Eee dobio cijenu

poruka: 15
|
čitano: 1.282
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Eee dobio cijenu".
17 godina
protjeran
Eee dobio cijenu

Jooooooj kako su ga zeznuli.... Prvi Eee je bio genijalan, jedino je ekran ipak bio premali. Za ove novce koji se ovdje spominju može se kupiti jaaako solidan laptop... Šteta...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Eee dobio cijenu

Dolar = Euro za nas, pa je praktički ovo preskupo...

If it's sent by ship then it's a cargo, if it's sent by road then it's a shipment.
17 godina
Ma ništa od Eee for meee ;)
Preskup rađe ću si kupit iPhone (jedva čekam)
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
protjeran
Eee dobio cijenu

koliko košta iphone

0 0 hvala 0
17 godina
200$ 8GB
300$ 16GB
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
protjeran
unknown kaže...
200$ 8GB
300$ 16GB
 to uopće nije puno s obzirom da neki šitni sony ericsssoni koštaju i više
možda si kupim ovaj od 16 gb, to je kolko?
1500 kn
17 godina
neaktivan
unknown kaže...
Ma ništa od Eee for meee ;)
Preskup rađe ću si kupit iPhone (jedva čekam)
 I ja sam odustao od Eee kad sam vidio cijenu al zato cu kupiti MSI Wind (kad dođe u nas).
CORE 2 DUO E4300 @ 1.8GHZ 2 GB RAM 667MHZ ASUS 7300 GT @ 475/920
17 godina
protjeran
Eee dobio cijenu

kolko dođe Eee

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Shady kaže...
unknown kaže...
200$ 8GB
300$ 16GB
 to uopće nije puno s obzirom da neki šitni sony ericsssoni koštaju i više
možda si kupim ovaj od 16 gb, to je kolko?
1500 kn
 ufffff....kad bi tako bilo svi bi odmah kupili I-phone...cijena će u Hrvatskoj ići u nebesa
ove cifre od 200$ i 300$ nama u Hrv, nažalost, ništa ne znače...
bobo desmra
17 godina
Eee dobio cijenu

Zaista je preskup (novi Eee). Recimo da ovaj od $700 može da se pohvali kako je daleko najjeftiniji notebook sa SSD-om "normalne" veličine, ali mislim da to nije dovoljno osim uskom krugu kome baš treba fizički izdržljiv uređaj, a nemaju novca (pod uslovom da ima i dovoljno veliku autonomiju za težak terenski rad).

Što se iPhonea tiče, valjda će biti dosta jeftiniji od prethodnika, em mu je početna (tj Američka) cena niža, em će biti zvanične distribucije.

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.6.2008 14:32 (Ivan(4)).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Eee dobio cijenu

Možda onom prvom ekran i nije bio tako mali Neodlučan.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
unknown kaže...
200$ 8GB
300$ 16GB
 ~300 eura 8GB
~400 eura 16GB

takve će ti cijene biti u nas >:)
If it's sent by ship then it's a cargo, if it's sent by road then it's a shipment.
17 godina
naxeem kaže...
unknown kaže...
200$ 8GB
300$ 16GB
 ~300 eura 8GB
~400 eura 16GB

takve će ti cijene biti u nas >:)
 Da, ali to su cijene uz obvezu operateru na dvije godine. E sad, znamo kako kod T-Mobilea cijena varira ovisno i o paketu koji se uzima, pa će 200 i 300 € vjerojatno biti uz neke pakete koje si većina ljudi neće moći priuštit, odnosno uz one pakete kod kojih je manja mjesečna pretplata, cijena će biti još i veća...
17 godina
neaktivan
bocic kaže...
 Da, ali to su cijene uz obvezu operateru na dvije godine. E sad, znamo kako kod T-Mobilea cijena varira ovisno i o paketu koji se uzima, pa će 200 i 300 € vjerojatno biti uz neke pakete koje si većina ljudi neće moći priuštit, odnosno uz one pakete kod kojih je manja mjesečna pretplata, cijena će biti još i veća...

A iPhone je nešto što bi si svakako većina ljudi morala priuštit?
17 godina
Eee dobio cijenu

Mislim da je Acerov model Aspire One puno isplatljiviji od Eee-a; evo teh. podaci i cijena, pa si usporedite:

http://www.manor.hr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage_new.tpl&product_id=104&category_id=5&option=com_virtuemart&Itemid=64

http://3dhr.net/berko/
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.7.2008 16:28 (Berko).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice