Alienware na četiri gigaherca

poruka: 11
|
čitano: 1.292
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Alienware na četiri gigaherca".
17 godina
neaktivan

A sporih 'klasicnih' diskova, tek na 1000 rpm.No da nije po srijedi typo, mozda je 10000 rpm.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Cini mi se da ima pogreska - pise da se vrti na 1000,a vrti se na 10000 okretaja koliko ja znam

Universe and human stupidity are only things that are infinite.I'm not sure about universe - Albert Einstein
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

pa možda vam je to novi tip diska koji se ne oslanja na brzinu vrtnej nego na neki drugi faktor ubrzanja prenosa podataka, kao što je slučaj s procesorimaCool

gdje da potpišem

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Plač i ja bi jednog takvog........

Nisam se potpisao!

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Alienware na četiri gigaherca

Alienware-ime sve govori! Plač steta sto nemogu imati jednog takvog...

"Float like butterfly, sting like a bee" "Suffer now and live the rest of your life a champion" - Muhammad Ali
17 godina
neaktivan

Otprilike 10 puta skuplji od moje kante, a efektivno 3 puta brzi. Pa tko ima za $$$ bacanje...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

I tata bi, sine Cool

0 0 hvala 0
17 godina
bezblu kaže...

Otprilike 10 puta skuplji od moje kante, a efektivno 3 puta brzi. Pa tko ima za $$$ bacanje...

A čuj, ima mnogo takvih primjera, prvi koji mi pada na pamet su auti. Iako nisu omjeri isti ali su "ekskluziva" modeli isto tako višestruko skuplji od
"mass market" modela, a performanse ne prate omjer cijena.
17 godina
neaktivan

Pih glupost, to je samo za preseravanje. Za manje love platiš nekom tipu da ti napravi bolje hlađenje, kupiš iste komponente i OC još više proc.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Što se tiče ugrađenih komponenata(luđačke su) i cijene(također je luđačka) mislim da nebi nešto previše profitirao. A što se tiče overclockanja koje navodiš moraš biti idiot da četvernojezgreni procesor oc-aš na >4GHz

17 godina
neaktivan
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice