nalazi se u Preferences -> Content -> Colors..., opcija (checkbox) Underline links.
U redu probaj ovo:
- Očisti cache i history pomoću Clear Recent History (tip. kratica Ctrl+Shift+Delete) - odaberi sve, posebice cookije i site preferences (postavke web siteova).
- Neke ekstenzije (dodaci) mogu promijeniti izgled stranice (npr. Greasemonkey) - probaj isključiti sve dodatke (onemogućiti (disable), a ne deinstalirati); ukoliko su linkovi podcrtani, uključuj jedan po jedan dok ne otkriješ "krivca".
Usput, linkovi bi trebali biti zelene boje, a ne sive, ispod opisa stranice.
Od dodataka jedino adblock plus.
I WOT, budući da se nalazi na slici.
Pokušaj stvoriti novi FF profil i provjeriti postoji li problem - slijedi ova uputstva za upravljanje profilima.
Kod mene su linkovi podcrtani i u FF-u i u Chromiumu, na Ubuntuu i pod Windowsima.
Budući da se ne radi o browseru niti o postavkama OS-a (dva različita računala, dva različita browsera), potražio sam na netu probleme s potcrtavanjem i izgleda da Google testira nove izglede stranice s rezultatima - jedan od njih je samo uklanjanje potcrtavanja za linkove, dok drugi izgledaju ovako (google.nl), ovako i ovako. Moguće je da će ih biti još.
EDIT: Dodao sam slike, u slučaju da ih ne možete otvoriti.
Ja jako volim Firefox ,a i jako ga mrzim.Kada ga god instaliram na uđem u njega normalno on ne bloka,ali kad ugasim komp i ponovno ga upalim on blokira ko luddddddd i nikako to nemogu popravit zna li netko kako?
Ja jako volim Firefox ,a i jako ga mrzim.Kada ga god instaliram na uđem u njega normalno on ne bloka,ali kad ugasim komp i ponovno ga upalim on blokira ko luddddddd i nikako to nemogu popravit zna li netko kako?
Za početak probaj prvo ovo: Klikni na Firefox dugme -> Strelica pored Help-a -> Restart with Add-ons disabled.
Da li ti i onda blokira?
Probaj stavit procesor na default takt pa onda vidi jel ti se ruši, bar se meni uvijek rušio kad je bio nestabilan dok su opera i IE normalno radili i prolazio je OCCT 30min.
Za početak probaj prvo ovo: Klikni na Firefox dugme -> Strelica pored Help-a -> Restart with Add-ons disabled.
Da li ti i onda blokira?
Blokira i dalje...