App Store u Windowsima?

poruka: 37
|
čitano: 3.940
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "App Store u Windowsima?".
17 godina
neaktivan
App Store u Windowsima?

Kako su oni jadni, pa zaboga umjesto da cjelo vrijeme kopiraju nekoga. A zasto nebi nesto sami izmislili, bili malo kreativni, sjeli pa sebe upitali sto je to sto ljudi trebaju, sto ljudi svakodnevno koriste ili sto bi im bilo korisno, zasto nemaju niti jednog inovativnog radnika, nego samo hrpu programera koji delaju kopirke tuđih inovacija. UUUu app store, cudo bozje, i kaj ce na njemu stavit, hrpe svojih junk gluposti iz MS-a, mozda tu i tamo koji program od neke programerske grupe (ko npr. angry birds sto vec vidim na slici), itd.. Svasta...

<\\ c1on3r //>

4 18 hvala 0
17 godina
App Store u Windowsima?

Bilo je i vrijeme.

Who the fuck is General Failure? And why is he reading my harddisk?

8 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
App Store u Windowsima?

Windowsima to ne treba, ako smo već kod kopiranja onda znaj da Apple nije to izmislio, već preuzeo iz linuxa di skoro svaka distribucija ima svoj "App store". 

11 0 hvala 2
17 godina
Re: App Store u Windowsima?
Kečko kaže...

Windowsima to ne treba, . 

I te kako im treba!

Za pocetak smanjiti ce se kolicina virusa, spywarea i ostalog smeca koje se dobiva insalacijama softvera skintog sa sumnjivih mjesta.

Automatski update svog softvera na kompjuteru sa jednog mjesta, nakon reinstalacije sistema, sav tvoj prethodno kupljeni softver se sam instalira sa neta.......

Mogucnosti su ogromne i sve su pozitivne.

16 godina
App Store u Windowsima?

Dobro da su se sjetili. Kad je sve na jednom mjestu bolje je i vlasnicima app storea i developerima i korisnicima.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Neinformiranima i nezainteresiranima (da ne iskoristim težu riječ) je svaka zaštita badava jer će svakako uspjeti pokupiti negdje virus, a ostalima to ne treba

16 godina
Kečko kaže...

Neinformiranima i nezainteresiranima (da ne iskoristim težu riječ) je svaka zaštita badava jer će svakako uspjeti pokupiti negdje virus, a ostalima to ne treba

Kojima ostalima? Pričaj za sebe. Da si isprobao kako to funkcionira na appleovom primjeru ne bi pričao da je nepotrebno. To je stvar napretka.

17 godina
neaktivan
App Store u Windowsima?

kopiranje ili ne, ovo je dobra stvar

appleov app store je kopiranje linuxovog sistema apt-get, i na i phone-u i na mac osx

samo appleovci te odmah razapnu kad kazes da oni kopiraju

svi drugi kopiraju aplee,a oni nikoga

samo kod wndowsa, u nas narocito koristenje piratskog softwarea je tako veliko da ovo nece biti nesto narocito koristeno,a vjerojatno tu nece biti moguce nabaviti open source programe kao sto nije moguce ni na win phoneu, jer ms jednostavno nece takvim programima dozvoliti da budu na app storeu

tako da je ovo iako dobra ideja, vrlo malo upotrebljiva kod nas

eh da i kad smo kod kopiranja, MS nije napravio niti dos, i to su kupili, za 50,000 usd jer su bili dogovorili posao s ibm-om, a nisu imali os

a i apple ima svoju povijest kopiranja, linux naravno, samo kod njih to bar dobijes besplatno

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.4.2011 11:42 (sailor1).

4 1 hvala 0
17 godina
sailor1 kaže...

kopiranje ili ne, ovo je dobra stvar

appleov app store je kopiranje linuxovog sistema apt-get, i na i phone-u i na mac osx

samo appleovci te odmah razapnu kad kazes da oni kopiraju

svi drugi kopiraju aplee,a oni nikoga

samo kod wndowsa, u nas narocito koristenje piratskog softwarea je tako veliko da ovo nece biti nesto narocito koristeno,a vjerojatno tu nece biti moguce nabaviti open source programe kao sto nije moguce ni na win phoneu, jer ms jednostavno nece takvim programima dozvoliti da budu na app storeu

tako da je ovo iako dobra ideja, vrlo malo upotrebljiva kod nas

eh da i kad smo kod kopiranja, MS nije napravio niti dos, i to su kupili, za 50,000 usd jer su bili dogovorili posao s ibm-om, a nisu imali os

a i apple ima svoju povijest kopiranja, linux naravno, samo kod njih to bar dobijes besplatno

Ne razumijem zasto je potrebno dokazivati sto je prije bilo, kokos ili jaje.

Zar nije najvaznije da sada imamo i kokos i jaje?

16 godina
neaktivan

Ne, to je stvar zaglupljivanja i diktature. Android ima puno bolje to riješeno, dozvoli svaki software, kad ga ideš instalirati veliš pristup čemu će imati i to je ok, ali eto i uz to (sad ću ipak iskoristiti težu riječ) budale uspiju pokupiti virus i onda krive android za to, ali kad je instaliravao text editora onda mu nije bilo čudno da isti treba pristup internetu GPS-u ne znam čemu sve ne, da takvima treba čiko steva da mu kaže što smije, a što ne.

18 godina
neaktivan
App Store u Windowsima?

Ako u jednom trenutku u budućnosti dođe do situacije da mogu instalirati software  samo  iz appstorea, prodat' ću sva računala i odoh u planine čuvati koze.

Yeah, well, you know, that's just, like, your opinion, man.
Moj PC  
11 0 hvala 0
18 godina
App Store u Windowsima?

Internetom kruže fotografije... ?

Otkad to BOL prenosi poluinformacije (znam, znam, nikad zadovoljni - te su prespori, te su prespekulantski :) ?

Gledam te!

2 0 hvala 0
17 godina
App Store u Windowsima?

Dobra stvar za windows, oni koji govore da je nepoterbno vjerojatno nisu vidjeli kako to izgleda na linuxu, jako korisna stvar.

BTW. neki koriste i free programe, nemoraš skinuti nero s torrenta kada ima ashampoo free koji radi posao jednako dobro (po meni je čak i lakši i logičniji), a uz ovakve "package managere" saznaš za neke super programe za koje nisi ni znao da postoje.

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
App Store u Windowsima?

Kao prvo kopiraju windowsi ali kopira i apple, samo to niteko ne priznaje, linuxi imaju repozitorij godinama.

drugo, odlična stvar, nebudem morao pretražit desetke stranica da nađem programčić od par kilobajta. uđem u app store, odem pod kategoriju koju hoću i vidim koji programi su najviše skidani, vidim recenzije... i skinem ono kaj hoću

hobi: androidhr.blogspot.com

3 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Clone kaže...

Kako su oni jadni, pa zaboga umjesto da cjelo vrijeme kopiraju nekoga. A zasto nebi nesto sami izmislili, bili malo kreativni, sjeli pa sebe upitali sto je to sto ljudi trebaju, sto ljudi svakodnevno koriste ili sto bi im bilo korisno, zasto nemaju niti jednog inovativnog radnika, nego samo hrpu programera koji delaju kopirke tuđih inovacija. UUUu app store, cudo bozje, i kaj ce na njemu stavit, hrpe svojih junk gluposti iz MS-a, mozda tu i tamo koji program od neke programerske grupe (ko npr. angry birds sto vec vidim na slici), itd.. Svasta...

Psssst I-funboy...

I da,Apple je najveći copy/paste maher....

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.4.2011 12:39 (linuxjuzer).
16 godina
neaktivan
Kečko kaže...

Ne, to je stvar zaglupljivanja i diktature. Android ima puno bolje to riješeno, dozvoli svaki software, kad ga ideš instalirati veliš pristup čemu će imati i to je ok, ali eto i uz to (sad ću ipak iskoristiti težu riječ) budale uspiju pokupiti virus i onda krive android za to, ali kad je instaliravao text editora onda mu nije bilo čudno da isti treba pristup internetu GPS-u ne znam čemu sve ne, da takvima treba čiko steva da mu kaže što smije, a što ne.

Zasto bi bilo zaglupljivanje i stvar diktature? Inace da, koristim apple uredaje i nije mi ovdje namjera braniti nekoga.Kao sto je netko naveo da niti apple to nije izmislio vec preuzeo.Istina, i zasto bi se netko tu ljutio, no Boze moj, oni su jedini to lijepo upakirali i ponudili te sad kupe uspjeh iz toga, to je cinjenica.Drugo, sto mene zaboli kakav je app kad ga idem instalirati.Niti cu gledati kakav ima text editor, niti jel mu treba GPS pristup.Hocu da se instaira, radi i da s njim nemam problema.

I zato mi se koncept appleovog app storea svida.Ne JBam, sve je legalno, i naravno da onda zelim biti i max zasticen.

Jos od prije 15 god sam poceo ceprkati po kompjuterima i win masinama, i sto sam stariji vise mi je toga dosta.Hocu se manje baviti namjestavanjem, a vise upotrebom aplikacija.Jednostavnost.Ti ako hoces po cijele dane prckati po kompu prckaj, ja bome vise necu.

Uostalom niti su svi informaticki potkovani, i ako hoces biti objektivan ne mozes polaziti od sebe - ja znam, meni je jednostavno pa ce biti svima.Hrpa ljudi pojma nema niti zele znati.Pojma nemaju ni sto je text editor i dali stisnut yes ili no.

Ja nikad nisam pljuvao po Androidu, osobno mi se ne svida, kome se svida neka ga koristi, barem danas imamo xy uredaja na biranje.

16 godina
neaktivan
App Store u Windowsima?

zgodno............takav je trenutno trend a trendovi su da se prate :)

kod mene normalno radi.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
App Store u Windowsima?

Wow, otkrio da Angry Birds i Doodle jump postoje za pc zbog ovog :D..Sad se ne skidam s toga xD

Kad narastem bit ću Bill Gates, A'k ne narastem bit ću Steve Jobs
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
linuxjuzer kaže...
Clone kaže...

Psssst I-funboy...

I da,Apple je najveći copy/paste maher....

What the hell is that supposed to mean?

<\\ c1on3r //>
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.4.2011 15:05 (Clone).
18 godina
neaktivan
App Store u Windowsima?

Po meni Microsoft nije kopirao Apple, nego, može se reći, upravo obrnuto. Naime, Xbox Live Marketplace postoji još od 2005, a to je puno prije nego što je iPhone dobio svoj App Store.

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.4.2011 15:58 (martin).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
martin kaže...

Po meni Microsoft nije kopirao Apple, nego, može se reći, upravo obrnuto. Naime, Xbox Live Marketplace postoji još od 2005, a to je puno prije nego što je iPhone dobio svoj App Store.

bogohuljenje!

(editiraj post prije ga ljudi vide)

kod mene normalno radi.....
17 godina
neaktivan
App Store u Windowsima?

O tome da će MS napraviti app store sam čuo i prije nego je apple to najvaio, samo je tu štos što je apple prije pustio u promet od MS-a što i ima logike jer je manja platforma a ipak oni imaju jedan itunes znaju kako se to radi. Jedina zamjerka ide u to što je s dizajnerske strane poptuno promašen... mislim da trba biti nešto slično zune-u

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nekužim poantu ovog App store ???

Pa winsi nemaju app-ove, jedino šta se na tom može dilat su oni osnovni programi i komercijalni koji su tražili da budu na app storeu
Atomska bubamara. ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
17 godina
neaktivan

Normalno ,kaj uopće sumnjaš uz toliko ''stručnjaka'' za Windowse! {#}

Inače ,o ''App Storeu'' {#} (glupog li naziva!!) se pričalo u vrijeme M2 verzije budućih Windowsa 7 i da će biti integrirani u finalnu verziju ,pa se opet odustalo ,kao i od WinFS-a!!

Oprostite mi.... nisam svjestan svoje nesvjesnosti...
Moj PC  
2 0 hvala 0
18 godina
Mitch kaže...
Nekužim poantu ovog App store ???
Pa winsi nemaju app-ove, jedino šta se na tom može dilat su oni osnovni programi i komercijalni koji su tražili da budu na app storeu

Nego kaj imaju? App je skraćeno od Application, a to su svi programi kojima se kreiraju ili otvaraju nekakvi dokumenti i datoteke.

Ja pak više od svega želim centralni repozitorij softvera - nešto kao Ninite.com, a idealno bi bilo da se preko toga programi nadograđuju automatski, čime si osiguran od mogućih sigurnosnih rupa.

Ovom se može protiviti samo osoba koja ne razumije sigurnosne probleme računalnih sustava ili c00l uB3r haxx0r koji smatra da je piratiziranje the way to go jer on "nema love" i "ionako ne bi platio to sranje"...

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
16 godina
neaktivan
App Store u Windowsima?

Zar ste toliki retardi pa da ne možete vidjeti da je ovo fake ?

Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
App Store u Windowsima?

Pohvalno da to uvode u Windowse ali istina je da kopiraju postupke drugih.

Istina jest da je to Linux i prije imao i da je to Apple u neku ruku kopirao,

ali isto tako je istina (što mnogi zanemaruju i zaboravljaju) da je Apple prvi izmislio

i uveo nacin poslovanja putem tih app trgovina. U Appleu su osmislili cijeli sistem rada

takvog tržišta aplikacija i taj nacin ocito nesumnjivo najbolje funkcionira od svih viđenih.

U tom dijelu su prvi i taj dio nisu kopirali.

Mi osjećamo da je sve što radimo samo kap u oceanu. Ali ocean bi bio manji da nema te kapi.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
alen-c kaže...

Pohvalno da to uvode u Windowse ali istina je da kopiraju postupke drugih.

Istina jest da je to Linux i prije imao i da je to Apple u neku ruku kopirao,

ali isto tako je istina (što mnogi zanemaruju i zaboravljaju) da je Apple prvi izmislio

i uveo nacin poslovanja putem tih app trgovina. U Appleu su osmislili cijeli sistem rada

takvog tržišta aplikacija i taj nacin ocito nesumnjivo najbolje funkcionira od svih viđenih.

U tom dijelu su prvi i taj dio nisu kopirali.

lol, to sta je apple poceo naplacivati nesto sto je na linuxu vecinom besplatno ne znaci da je ista napravio, digitalna distribucija sa naplatom postoji duze nego appleov app store

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
16 godina
neaktivan
grimyHR kaže...

lol, to sta je apple poceo naplacivati nesto sto je na linuxu vecinom besplatno ne znaci da je ista napravio, digitalna distribucija sa naplatom postoji duze nego appleov app store

Ti uopce nisi pohvatao šta sam htio reci. Nije Apple izmislio naplatu i digitalnu distribuciju. Apple je kreirao

sistem naplate, kroz koji i sam zarađuje a zarađuju i programeri i to sve skupa na najelegantniji moguci nacin

Mi osjećamo da je sve što radimo samo kap u oceanu. Ali ocean bi bio manji da nema te kapi.
18 godina
alen-c kaže...
Apple je kreirao

sistem naplate, kroz koji i sam zarađuje a zarađuju i programeri i to sve skupa na najelegantniji moguci nacin

Kreirao sustav naplate LOL.

Diona, piksla pekmeza, baka Jelica iz Starih Mikanovaca uzgaja šljive, koje proda Podravci, Podravka napravi pekmez te ga proslijedi Dioni.

Diona stavi određenu maržu i proda pekmez meni koji na najelegantnji moguci način pojede pekmez u palačinki.

Zašto isticati nešto što je temelj svake fuckin transakcije od kad je Kain Abelovom malom prodo kozu?

You can't hit a nail straight when you're laughing Keep on playing maybe it'll happen dear
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice