Chrome - većini korisnika omiljeni internetski pre

poruka: 47
|
čitano: 6.825
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Chrome - većini korisnika omiljeni internetski pre".
15 godina
neaktivan
Re: Chrome - većini korisnika omiljeni internetski
roby27 kaže...

Chrome verzija 45 najnovija...

Upiši u adresnu traku chrome://plugins i pošalji screenshot.

13 godina

evo...s time da ja nemam instalirano ovo https://www.java.com/en/download/manual.jsp

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.10.2015 16:27 (roby27).
15 godina
neaktivan
roby27 kaže...

evo...s time da ja nemam instalirano ovo https://www.java.com/en/download/manual.jsp

Jel imaš Firefox instaliran na računalu? Ako ne, instaliraj ga i onda pogledaj u njemu ima li Jave. Ako je ima znači da je dobro instalirana i da u Chrome-u ne radi zbog onemogućivanja NPAPI plugina, ako ne onda je krivo instalirana.

13 godina

Uh Firefox ne podnosim, jel moze Opera?

15 godina
neaktivan
roby27 kaže...

Uh Firefox ne podnosim, jel moze Opera?

Može Opera, ona u potpunosti podržava NPAPI.

13 godina

Instalirat cu firefox portable da mi ne zagradi sistem pa cu ga kasnije obrisat, gdje da pogledam u njemu pod kojim opcijama'

15 godina
neaktivan
roby27 kaže...

Instalirat cu firefox portable da mi ne zagradi sistem pa cu ga kasnije obrisat, gdje da pogledam u njemu pod kojim opcijama'

Otvoriš menu -> Add ons -> Plugins i napravi screenshot.

13 godina

evo..

15 godina
neaktivan
roby27 kaže...

evo..

Izgleda da ti Java nije dobro instalirana. Deinstaliraj je u potpunosti i onda je instaliraj pomoću Ninite. Prilikom instalacije svi browseri moraju biti zatvoreni.

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.10.2015 16:59 (Marko :D).
13 godina

Instalirao sam i sad mi ga firefox vidi ali chrome i dalje ne...

Evo ipak ne podrzava Chrome Java plugin od verzije 45...

Bas isao probati reproducirati terminator u Firefoxu i Operi i nista od toga...u Operi kazu da nedostaje adobe flash player...

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.10.2015 17:27 (roby27).
15 godina
neaktivan

Oni onda vjerovatno koriste stariju verziju Chrome-a pa im zato sve radi.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Kod mene FF...

Vječni izazivač na gostujućem terenu.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/ Svi smo mi jedna velika obitelj sa prezimenom Čovječanstvo
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Imam Chrome 45.0.2454.101 m (64-bit)
14 godina
Sum_of_all_fears kaže...

Uz to, Chrome ima nekako najlošije developer opcije - Firefox sa Firebugom ga šije naveliko (je da se vuče ko krepana mačka, ali šta ćeš).

Meni je bas obrnuto, Chrome development tools puno bolje sjedaju nego ono sto Firefox nudi.

Moguce da je samo stvar navike, ali jos se nije dogodilo da sam trebao nesto za web development da Chrome to nije nudio.

WordPress ❤
18 godina
neaktivan
OriginalEXE kaže...
Sum_of_all_fears kaže...

Uz to, Chrome ima nekako najlošije developer opcije - Firefox sa Firebugom ga šije naveliko (je da se vuče ko krepana mačka, ali šta ćeš).

Meni je bas obrnuto, Chrome development tools puno bolje sjedaju nego ono sto Firefox nudi.

Moguce da je samo stvar navike, ali jos se nije dogodilo da sam trebao nesto za web development da Chrome to nije nudio.

Chrome ima jako dobre debugging alate, ne vidim zašto bi FF bio bolji za development (čak ni Developer Edition)..  vjerojatno je samo stvar navike - ja radim sve u Chrome-u, s tim da sam se malo igrao s FF-om.. 

Lijep pozdrav ;)
17 godina
neaktivan

kako koji. meni je x64 dev-m (47.xxx) izvrstan ali je "običan" (i 64 i 32-bitni) poprilično šepav i neupravljiv. o ostalim više i ne razmišljam 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Sum_of_all_fears kaže...

IE se jedini može "spojiti" na VS debugger - iznimno korisna funkcija kod razvoja ASP.Net stranica koje imaju puno AJAXa i generalno, JSa.

Koliko znam, nema nijedne druge slične mogućnosti kod "konkrencije" - dakle rad nekog IDEa i browsera skupa.

Naravno da postoji slična mogućnost: https://developer.chrome.com/devtools/docs/debugging-clients

Premda vjerojatno ne za ASP.NET (koristim JetBrains razvojna okruženja).

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice