i am part of it :)
ja isto...

ja sam dio toga al nisam ponosan kad vidim kakvih sve tamo ima
također sam među njima
ja sam dio toga al nisam ponosan kad vidim kakvih sve tamo ima
Ja sam među njima! Facebook 4ever!

ja sam među 200 milijuna. 
kog briga? 
Što mi znaći 200 milijuna? 200 milijuna bolesne djece u Africi!!!!!!!!!!!!
200 milijuna na Facebooku...
Pa šta?
ne znam u cemu je problem... ako imate imalo prijatelja u zivotu, a ne virtualno... onda je to prava stvar... drugima bas i nije, zapravo bez prijatelja je bez veze... ;)
ja se preko njega cujem sa ljudima cesce nego inace.... jedan je otisao tamo, drugi ovamo, a ja pak drugdje.... a svi na fejsbuku,.. vidis sve.... u toku si dogadaja
Facebook je dosadan! Ali kad mogu postojati i druge dosadne stvari, pa neka i njega.
Živio face.. 
ja imam face & msn jer mi smanje troškove mobitela i telefona ...a na faceu sam 1-2 puta tjedno ...pa eto ako svi imaju zašto nebi i ja imao...
Nemam "Fejs" jer bi onda bio ko svi ostali iz moje škole. Netko je to pokrenuo i svi se regaju. Do onda kao da ga nije bilo. Zanimljivo je da moji prijatelji koji koriste tu uslugu, nemaju pojma o računalima. Kompjuter im je samo za tu uslugu. Nedavno je bio duhovit slučaj. Pita me kolegica kako joj se fejs neće upaliti, šta da radi. Savjetovao sam je preko MSN-a i pošto mi ide na živce, htio sam joj pomoći tako da izbriše neku važniju datoteku. Naravno, nije uspjelo jer nije znala gdje je gumb START. Na kraju sam je blockao jer je bila iritantna.
Nemam "Fejs" jer bi onda bio ko svi ostali iz moje škole. Netko je to pokrenuo i svi se regaju. Do onda kao da ga nije bilo. Zanimljivo je da moji prijatelji koji koriste tu uslugu, nemaju pojma o računalima. Kompjuter im je samo za tu uslugu. Nedavno je bio duhovit slučaj. Pita me kolegica kako joj se fejs neće upaliti, šta da radi. Savjetovao sam je preko MSN-a i pošto mi ide na živce, htio sam joj pomoći tako da izbriše neku važniju datoteku. Naravno, nije uspjelo jer nije znala gdje je gumb START. Na kraju sam je blockao jer je bila iritantna.
Nemam, makar su me dosta nagovarali da si slozim, jer neke stvari u vezi s njim su mi nepojmljive, imas nekoga na friend listi koga nikad u zivotu nisi videl i njemu komentiras status. Jos bi mogel napisati puno razloga zakaj ne koristim, ali ima ljudi koji su zavrsili fakseve i koji se nisu culi par godina sa frendovima iz srednje i njima je to super, i to je uglavnom popularno zbog toga, a ne zbog klinci koji skupljaju ljude prek njega, te imaju vise od 2k ljudi. Zbog toga je to dobra stvar.
Facebook rules...