Android Market sustiže App Store

poruka: 54
|
čitano: 10.565
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Android Market sustiže App Store".
17 godina

bravo za Android, samo naprijed

naravno da stiže kada je market puno otvoreniji nego appstore, na appstore aplikacija nemože ako ne prođe rigoroznu apple-ovu kontrolu, google je što se toga tiće dosta liberalniji

da Bog da crk'o rock'n'roll, kad ga svako svira
Moj PC  
13 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

A kakve su kvalitete ti appovi?

Baš ta otvorenost najviše šteti Marketu, trolovi i scameri je iskorištavaju da distribuiraju smeće. U ovom mjesecu sam više od 5 puta skinuo aplikaciju koja je redirektala na web stranicu -.-

Na App-Store-u se svo to smeće profiltrira.

I am awesome.

25 3 hvala 0
16 godina
neaktivan

da, zato je 9 od 10 aplikacija teško govno, gotovo je nemoguće pronaći nešto pametno što će ti koristiti duže od 3 minute. A često se radi i o poluproizvodima, nedovršenom, nesređenom, neoptimiziranom i netestiranom softveru ...

bolje imati 1000 aplikacija od kojih je 900 super, nego 100,000 aplikacija od kojih je 2000 super.

:)
Moj PC  
3 5 hvala 0
15 godina
neaktivan

Malo autoru šteka logika.

S obzirom na početni broj aplikacija, rast od 44% je puno veći od 127 postotnog. Ako je Android narastao s 40 000 aplikacija na 90 000, u isto vrijeme je App Store narastao s 200 000 na 350 000.

5 1 hvala 0
17 godina
protjeran

App Store Androida je katastrofa. 80% aplikacija nije za upotrebu. Trebali bi se malo ugledati više na Apple. Trebati će im još godina dvije min. da postignu razinu Apple, a onda tek možda uzmem nešto sa Androidom.

Moj PC  
7 2 hvala 0
16 godina
protjeran
Re: Android Market sustiže App Store

Applanet je odavno prestigao App Store...

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
18 godina
neaktivan

Trebalo bi napraviti neku segmentaciju na Marketu, recimo premium Store, gdje su provjerene i kvalitetne aplikacije (al i koje se plaćaju) i ovaj običnida svatko može stavljati svoje appse.

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina

šta vrijedi appstore tolike ''kvalitetne'' aplikacije, kada je sve to jedno te isto, e.g. ima valjda 1000 fart aplikacija i 1000 upaljača i inih stvarčica koje ničemu ne služe

Moj PC  
1 9 hvala 0
18 godina
neaktivan

pišete prošli mjesec ste 5 puta skidali smeće koje niste koristili ni 5 min. pa zašto skidate smeće? kad ideš ulicom da li uzmeš svako govno s poda u ruku ili trebaš mamu da ti kaže da to ne smiješ podizati s poda?  

govoriti da je zatvorenost i filtriranje dobro može reći samo onaj koji je navikao da ga za ručicu vode kroz život. sami si filtrirajte i zatvarajte. 

Većinu novca sam prokartao, prokurvao i propio. Ostatak sam potrošio bezveze - George Best

10 1 hvala 3
15 godina
neaktivan

Ne radi se o zatvaranju i filtriranju, već o kontroli kvalitete.

7 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Kvantiteta nije kvaliteta. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.2.2011 11:55 (Ray0).

8 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ray0 kaže...

Kvantiteta nije kvaliteta. 

Upravo tako.

17 godina
neaktivan
Simbamef kaže...

App Store Androida je katastrofa. 80% aplikacija nije za upotrebu. Trebali bi se malo ugledati više na Apple. Trebati će im još godina dvije min. da postignu razinu Apple, a onda tek možda uzmem nešto sa Androidom.

Ček najprije pričaš o nevaljanim aplikacijama, a onda o tome kako bi si ga tek kupio?? Znači nemaš pojma o ćemu pričaš. 

ali dobro ima i samozvanih menagera koji neznaju o čemu pričaju 

16 godina

Pozdravljan rast androida. To može značit samo još bolju tržišnu konkurenciju pa će i apple morat nešto novo uvest. Od svega toga najviše profitiramo mi korisnici. Bolje da ima rasta nego da stagnira tržište.

When you realize why you call Zeus a myth, you'll understand why I don't belive in your god.
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
hrvooje kaže...

pišete prošli mjesec ste 5 puta skidali smeće koje niste koristili ni 5 min. pa zašto skidate smeće? kad ideš ulicom da li uzmeš svako govno s poda u ruku ili trebaš mamu da ti kaže da to ne smiješ podizati s poda?  

govoriti da je zatvorenost i filtriranje dobro može reći samo onaj koji je navikao da ga za ručicu vode kroz život. sami si filtrirajte i zatvarajte. 

Zašto bi ja na Marketu sam filtrirao smeće kad AppStore to napravi za mene {#}

I am awesome.
16 godina

Realno gledajuci nikom od nas nije potrebno vise od 20 aplikacija.

jeremija

7 5 hvala 0
15 godina
neaktivan

Rast Android Marketa se i očekivao, pošto Android korisit puno veći broj proizovđača, pa time i korisnika. A dali su time i te aplikacije bolje od Apple-ovi, mislim da nisu pošto (ja osobno) na iphone nisam naletio niti na jednu koja mi nije radila, dok na androidu (osobno) jesam naletio, a u isto vrijeme se i puno piše o aplikacijama koje ne rade!

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
merio kaže...

Ja neznam koliko ti aplikacija koristiš ja ih imam više od 20 kojih koristim (možda ne na dnevnoj, ali na tjednoj sigurno).

17 godina
neaktivan
Samo cu rec jedno, koristim oba os-a i na appstoreu su puno kvalitetniji appovi, a i sam store je puno bolje rijesen, organiziran. Na androidu appovi kasne, a i oni koji su isti na obe platforme na iosu puno bolje rade. Dovoljno je skinut 10tak najpopularnijih appova i usporedit ih. I na androidu ima def. puno vise smeca. Ali i smeca poput TalkingTom i sl. appova opet na iosu funkcioniraju savrseno tj. Glatko, a na androidu to sve steka i nije mi bas jasno zasto.
15 godina
neaktivan

trebao bi i ubrzo dostici ovi store po broju downloada

samo problem je fragmentiranost

tu sam samo radi vijesti o apple-u
17 godina
neaktivan
apoteka kaže...

Slažem se, meni na desireu zna trznit angry birds što je smiješno s obzirom na hardware uređaja. Što će biti tek s jačim aplikacijama ... ? Oni to moraju riješiti, podhitno.

16 godina
merio kaže...

Realno gledajući nikome nije potreban ni mobitel. Hrana voda i odjeća su neophodne. Sve ostalo je nepotrebno.

Mrzin ovakve komentare. Zašto mi nebi bilo potrebno više od 20 aplikacija? 

Facebook, twitter, gmail, desetak igrica, navigacija, konverter mjernih jedinica, još par uslužnih aplikacija, i eto ih već 20-25. Možda još ako ti se ne sviđa browser ugrađeni, instaliraš operu, neki svirač muzike.

Normalno da ću instalirat šta više aplikacija da pojednostavnin neke trivijalne radnje. Zašto bi iša na internet tražija koliko jedan centimetar kubni ima metara kubnih kad to mogu iz aplikacije brzo i jednostavno saznat.

Onome kome triba više od 20 aplikacija će ih i instalirat, onome kome ne triba neće.

When you realize why you call Zeus a myth, you'll understand why I don't belive in your god.
16 godina
sirka666 kaže...
merio kaže...

Realno gledajući nikome nije potreban ni mobitel. Hrana voda i odjeća su neophodne. Sve ostalo je nepotrebno.

Mrzin ovakve komentare. Zašto mi nebi bilo potrebno više od 20 aplikacija? 

Facebook, twitter, gmail, desetak igrica, navigacija, konverter mjernih jedinica, još par uslužnih aplikacija, i eto ih već 20-25. Možda još ako ti se ne sviđa browser ugrađeni, instaliraš operu, neki svirač muzike.

Normalno da ću instalirat šta više aplikacija da pojednostavnin neke trivijalne radnje. Zašto bi iša na internet tražija koliko jedan centimetar kubni ima metara kubnih kad to mogu iz aplikacije brzo i jednostavno saznat.

