Još malo pa bumo napuhivali CPU-e, grafe, mobitele i sl.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
AMD u <3 Intel u C===3
Već ima, ali je dovoljan 2D printer
Jedva cekam prvog genija koji ce si mobitel sa ovime naspricat!
printati čete jedino sliku od matične
(to možete i sada)
Kaj ce tek onda reci sopa/acta 
Jedva cekam prvog genija koji ce si mobitel sa ovime naspricat!
Genije koji će krivo shvatiti. I dalje vrijedi kod radio valova lambda za najučinkovitiji prijem/predaju. Ovdje se radi o materijalu koji ima bolja svojstva od bakra. A sprejem boje već postojeće antene..
Ideja je super. Ali nikako nije dobro bojati zidobe s tim, jer neznamo koliko je zračenje, to je kao da ste okruženi sa 100 antena.
AMD u <3 Intel u C===3
Mislim da ne treba zato jer je ovo valjda neki materijal koji se ponasa kao antena.
Kolko sam ja shvatio nesto sto je s time obojano treba samo spojiti na antenski izlaz uredaja(radio, wifi ap, tv...)
AMD u <3 Intel u C===3
ubiti antena za radio nema polove jer ako si ikad probao kad ti se natena potrga onda samo uzmes bakrenu zicu i na kontakt ju spojis i radi...
Tak da uzmes zicu i spojis uredaj za fleku u 1 tocki i to je to.
Za ostale antene neznam jer su jos zive. 
Nisam bas upoznat s principom rada antena tak da ako sam u krivu ispravite me.
EDIT: Svi koji citaju, u krivu sam, dole imate objasnjenje
AMD u <3 Intel u C===3
Obojis odjecu i WIFI SVUGDJE =D
ubiti antena za radio nema polove jer ako si ikad probao kad ti se natena potrga onda samo uzmes bakrenu zicu i na kontakt ju spojis i radi...
Tak da uzmes zicu i spojis uredaj za fleku u 1 tocki i to je to.
Nisam bas upoznat s principom rada antena tak da ako sam u krivu ispravite me.
U krivu si. To što spominješ je omni antena. Svaka antena mora imati polove; da bi postojala razlika potencijala - napon, moraraju postojati i 'polovi'. Konkretno kod ove antene jedan pol je vrući kraj, tj. bakrena žica kojom si je zamijenio, a drugi pol je masa.
Hm to možeš već i sada, ali samo mehaničke stvari, tj ako bi isprintao neku komponentu, ona bi bila u potpunosti identična, ali nebi funkcionirala, tj bila bi neka vrsta makete
pa spojiti češ sa kabelom,vidiš na slici da su na drvetu povukli crtu sa sprejem i onda nakačili kabel na to.
al ce bit super kad vojska krene spricat kojekakve piz**rije oko izvora vode.
zeludac ce nam postat antena..

Našpricat ću si onu stvar pa ću na nudističkoj hvatat satelitski program.
Jedino kad krene grmljavina mogao bih glumiti gromobran :)
al ce bit super kad vojska krene spricat kojekakve piz**rije oko izvora vode.
zeludac ce nam postat antena..

svi cemo imati 7 metara dugu antenu koja se spaja kroz anus na uredjaj