Bugov forum i dalje praši!

poruka: 11
|
čitano: 1.117
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Bugov forum i dalje praši!".
17 godina

Samo nemojte pisati ništa kontra M$-a jer ćete biti banani Šutim

GB P35-DS3R || Intel E8200@3.2GHz || OCZ Gold XTC 2GB || nv 9600GT || chiftec 450W
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

A bilo bi dobro da se neko cija bude ta 50 000. poruka još po nećem sjeća Bug Online-a!Namigiva

Gondor calls for aid! And Rohan will answer! Muster the Rohirrim! Assemble the Men at Dunharrow, as many Men as can be found. You have two days. On the third, we ride for Gondor� and war.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Bugov forum i dalje praši!
Zar je uopce bilo potrebno otvaranje ove teme?
Domagoj je otvorio temu na forumu i stavio sve nadogradnje koje je obavio i još je rekao da tamo pišemo i predlazemo nove ideje, pohvale, kritike.
Ovu temu bi ja tretirao kao spam osim šta je autorov komentar bzvz identicna tema je vec otvorena u drugom podforumu.
17 godina
neaktivan
Darth Punisher kaže...
Zar je uopce bilo potrebno otvaranje ove teme?
Domagoj je otvorio temu na forumu i stavio sve nadogradnje koje je obavio i još je rekao da tamo pišemo i predlazemo nove ideje, pohvale, kritike.
Ovu temu bi ja tretirao kao spam osim šta je autorov komentar bzvz identicna tema je vec otvorena u drugom podforumu.
 Zašto?
Zato što se ovdje komentiraju vijesti sa BOL-a.
Zašto onda spam?
Nije sigurno

Athlon X2 5000+@ 3200mhz,Gigabyte GA-MA770-DS3,Geil ultra 2x1gb, Gigabyte radeon HD 3870
17 godina
protjeran

Još samo da postavite forum na server jači od Pentum 166MMX sa internet vezom bržom od klasičnog 33.6kbps FAX modema i onda bute prave face.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
guzzman kaže...

Još samo da postavite forum na server jači od Pentum 166MMX sa internet vezom bržom od klasičnog  33.6kbps  FAX modema  i onda bute prave face.

Ma  jesi  li  se lijepo napisao svakakvih  smijesnih kratica, aaa? Ajme koliko toga ti znas... 
17 godina
neaktivan

Naravno da praši, pa Bug je još uvijek Bug, ma što neki pričali o tome Belji se

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
17 godina
neaktivan

Ma ljudi sto vi (vecina u ovoj temi) pricate gluposti! Bug je od trenutka izdavanja prvog broja pa do sada puno kvalitetniji i bolji časopis od bilo kakve  konkurencije na HR tržištu a i šire.Profesionalnost na dijelu, a BOL forum samo pokazuje kako se ta profesionalnost podiže na višu razinu!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Još da nema ovoliko trolova bio bi i bolji.

Prodajem kartu u jednom smjeru za Vrapce btw, podatci poznati redakciji.

Geekovih svih zemalja, ujedinite se!
17 godina
protjeran
Ormuz kaže...

Još da nema ovoliko trolova bio bi i bolji.

Prodajem kartu u jednom smjeru za Vrapce btw, podatci poznati redakciji.

Forum je vrlo dobar 4+, hvala BUG, 
Slazem se s Ormuz-om da bi trebalo malo strozije nadgledat forum, vise moderatora, manje tolerancije...
Takoder bi predlozio dodavanje novog dugna (hvala) i (slazem se), da se smanji spamanje i poboljsa vizualni izgled foruma.
Kad smo vec kod prijedloga bi li se mogao srediti bug-ic na Opera Mini zadna sluzbena verzija (preferiram ovaj browser radi brzine i funkcionalnosti) kod odgovora na poruku ili nove poruke, nemoguce je selektirati samo tijelo poruke pa time ni napisati tekst. Kod Opera Mobile, zadna sluzbena verzija, nemoguce je se prijaviti, a s ugradenim Nokia browserom nemoguce je citati poruke jer su razasute i razbacane a tabele posvuda. Probao sam i TeaShark, al me isto tako nece logirat. Na Safariju (iTouch), isto tako, problem kod prijave.

Zlo i Naopako
17 godina
neaktivan

Najviše cijenim web aplikacije koje imaju i lite verziju (za mobile uređaje, text browsere, te modemaše i gprs-aše), što nažalost mnogo foruma nema. Budite dragulj među forumima i dajte nam to ;)

Eh da, na jedan community site sam ugradio support za Gravatar u roku od 10 minuta. Dajte dodajte opciju da postavimo avatara dodatno i preko Gravatara ;)

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice