Bijeli iPhone u prodaji

poruka: 119
|
čitano: 9.987
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Bijeli iPhone u prodaji".
16 godina
protjeran
Bijeli iPhone u prodaji

ne kužim čemu boje na iphonu kad imaš toliki broj maskica(tvrde, mekane, samo za iza, samo za ekran) u svim bojama, vrstama itd. i svaki kolko tolko normalan korisnik iphona će stavit maskicu na njega...

19 - ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO - 86
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Bijeli iPhone u prodaji
gjurki kaže...

ne kužim čemu boje na iphonu kad imaš toliki broj maskica(tvrde, mekane, samo za iza, samo za ekran) u svim bojama, vrstama itd. i svaki kolko tolko normalan korisnik iphona će stavit maskicu na njega...

Zašto bi stavljao maskice na njega? I prednja i stražnja strana su od stakla koje je premazano lakom da se ne grebe i nevidim zašto bi stavljao maskicu koja ne da ga poljepša, vec ga poružni.

I'll be back
18 godina
neaktivan
gjurki kaže...

i svaki kolko tolko normalan korisnik iphona će stavit maskicu na njega...

Prije bi ga bacio i kupio neki drugi nego stavljao masku na njega. Đast sejin.

Meni se bjelanjak sviđa, šteta što nije namijenjen našem tržištu, taman mi je istekao i drugi ugovor i mislim da bi ga piknuo curi. Meni je dobar i crnjak. :)

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
16 godina
protjeran
microman kaže...
gjurki kaže...

Zašto bi stavljao maskice na njega? I prednja i stražnja strana su od stakla koje je premazano lakom da se ne grebe i nevidim zašto bi stavljao maskicu koja ne da ga poljepša, vec ga poružni.

zbog bolje prodaje poslje...kad padne sa maskicom manje će se oštetit(izvana, za izunutra neznam:D) to sa lakom je živa laž jer mi frend ima iphone i svaki put kad mu padne se vidi oštećenje...tako da te priče sa lakom padaju u vodu...a i nekužim zašto ga poružni..pa ima baš lijepih maskica, normalno da ako kupuješ neke za 20 kn da je to smeće ali ima onih od 200-tinjak kuna koje su stvarno lijepe..

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.4.2011 9:28 (gjurki).
18 godina
neaktivan
Bijeli iPhone u prodaji

Prvenstveno zato jer ne bacam telefon. Ogrebotine se na njemu mogu napraviti, naravno. Imam ih nekoliko na stražnjoj strani od stola, al to mi ne smeta ni najmanje.

Kad ga furam na biciklizam il planinarenje metnem ga u ovo i miran sam. One kvazi homo maskice koje se mogu kupiti okolo nit štite, nit su lijepe...

1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Bijeli iPhone u prodaji

pa ja sam na te hard case mislio, ne one silikonske, to je smeće...nego na te šta si ti reko da koristiš za na planinarenje:D samo malo slabije ne baš takve...ugl. bolje ih imat nego ne..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
gjurki kaže...

zbog bolje prodaje poslje...kad padne sa maskicom manje će se oštetit(izvana, za izunutra neznam:D) to sa lakom je živa laž jer mi frend ima iphone i svaki put kad mu padne se vidi oštećenje...tako da te priče sa lakom padaju u vodu...a i nekužim zašto ga poružni..pa ima baš lijepih maskica, normalno da ako kupuješ neke za 20 kn da je to smeće ali ima onih od 200-tinjak kuna koje su stvarno lijepe..

Meni u pet mjeseci koliko sam ga imao nije ni jednom pao, a redovito sam ga nosio u đepu sa ključevima i nije bilo niti jedne ogrebotine na laku.

I'll be back
17 godina
neaktivan
Bijeli iPhone u prodaji

Meni pa padne jedanput tjedno sigurno ako ne i vise.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
microman kaže...
gjurki kaže...

Meni u pet mjeseci koliko sam ga imao nije ni jednom pao, a redovito sam ga nosio u đepu sa ključevima i nije bilo niti jedne ogrebotine na laku.

a cuj to je drugo...ovisi o osobi..meni isto ne pada često moj mob...ali čuj mom frendu pada dost često i da nema maskice sav bi bio izbezumljen:D

16 godina
Bijeli iPhone u prodaji

Kupite novu Nokiu 3310! Od sada i u bijeloj boji!

On Topic: Koja glupost.... Šta se ne može samo promijenit maska i eto ti bijeli iPhone? {#}

www.facebook.com/Battlefield3.Info
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.4.2011 9:50 (Ferritin).
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Bijeli iPhone u prodaji

kako vi ne shvaćate ljudi.. to nije samo bijela boja, nego revolucija.. ova bijela boja će redefinirati sve bijele boje ikad napravljene..

blah blah blah :D

Moj PC  
5 3 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bijeli iPhone u prodaji

Kong Kong Neki novi grad  :D Dobro da nije King Kong :D

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ma nemam ja direktno protiv iphona nista protiv,imao sam ga priliku koristiti par dana i ovaj novi i 3gs,sasvim dobri smartphonovi,ali sasvim smece u odnosu na to koliko kostaju i naspram drugih nekih uredjaja,a ovo ti dokazuje gore prva recenica sto tvrdim,da, ljudi izbace proizvod,i da na tebi je hoces li kupiti,ali kad ljudi izbace nasminkan proizvod,kada ljudi izbace nekvalitetan proizvod,i povrh toga pre pre skup proizvod(ovde ni blizu ne spada samo iphone),onda ti ljudi po meni sta su drugo nego glupi,ili ne posto se amerima ispire mozak propagandom i televizijom i raznoraznim medijima(ispire se i nama ali mnogo mnogo manje),mozda je to samo do veoma dobrog marketinga koji izgleda utice mnogo vise na njih nego na evropu i aziju pa im se moze prodavati sve i svasta za ogromne pare ;)

18 godina
neaktivan
Bijeli iPhone u prodaji

Vau.

Sad jedva čekam da i taj ne kupim.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Bijeli iPhone u prodaji

Apple ima pravo stavit cijenu koju god on oće, to je njegov proizvod i on odlučuje kolika je ta vrijednost. Oko toga se baš i nema puno šta za diskutirat, uostalom iPhone 4 je u nekin tarifama jeftiniji od ostalih smartphoneova.

http://about.me/antesirkovic
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
luka_cro kaže...
Chronosus kaže...

Klasični Jobs - i klasični Appleov marketing.

Stvorili su u javnosti sliku da je taj uređaj nešto posebno, nešto za što je trebalo puno muke i puno utrošenih novaca. I ljudi će kupiti, i ljudi će se diviti - bijelom iphoneu. i misliti će da imaju nešto zbilja posebno.

Zamisli, trebalo im je da naprave bijeli uređaj kolko treba za razvoj novog procesora. I zato drugi proizvođaći ne mogu biti uspješni poput apple-a - jednostavno im ne pada na pamet da nešto tako banalno probaju kupcima predstaviti kao nešto posebno. Skidam kapu.

Meni je najbolje sto ce sada vecina "naivnih kupaca" prodati svoj crni iphone i kupiti ovaj novi bijeli.

To ti je takva politika.

Bit će crnih iphonea jeftino.

Why So Serious?
15 godina
neaktivan
Bijeli iPhone u prodaji

appleovci kad je organizirano čekanje u redovima da se dođem guštat? :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
doxy kaže...

Koja inovacija, mislim da mi je ovo glavna prekretnica u životu, i svijet mobitela nikad neće biti isti.

Kladim se da je 3 puta bolji od crnog.

Ja stvarno nerazumijem zar vam je toliko dosadno u životu da morate postati ovako glupe komentare... 

Koliko ja znam HTC,Nokia,Alcatel,Telit imaju mobitele u više boja pa ni jedan nije bolji od drugog.

Nisam nikakav Apple fanboy (bolji mi je HTC), al jednostavno nerazumijem smisao vaših komentara.

18 godina
neaktivan
nine kaže...

Evo već nas čeka par. Da ne bi slučajno propustili...

17 godina
protjeran
Bijeli iPhone u prodaji

Ja sam otvorio štand pored reda na kojem kupujem crne iPhone uređaje koji nisu više u modi po cijeni od 50 kuna. Pa ako netko nije uspio prodati da kupi ovaj, može to učiniti na licu mjesta.

http://dizanje-ratia.info
Moj PC  
9 1 hvala 0
16 godina
protjeran
Izbjeglica_02 kaže...
doxy kaže...

Koja inovacija, mislim da mi je ovo glavna prekretnica u životu, i svijet mobitela nikad neće biti isti.

Ja stvarno nerazumijem zar vam je toliko dosadno u životu da morate postati ovako glupe komentare... 

Koliko ja znam HTC,Nokia,Alcatel,Telit imaju mobitele u više boja pa ni jedan nije bolji od drugog.

Nisam nikakav Apple fanboy (bolji mi je HTC), al jednostavno nerazumijem smisao vaših komentara.

smisao tih komentara je opravdana sprdnja apple-a...tipovi izdaju iphone u drugoj boji i prezentiraju ga koda su izdali sa šezdeset jezgrenim procesorom, kamerom od 20 mpixela.. wifi sa dometom do 20 km...ekran od 40 inča ...zvučnici ko u kafićima...itd. debilana žešća, a ustvari promjenili su boju mobitela i to puno poslje nego šta je uređaj izašo...normalni proizvođači odmah puste u 3-4 boje a ovi promjene boju i hvale se time koda su napravili mobilnu revoluciju...meni je osobno iphone 4 najbolji mobitel, iako mrzim apple iz dna duše baš zbog ovakvih gluposti šta rade...-.-

16 godina
odjavljen
Bijeli iPhone u prodaji

To rade kad mogu. Ako vi tako pametni uspijete tako nešto prodat svaka čast. Boli njih ona stvar za vas i vaše komentare kad ljudi čekaju u redu za bijeli iPhone.

...
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
gjurki kaže...
Izbjeglica_02 kaže...
doxy kaže...

smisao tih komentara je opravdana sprdnja apple-a...tipovi izdaju iphone u drugoj boji i prezentiraju ga koda su izdali sa šezdeset jezgrenim procesorom, kamerom od 20 mpixela.. wifi sa dometom do 20 km...ekran od 40 inča ...zvučnici ko u kafićima...itd. debilana žešća, a ustvari promjenili su boju mobitela i to puno poslje nego šta je uređaj izašo...normalni proizvođači odmah puste u 3-4 boje a ovi promjene boju i hvale se time koda su napravili mobilnu revoluciju...meni je osobno iphone 4 najbolji mobitel, iako mrzim apple iz dna duše baš zbog ovakvih gluposti šta rade...-.-

Isti smo  mrzimo kompaniju, volimo njihove proizvode {#}

Networking Admin,nemam 15 godina takav mi je nick :)
17 godina
neaktivan
gjurki kaže...

zar je tako teško shvatiti da je to hebeni marketinški trik? Do izlaska iPhone-a 5 ima još podosta dugo i da su istodobno izbacili crnu i bijelu verziju Hype oko iPhonea bi bio splasnuo. Ovako pak će se pričati o iPhoneu do izlaska pete inačice. Nemoraš biti genije da bi to skužio.

Također nigdi nevidim da apple spominje mobilnu revoluciju( za razliku od LG-a), samo je van izbila vijest da je na tržište stigao bijeli iPhone4. I u čem je tu problem?

I'll be back
16 godina
gjurki kaže...

Aj reci di to apple govori da je bijela boja revolucija? 

http://www.apple.com/iphone/

Ne piše ništa vezano uz bijeli iPhone osim "iPhone 4 in white. Avaliable Tomorrow." I to je sve. U ovome izvješću jedina rečenica koja je povezana sa bijelin iPhoneom je "The white iPhone 4 has finally arrived and it’s beautiful" znači podpredsjednik marketinga je reka kako je bijeli iphone lijep.

I to je to, jedna jedina rečenica piše o bijelom iPhoneu 4 na njihovoj službenoj stranici, a i ta rečenica nema ništa sa revolucijon.

http://about.me/antesirkovic
18 godina
neaktivan
nine kaže...

Evo, u Hong Kongu je krenulo:

Nije mi jasno zašto se opet stvaraju kolone, al dobro...mislim da u USA i Europi neće biti tako.

A ti dođi posjetiti ljude u koloni i pokaži im neku novu kvalitetnu aplikaciju s Android Marketa koja već nije na App Store-u, samo pazi da ne bude slučajno sunčan dan, jer neće ništa vidjeti na ekranu tvog Desire-a {#}

16 godina
protjeran
microman kaže...
gjurki kaže...

zar je tako teško shvatiti da je to hebeni marketinški trik? Do izlaska iPhone-a 5 ima još podosta dugo i da su istodobno izbacili crnu i bijelu verziju Hype oko iPhonea bi bio splasnuo. Ovako pak će se pričati o iPhoneu do izlaska pete inačice. Nemoraš biti genije da bi to skužio.

Također nigdi nevidim da apple spominje mobilnu revoluciju( za razliku od LG-a), samo je van izbila vijest da je na tržište stigao bijeli iPhone4. I u čem je tu problem?

znam ja da je to marketinški trik...ali mi to ide na živce...ne spominju oni mobilnu revoluciju, ali žele bijeli iphone prikazat kao mobilnu revoluciju...ne vidim ni ja problem, samo sam iznio svoje mišljene o tome..

17 godina
neaktivan
gjurki kaže...
microman kaže...

znam ja da je to marketinški trik...ali mi to ide na živce...ne spominju oni mobilnu revoluciju, ali žele bijeli iphone prikazat kao mobilnu revoluciju...ne vidim ni ja problem, samo sam iznio svoje mišljene o tome..

Dakle objaviti vijest da je bijeli iPhone stigao i da je "ljep" je pokušaj da se prikaže kao revolucionarni proizvod? LOL.

I'll be back
16 godina
Bijeli iPhone u prodaji

Moram priznat da nisam vidio nešto ružnije od bijelog telefona.

Nije stvar što je iPhone, jednostavno je to..... je*eno ružno na svakom aparatu {#}

Ali dobro, svatko ima svoje veselje...ak može neka fufa furat metalik mobitel, oblijepljen dijamantima, onda definitivno mogu ljudi imati i bijele mobitele {#}

2 1 hvala 0
16 godina
protjeran
microman kaže...
gjurki kaže...
microman kaže...

Dakle objaviti vijest da je bijeli iPhone stigao i da je "ljep" je pokušaj da se prikaže kao revolucionarni proizvod? LOL.

thats right..zašto uopće govorit da je došao?? jel na nokinim stranicama vidiš da piše novi n8 od sad u crvenoj boji??

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice