Ovo je trebalo ženiti, em pametna a još k tome lijepa - siguran sam da bi bio užitak provesti par sati u razgovoru s njom, čak i danas, da je živa.
Pametnica mala.
Ovo je trebalo ženiti, em pametna a još k tome lijepa - siguran sam da bi bio užitak provesti par sati u razgovoru s njom, čak i danas, da je živa.
Pametnica mala.
Koja službena verzija, narvano da patent nije iskorišten tijekom Drugog svjetskog rata, a tek je 1962., tri godine nakon isteka patentnih prava, normalno da se ne plate pantentna prava.
Glavna fora uopće nije spomenuta u tekstu! A ta je da se tehnologija što su je bili patentirali glumica i klavirist danas koristi u digitalnoj mobilnoj telefoniji! C, c, c... Autore, autore...
želim znati više, pa ukratko...
Još jedna od nepravdi koja je učinjena Nikoli Tesli, godinu dana prije njegove smrti.
Kao i sa Markonijem, kojeg je patentni zavod 50 godina tolerirao, sve dok Tesla nije umro.
Jer, za ovaj svijet, ne bi bilo dobro da se energija prenosi bežično, da oko nas zuje električni automobili i lete električni avioni. Njegov brod na daljinsko upravljanje je davno registriran u patentnom zavodu.
I oni su kao (posmrtno) ispravili pogrešku...
A koliko je zbog toga ova planeta izgubila?
postoje šupci koji misle na sebe i svoje dupe, a ne na planet... genijalni ljudi u ovom današnjem svijetu, a pritom mislim na novije doba, tj. 21. stoljeće, ili su zaradili na svojim patentima ili su siromašni i nepriznati... ah, jebiga
postoje šupci koji misle na sebe i svoje dupe, a ne na planet... genijalni ljudi u ovom današnjem svijetu, a pritom mislim na novije doba, tj. 21. stoljeće, ili su zaradili na svojim patentima ili su siromašni i nepriznati... ah, jebiga
Hmm... Lamarrova? Nisam znao da je gospođa (bila) slavenskog podrijetla...