Onome kome triba više od 20 aplikacija će ih i instalirat, onome kome ne triba neće.

a sto sam ja rekao. 20. nabroji mi preko 50 potrebnih aplikacija i ja ti kupim novi mobitel  {#} 

ljudi se hvale sa 100+ aplikacija, zasto? Vecina ima masu aplikacija koje rade istu radnju... pola aplikacija im je za "show off" koje pokazu jednom ili dva put. Mozda sam ja pogrijesio, ali to je samo moje skromno misljenje!

jeremija
18 godina
neaktivan

mene veseli rast androida

ja imam HTC Desire, frend m i je sada  kupio iPhone 4

i posudio mi je malo mob i gledam ja igre - svaka redom bolja od moje - ja imam aplikaciju gdje odabereš neki pištolj stavljaš šenžer i pucaš - on ima isto to sa 30 različitih oružija i svako se d njih može vrtjeeti u 3d (banalan primjer)

glavni nedostatak androida (operativnog sustava) nisu njeove mogućnosti već uređaji na koji ide

naravno da će za iOS biti hrpa aplikacija i sve rade kada ih moraju pilagodit za 4 uređaja koji su 70% slični, nasprem stotinama uređaja različitih dimenzija ekrana, unutrašnje memorije, brzini procesora....

i još jedna stvar - ja na desireu imam mizernih 150 megabajta unutrašnje memorije dok kod "i" uređaja svi gigabajti kolko uređaj ima je ujedno unutrašnja memorija za aplikacije

znam još za iphone 2 kad mi ga je frend kuppio kinuo je igricu terminator za 5 dolara brijem i bila je velika 500 megabajta - što je nezamislivo na mome mobu

Ovo je moj potpis...
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
nCh! kaže...
apoteka kaže...

Slažem se, meni na desireu zna trznit angry birds što je smiješno s obzirom na hardware uređaja. Što će biti tek s jačim aplikacijama ... ? Oni to moraju riješiti, podhitno.

rjesavaju, tako da moras kupit novi mobitel svako pola godine

ako zelis bit up-to-date

a angry birds trzaju samo zbog neoptimiziranosti androida (jos uvijek)

tu sam samo radi vijesti o apple-u
17 godina
Sinatra kaže...

Kvalitetu kontroliraju sami korisnici, a ne apple. Aplikacija koja je smece ce na Android Marketu imati 1000 negativnih komentara i nitko ju nece instalirati vise nikad.

To je isto kao da kazes da kineska vlada kontrolira internet i to je super, jer mali kineze nece moci vidjeti picu na internetu.

17 godina
Bitanga kaže...
Sinatra kaže...

Kvalitetu kontroliraju sami korisnici, a ne apple. Aplikacija koja je smece ce na Android Marketu imati 1000 negativnih komentara i nitko ju nece instalirati vise nikad.

To je isto kao da kazes da kineska vlada kontrolira internet i to je super, jer mali kineze nece moci vidjeti picu na internetu.

tako je, ako nesto s aplikacijom nije u redu, fino stisneš prijavi i nema je više (naravno ako se skupi prijava)

17 godina
merio kaže...

a sto sam ja rekao. 20. nabroji mi preko 50 potrebnih aplikacija i ja ti kupim novi mobitel  {#} 

ljudi se hvale sa 100+ aplikacija, zasto? Vecina ima masu aplikacija koje rade istu radnju... pola aplikacija im je za "show off" koje pokazu jednom ili dva put. Mozda sam ja pogrijesio, ali to je samo moje skromno misljenje!

Aj koji mobitel kupuješ? Ako je neki dobar onda ti nabrojim sve aplikacije koje imam na desire-u(oko 100 i sve ih redovno koristim, u najgorem slučaju na tjednoj bazi. Neda mi se pisati bezveze{#}

Stoja
17 godina
neaktivan
apoteka kaže...

rjesavaju, tako da moras kupit novi mobitel svako pola godine

ako zelis bit up-to-date

a angry birds trzaju samo zbog neoptimiziranosti androida (jos uvijek)

android je ok optimiziran, nije niti blizu super, ali nije niti grozno. Problem je u lošoj optimizaciji aplikacija i šarolikosti uređaja (teško je svima prilagoditi).

Izgleda da će developeri priječi na pistup: postavi par razina grafike pa neka korisnik stavi na ono gdje ne šteka (tako su barem krenuli sa 3D igrama).

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
max1919 kaže...
apoteka kaže...

android je ok optimiziran, nije niti blizu super, ali nije niti grozno. Problem je u lošoj optimizaciji aplikacija i šarolikosti uređaja (teško je svima prilagoditi).

Izgleda da će developeri priječi na pistup: postavi par razina grafike pa neka korisnik stavi na ono gdje ne šteka (tako su barem krenuli sa 3D igrama).

Mene fascinira kako su mogli napravit GUI bez hardverske akceleracije.... Dovoljno je par glupih aplilkacija u pozadini i GUI je ultra nefluidan...

I am awesome.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice