Dogodilo se na današnji dan...

poruka: 11
|
čitano: 1.366
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Dogodilo se na današnji dan...".
17 godina

Ovo je trebalo ženiti, em pametna a još k tome lijepa - siguran sam da bi bio užitak provesti par sati u razgovoru s njom, čak i danas, da je živa.

Pametnica mala.

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Koja službena verzija, narvano da patent nije iskorišten tijekom Drugog svjetskog rata, a tek je 1962., tri godine nakon isteka patentnih prava, normalno da se ne plate pantentna prava.

hcsc

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Glavna fora uopće nije spomenuta u tekstu! A ta je da se tehnologija što su je bili patentirali glumica i klavirist danas koristi u digitalnoj mobilnoj telefoniji! C, c, c... Autore, autore...

0 0 hvala 0
17 godina

želim znati više, pa ukratko...

hcsc

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Još jedna od nepravdi koja je učinjena Nikoli Tesli, godinu dana prije njegove smrti.

Kao i sa Markonijem, kojeg je patentni zavod 50 godina tolerirao, sve dok Tesla nije umro.

Jer, za ovaj svijet, ne bi bilo dobro da se energija prenosi bežično, da oko nas zuje električni automobili i lete električni avioni. Njegov brod na daljinsko upravljanje je davno registriran u patentnom zavodu.

I oni su kao (posmrtno) ispravili pogrešku...

A koliko je zbog toga ova planeta izgubila?

Nikola Tesla and My Thoughts: http://free-ri.htnet.hr/Branko/index.html

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

postoje šupci koji misle na sebe i svoje dupe, a ne na planet... genijalni ljudi u ovom današnjem svijetu, a pritom mislim na novije doba, tj. 21. stoljeće, ili su zaradili na svojim patentima ili su siromašni i nepriznati... ah, jebiga

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Dogodilo se na današnji dan...
reefreemind kaže...

postoje šupci koji misle na sebe i svoje dupe, a ne na planet... genijalni ljudi u ovom današnjem svijetu, a pritom mislim na novije doba, tj. 21. stoljeće, ili su zaradili na svojim patentima ili su siromašni i nepriznati... ah, jebiga

Edison je bio jedan od takvih. Zgrtao je novce i sve patente u tvrtci je potpisivo u svoje ime. Tvrdio je da su njegovi patenti jedino rjesenje za covjecanstvo a dokaz su elektrane na svakih nekoliko kilometara.
17 godina
neaktivan

Hmm... Lamarrova? Nisam znao da je gospođa (bila) slavenskog podrijetla...

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
BlackDwarf kaže...
reefreemind kaže...

Edison je bio jedan od takvih. Zgrtao je novce i sve patente u tvrtci je potpisivo u svoje ime. Tvrdio je da su njegovi patenti jedino rjesenje za covjecanstvo a dokaz su elektrane na svakih nekoliko kilometara.
  Edison je ipak svoje carstvo stvorio mozgom, a ne kao današnji kamatari,bankari, burzovni mešetari, političari i naftaši na tuđoj nesreći potpomognuti političkom elitom.
dasgrammarnazee kaže...

Ne. Židovskog je porijekla.

Developers,developers,developers...coming and coming and coming...
17 godina
neaktivan
the_tux kaže...
dasgrammarnazee kaže...

Aha, tako... Doduše, načinio sam pogrešku u logičkom zaključivanju. Njen (možebitni) suprug je u tom slučaju zasigurno iz neke zemlje s područja istočne Europe, odnosno iz euroazijske regije - g. Lamarrov!  Osmijeh
17 godina
protjeran
dasgrammarnazee kaže...
the_tux kaže...
dasgrammarnazee kaže...

Aha, tako... Doduše, načinio sam pogrešku u logičkom zaključivanju. Njen (možebitni) suprug je u tom slučaju zasigurno iz neke zemlje s područja istočne Europe, odnosno iz euroazijske regije - g. Lamarrov!  Osmijeh
Hedi Lamarr je umjetničko ime. Inače su Židovi imali običaj mijenjati i prilagođavati svoja prezimena u zemljama koje su naselili. Zbo toga se i susreće puno Židova sa npr. njemačkim, poljskim, ruskim tj. sa slavenskim i germanskim prezimenima.
Developers,developers,developers...coming and coming and coming...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice