Chrome verzija 45 najnovija...
Upiši u adresnu traku chrome://plugins i pošalji screenshot.
Chrome verzija 45 najnovija...
Upiši u adresnu traku chrome://plugins i pošalji screenshot.
evo...s time da ja nemam instalirano ovo https://www.java.com/en/download/manual.jsp
evo...s time da ja nemam instalirano ovo https://www.java.com/en/download/manual.jsp
Jel imaš Firefox instaliran na računalu? Ako ne, instaliraj ga i onda pogledaj u njemu ima li Jave. Ako je ima znači da je dobro instalirana i da u Chrome-u ne radi zbog onemogućivanja NPAPI plugina, ako ne onda je krivo instalirana.
Uh Firefox ne podnosim, jel moze Opera?
Uh Firefox ne podnosim, jel moze Opera?
Može Opera, ona u potpunosti podržava NPAPI.
Instalirat cu firefox portable da mi ne zagradi sistem pa cu ga kasnije obrisat, gdje da pogledam u njemu pod kojim opcijama'
Instalirat cu firefox portable da mi ne zagradi sistem pa cu ga kasnije obrisat, gdje da pogledam u njemu pod kojim opcijama'
Otvoriš menu -> Add ons -> Plugins i napravi screenshot.
evo..
Izgleda da ti Java nije dobro instalirana. Deinstaliraj je u potpunosti i onda je instaliraj pomoću Ninite. Prilikom instalacije svi browseri moraju biti zatvoreni.
Instalirao sam i sad mi ga firefox vidi ali chrome i dalje ne...
Evo ipak ne podrzava Chrome Java plugin od verzije 45...
Bas isao probati reproducirati terminator u Firefoxu i Operi i nista od toga...u Operi kazu da nedostaje adobe flash player...
Oni onda vjerovatno koriste stariju verziju Chrome-a pa im zato sve radi.
Kod mene FF...
Uz to, Chrome ima nekako najlošije developer opcije - Firefox sa Firebugom ga šije naveliko (je da se vuče ko krepana mačka, ali šta ćeš).
Meni je bas obrnuto, Chrome development tools puno bolje sjedaju nego ono sto Firefox nudi.
Moguce da je samo stvar navike, ali jos se nije dogodilo da sam trebao nesto za web development da Chrome to nije nudio.
Uz to, Chrome ima nekako najlošije developer opcije - Firefox sa Firebugom ga šije naveliko (je da se vuče ko krepana mačka, ali šta ćeš).
Meni je bas obrnuto, Chrome development tools puno bolje sjedaju nego ono sto Firefox nudi.
Moguce da je samo stvar navike, ali jos se nije dogodilo da sam trebao nesto za web development da Chrome to nije nudio.
Chrome ima jako dobre debugging alate, ne vidim zašto bi FF bio bolji za development (čak ni Developer Edition).. vjerojatno je samo stvar navike - ja radim sve u Chrome-u, s tim da sam se malo igrao s FF-om..
kako koji. meni je x64 dev-m (47.xxx) izvrstan ali je "običan" (i 64 i 32-bitni) poprilično šepav i neupravljiv. o ostalim više i ne razmišljam 
IE se jedini može "spojiti" na VS debugger - iznimno korisna funkcija kod razvoja ASP.Net stranica koje imaju puno AJAXa i generalno, JSa.
Koliko znam, nema nijedne druge slične mogućnosti kod "konkrencije" - dakle rad nekog IDEa i browsera skupa.
Naravno da postoji slična mogućnost: https://developer.chrome.com/devtools/docs/debugging-clients
Premda vjerojatno ne za ASP.NET (koristim JetBrains razvojna okruženja).