3D ekrani u prodaji

poruka: 7
|
čitano: 1.019
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "3D ekrani u prodaji".
17 godina
protjeran
3D ekrani u prodaji

bolje bi im bilo da konačno naprave pošten ne-tn monitor pristojne dijagonale i cjenovno pristupačan širim masama nego izmišljat tamo neki 3d i ostale gluposti. lcd još ni u 2d verzijama nemaju zadovoljavajuću kvalitetu prikaza a oni predstavljaju 3d.. Pih!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: 3D ekrani u prodaji

potpuno se slažem sa virtuozom, prvo usavršiti osnovu pa tek onda ići dalje

17 godina
neaktivan
RE: 3D ekrani u prodaji

baš je njma stalo do nas. njima je bitno da kupimo njihov proizvod i ciao đaci. a to što im kvaliteta(što se tiče prikaza slike) nije baš odlična, koga briga??? njih ne.

17 godina
neaktivan
3D ekrani u prodaji

ako će cjena bit < 2000KN (moš si mislit Belji se) kupujem !

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
3D ekrani u prodaji

Znace li ti 3D ekrani da cu ja moc jednog dana u Crysisu 2, 3....zavirit malo udesno i vidit lika iza ugla?Smijeh..E tad ce me interesirat 3D ekrani...Namigiva

One day, I looked up in the sky. A bird came by and shit into my eye. I didn't laugh. I didn't cry. I was just happy, that cows can't fly.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
3D ekrani u prodaji

Pffff! Pa Sharp je već prije više od 5 godina napravio takav monitor, IZ3D već dvije godine šiba sa svojim 3D monitorima a Zalman jedno godinu dana. Problem je samo u tome što su nas tu naučili na neke standardne marke kojim nam preplavljuju tržište i onda kad Philips izda nešto izgleda kao da je to prvi napravio

Inače, zbog 3D stero-a (tako se zove pravi 3D u igrama) ja ne prodajem svoj 19" CRT jer u kombinaciji sa eDimensional stereo naočalama igre uistinu izgledaju kao da si u njima. Pošto je Crysis neoptimiziran do boli nisam ga nit probavao u 3D, no Farcry radi i izgleda SAVRŠENO! Dok se šuljaš u travi imaš filing da će ti se travke zabit u oko. Slično je i sa Heroes of M&M 5 gdje bitka u igri izgleda kao da gledaš na šahovsku tablu...

Više o 3D stereo igranju na mtbs3d.com

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
3D ekrani u prodaji

di se mogu kupit te eDimensional naočale?

imam crt monitor i nvidia stereo drajvere, al nemam nikakvih naočala...

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice