Pa normalno kad je najbolji
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
To je totalno subjektivno mišljenje :P
Znam da je tesko prihvatiti stvarnost. Isto je i sa Jadrankom Kosor hahahah
Pa to su ok rezultati. Ovi prvi što se tice proizvođaca su sasvim normalni ako uzmemo u obzir da Samsung
prodaje vecinu jeftinjih mobitela. Baš sam pogledao sad ponudu od Samsunga na T-mobileu i vecina ih je
cijenom 500-1000kn tipa: Corby, S5230, GT-B2710, E2550, S5620, Galaxy mini...
A što se tice Androida slicna je stvar. Vodi s 9% udjela više a to zasigurno osvaja upravo zbog jeftinijih modela
cije cijene se vrete oko 1000kn tipa Galaxy mini.
U svakom slucaju dobro je da su sad udjeli prilicno dobro raspoređeni i da nemamo monopol nekoga kao što je nekad
to bio slucaj sa Symbianom. Sad kad su vecina na slicnim udjelima ipak ce se više boriti da pridobiju korisnike 
Znam da je tesko prihvatiti stvarnost.
Nije. Ja bez problema prihvaćam da je IOS nadmočniji od Androida :P
Gdje je Bada? Navodno im ide bolje od Wm7.
gdje bi moj zivot bio da neman podatke s americkog trzista 
samo se nadan da se nece google ulijeniti
Znam da je tesko prihvatiti stvarnost.
Nije. Ja bez problema prihvaćam da je IOS nadmočniji od Androida :P
Možda, al zato android rastura apple i IOS :P
Dobro zasto svaki dan mora biti barem po jedna ovakva vijest?
Dobro zasto svaki dan mora biti barem po jedna ovakva vijest?
jer ovakve vijesti najviše privlače pozornost.
Ja nevidim prednost ni za jednog, jer koristim obava, jedino znam da su obadva bolja od Symbiana. ;-)
Ima na jedno i na drugoj strani stvari koji su bolji od drugih. Kod androida je bolji notification system, kod iOS-a (za mene bar) sinkronizacija sa racunalom (iTunes). Mislim da bi google tu trebao nesto slicno napravit jer nevidim nikakvu prednost u tom ako moram datoteke kopirat po nekom file systemu kao za vrijeme MS-DOS-a.
Google bi trebao napravit i market na kojemu nešto možeš kupit(u Hrvatskoj).
Nebih se cudio, kao sto su neke najave, da iTunes odnosno sync/update potpuno ode u cloud sto se Apple-a tice.
Hebo vas...
I android i iOS su dobri.
Samo ovisi koji kome vise odgovara.
Hebo vas...
I android i iOS su dobri.
Samo ovisi koji kome vise odgovara.
To i ja kazem, i mislim da ovi iz redakcije Bug-a namjerno ovakve teme stavljaju jer im je zabavno citat komentare.
iOS je dobar, mobiteli su OK, ALI JE APPLE TOLIKO PRESKUP DA GA NE BI KUPIO NI DA MI PRIJETIŠ SMRĆU... Zato biram Android!
Ne vrijeđaj mi Symbian!