AMD-ov Ruiz dao ostavku

poruka: 34
|
čitano: 2.640
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "AMD-ov Ruiz dao ostavku".
17 godina
neaktivan
AMD-ov Ruiz dao ostavku

puce AMD ko bivsa jugoslavija (mislim na brzinu pucanja) :)

K'eni pa te vat' ;)

0 0 hvala 0
17 godina
RE: AMD-ov Ruiz dao ostavku

Pa ostao je u kompaniji, direktori se mjenjaju- ništa posebno.

17 godina
neaktivan
AMD-ov Ruiz dao ostavku

"a na vidiku se ne nazire spas."

Ajd ne pričaj gluposti D.G.

If it's sent by ship then it's a cargo, if it's sent by road then it's a shipment.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Ajd ne pričaj gluposti D.G.

Slijedi ti otkaz, naxeem Belji se
Ja ću jednu srednju ćevapa i malo točeno. Hvala.
17 godina

Jedno je imati dobar proizvod, a sasvim drugo prodati ga...AMD spada nažalost u grupu kompanija koje su previše ulagale u tehnologiju, a premalo u marketing, ili općenito nisu znale iskoristiti svoj trenutak

17 godina
neaktivan
AMD-ov Ruiz dao ostavku

"Hector Ruiz u danima kada je bilo razloga za smijeh..."     :)) a jeste bezobrazni :)

btw, pa nije valjda tako crno za AMD, te velike firme često imaju ogromne gubitke u jednom kvartalu, da bi opet stale na noge u sljedećem...

Zatvorite prozore. linuxzasve.com

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
AMD-ov Ruiz dao ostavku

Haha... jeste vidjeli ove nove slike "Captain Dirk-a" :D :D  tj. novog shefa AMD-a

Prejako.

Inace AMD je u go**** vec nekih godinu dana, a i sa kupnjom ATI-ja su se uvalili. Valjda ce ima krenut. Ako vec ne na procesorima onda mozda na grafuljama.

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.7.2008 17:23 (Lightning).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
AMD-ov Ruiz dao ostavku

AMD trenutno gazi tržište grafičkih kartica. nVidia je bila prisiljena spustiti cijene svojih kartica za preko 30%.

If it's sent by ship then it's a cargo, if it's sent by road then it's a shipment.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lightning kaže...

Haha... jeste vidjeli ove nove slike "Captain Dirk-a" :D :D  tj. novog shefa AMD-a

Prejako.

Inace AMD je u go**** vec nekih godinu dana, a i sa kupnjom ATI-ja su se uvalili. Valjda ce ima krenut. Ako vec ne na procesorima onda mozda na grafuljama.

Ti živiš ispod kamena ili šta??? ATI razvaljuje Nvidi-u, AMD procesori imaju najbolji omjer uloženo/dobiveno.
Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.
17 godina
neaktivan
PROTECTOR kaže...
 Ti živiš ispod kamena ili šta??? ATI razvaljuje Nvidi-u, AMD procesori imaju najbolji omjer uloženo/dobiveno.
 Sad za graficke si u pravu ali za procesore neki ne misli tako...mozda ce ovaj novi direktor znat izbaciti procesore na trziste bez odgadanjaNamigiva
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
17 godina
neaktivan
AMD-ov Ruiz dao ostavku

Pravi potencijal novog AMD X4 procesora moze samo otkljucati novi SB750 chipset kojeg cekamo mjesecima.  Po obicaju AMD je odlozio pustanje u prodaju ovog chipseta vec treci put sto samo pomaze nvidiji i intelu.

Jucer mi je stigao X4 9950 sa 8GB memorije i ne znam koliko cu izdrzati da ne kupim nvidia 780a maticnu.

Valjda ce novi CEO donijeti promjene na bolje koje stvarno trebaju njegovoj kompaniji.  Taj covjek je vodio tim koji je napravio athlon i natjerao intel da radi 24/7 dok nisu napravili kompetativan procesor. 

Eventualno svaki supak dobije hemoroid.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
AMD-ov Ruiz dao ostavku

Teško je sada išta prognozirati. ATI/AMD je natjerao Nvidiu da spusti cijene, ali je i sam u velikim gubitcima, dok je Nvidia u debelom plusu, pa je s te strane u nemaloj prednosti.

Hector je već čovjek u godinama i nikakvo čudo da je dao ostavku (no ostao je na čelu odbora ako se ne varam) to ne mora imati nikakve veze sa gubitcima firme, pa i Bill Gates je isto odstupio iz M$-a.

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

nVidia baš i nije u plusu ako ćemo tako. Imaju profit, ali drastično manji od očekivanog. Razvoj G200 pojeo je ogromne količine novca, a kartice se prodaju na rubu isplativosti.

17 godina
neaktivan
Lightning kaže...

Prejako.

BTW chief scientist od nV je Kirk. Ozbiljno.

I :"Hector Ruiz u danima kada je bilo razloga za smijeh..." LOL
17 godina
neaktivan
PROTECTOR kaže...
Lightning kaže...

Prejako.

To uloženo/dobiveno je baš zanimljivo, mislin da tu leži razlog gubitaka, ako gledamo realno, da je cijena ekvivalentnih procesora intela i AMD-a ista, onda niko nebi ni kupija AMD, u velikoj većini slućajeva, intel je ipak veći brand, i da bi konkurirali moraju u AMD-u ponudit po nižin cijenama. Nadan se da niko nemisli, da AMD ima superijoran tehnološki proces pa uštedi tolko, vjerovatno intel naplati i ime u nekom postotlu, ali AMD oćito niže gubitke....,
17 godina
protjeran

AMD je u problemima i neće iz njih izaći dok se opet ne približi najisplativijem high-end tržištu. Nove ATI-jeve kartice su solidne, ali ATI je dugo vremena nizao probleme i izgubio ogroman dio svoje tržišne vrijednosti od kako ih je preuzeo AMD, što je AMD-u naravno izazvalo goleme gubitke u bilanci. S procesorima je stanje kudikamo gore, tim više što (kako stvari stoje) ni 45 nm Phenomi neće značajnije promijeniti stvari i zapravo će Intel sa Nehalemom još više povećati svoju prednost.

17 godina
neaktivan
AMD-ov Ruiz dao ostavku

Izgleda da će Intel s Nehalemom zadaci posljednji i konačni udarac AMD-u... :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
AMD-ov Ruiz dao ostavku

kakvo high-end trziste?? amd/ati je napravio najpametniji potez sa hd38XX i hd 48XX serijama (to dokazuju i prodajni rezultati), neka se samo orijentiraju na VECINU kupaca koja pripada srednjem sloju

I once asked God why had he allowed wars to happen, he replied: "I DID IT FOR THE LULZ!"
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lion King kaže...

Sad za graficke si u pravu ali za procesore neki ne misli tako...mozda ce ovaj novi direktor znat izbaciti procesore na trziste bez odgadanjaNamigiva
 Da neki ne misle tako, a zašto? Smiješno kako nitko na ovom topicu nije spomenuo tužbu EU-a protiv Intela. Ljudi su žrtve marketinga da je to za pop*zdit. Svi su kenjali oko AMD-ovog famoznog bug-a u procesorima a nitko nije imao pojma da se on dogodio u posebnim laboratorijskim uvjetima. Sada opet svi pljuju po AMD-u, grebu se za nekakve sitne postotke u performansama (hej lega moj Core Duo je 11.9874% brzi od tvog Phenoma), some people just like pain. Kada nebi bilo AMD-a pola vas nebi imalo Intel Core ili Quad jer si to nebi mogli priuštit (ili bi uz znatno veće izdatke). Phenomi su odlični procevi, oni koji tvrde drugačije ionako neznaju neke elementare stvari o procevima (naxeem je objašnjavao u više navrata ali šta vrijedi kada neki ne kuže o čemu on priča).
Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.7.2008 3:35 (PROTECTOR).
17 godina
neaktivan
PROTECTOR kaže...
 Da neki ne misle tako, a zašto? Smiješno kako nitko na ovom topicu nije spomenuo tužbu EU-a protiv Intela. Ljudi su žrtve marketinga da je to za pop*zdit. Svi su kenjali oko AMD-ovog famoznog bug-a u procesorima a nitko nije imao pojma da se on dogodio u posebnim laboratorijskim uvjetima. Sada opet svi pljuju po AMD-u, grebu se za nekakve sitne postotke u performansama (hej lega moj Core Duo je 11.9874% brzi od tvog Phenoma), some people just like pain. Kada nebi bilo AMD-a pola vas nebi imalo Intel Core ili Quad jer si to nebi mogli priuštit (ili bi uz znatno veće izdatke). Phenomi su odlični procevi, oni koji tvrde drugačije ionako neznaju neke elementare stvari o procevima (naxeem je objašnjavao u više navrata ali šta vrijedi kada neki ne kuže o čemu on priča).
 I kakve to veze ima s mojim postom????
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
17 godina
neaktivan
Lion King kaže...
 I kakve to veze ima s mojim postom????
 Ima veze sa tvojom tvrdnjom da neki ne misle da AMD ima procesore sa najboljim omjerom ulozeno/dobiveno.
17 godina
neaktivan
AMD-ov Ruiz dao ostavku

U čitavoj toj situaciji oko tržišne utakmice i konkurencije Intela/AMDa i Nvidije/AMDa-ATIja samo se treba nadati kako AMD/ATI neće skroz propasti jer onda Intel i Nvidija imaju potpunu dominaciju nad tržištem i mogu raditi kako i što žele (sporiji razvoj, lošija kvaliteta, više cijene) Viče

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PROTECTOR kaže...
 Ima veze sa tvojom tvrdnjom da neki ne misle da AMD ima procesore sa najboljim omjerom ulozeno/dobiveno.
 Pa mozda to mislimo ali to prodajni rezultati ne govore..svatko imalo pametan ce dati 200kn za 20%brzi proc koji se da OC u nebesa...onda tu ta tvoja racunica ulozeno/dobiveno
nema smislaCool
17 godina
neaktivan
Lion King kaže...
PROTECTOR kaže...
 Pa mozda to mislimo ali to prodajni rezultati ne govore..svatko imalo pametan ce dati 200kn za 20%brzi proc koji se da OC u nebesa...onda tu ta tvoja racunica ulozeno/dobiveno
nema smislaCool
 Nema smisla kao ni taj OC. Koji je to Intelov (od kojeg AMD-ovog) proca 200kn skuplji i 20% brzi?
17 godina
neaktivan
AMD-ov Ruiz dao ostavku

Iz vemil-ovog cjenika: amd athlon 6400+(3.2GHz) 1025kn a Intel C2D E8200 1078kn..pogledaj si testove po netu pa ces vidjeti koliko je C2D brzi a prevario sam se u cijeni..manje od 100kn razlike..a da o OC-u ne pricam jer ovaj Intel moze potegnuti jako puno..a Athlon bas i neide nesto preko 3.5GHz...toliko o ulozeno/dobiveno..nije ni cudno kaj  u AMD-u imaju gubitkeCool

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lion King kaže...

Iz vemil-ovog cjenika: amd athlon 6400+(3.2GHz) 1025kn a Intel C2D E8200 1078kn..pogledaj si testove po netu pa ces vidjeti koliko je C2D brzi a prevario sam se u cijeni..manje od 100kn razlike..a da o OC-u ne pricam jer ovaj Intel moze potegnuti jako puno..a Athlon bas i neide nesto preko 3.5GHz...toliko o ulozeno/dobiveno..nije ni cudno kaj  u AMD-u imaju gubitkeCool

Tako idiotska usporedba stare generacije procesora s novom zaista spada u vrh ljestvice gluposti. Usporedi Phenome i intel quadove iste cijene.
17 godina
neaktivan
Lion King kaže...

Nemoj biti smiješan. Mogao si komotno uzeti AMD K6 II pa uspoređivati. Athlon X2 nije ista generacija kao i Core2. Uzmi Phenom 9500 pa usporedi sa E8200.
17 godina
neaktivan
AMD-ov Ruiz dao ostavku

Ja ti govorim o proizvodima koje ljudi kupuju a to sto je athlon x2 stara arhitektura nije moj problem jer ga jos uvijek proizvode i zbog takvih proizvoda gube novce i nije cudno da je dosao novi direktor na celo amd-a..daj ti meni jednu usporedbu pa ces vidjet da nisi u pravu jer da uzmes q6600(1400kn) koji phenom je isto brz kao q6600 za iste novce(ili po tebi manje novca) a da se moze dosta OC??po meni ni jedanCoolako sam u krivu ispravi me

0 0 hvala 0
17 godina
naxeem kaže...

nVidia baš i nije u plusu ako ćemo tako. Imaju profit, ali drastično manji od očekivanog. Razvoj G200 pojeo je ogromne količine novca, a kartice se prodaju na rubu isplativosti.

Kako si ovo uspio staviti u jednu poruku:) golemo...
Možda je čovijek jednostavno zamjenuo jedan stresan posao sa manje stresnim, možemo se mi sada ovde se prepirati koji je procesor bolji/lošiji, a čovijek čisto promjenio posao iz njemu znanih razloga, nije uopće mjenjao firmu (korporaciju).
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...
Lion King kaže...

Tako idiotska usporedba stare generacije procesora s novom zaista spada u vrh ljestvice gluposti. Usporedi Phenome i intel quadove iste cijene.
 i opet dobivamo intela kao pobijednika. pogotovo kad se oc-a.
intel q6600@3.8GHz,500gb hard,4gb ram@840MHz 4-4-4-12 corsair520w,8800gts(g92) oc@9800gtx+
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice