200 milijuna na Facebooku

poruka: 44
|
čitano: 6.609
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "200 milijuna na Facebooku".
17 godina
neaktivan

i am part of it :)

http://www.biohost.info/whmcs/aff.php?aff=070
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ja isto...Smijeh

Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: 200 milijuna na Facebooku
MocniSkopac kaže...

I'm not and i'm proud of it!!
Skoro sve sta kazen, to i mislin, zato me svatite ozbiljno.
17 godina
neaktivan
Fowix kaže...
MocniSkopac kaže...

hehe ta ti je dobra ...btw kako facebook zarađuje osim na reklamama
Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
Fowix kaže...
MocniSkopac kaže...

Ja također!
18 godina
neaktivan
Jason Bourne kaže...
Fowix kaže...
MocniSkopac kaže...

Ja također!
 I ja. Cool
Core 2 Quad Q6600@ 3.5 GHz, Thermatake Max Orb, Asus P5K PRO, 2X2GB kingmax, WD 500 GB, Nvidia GeForce 9800 GTX+, Antec 900, Logitech G15 + Razer Death Adder + Razer eXact Mat+Logitech Cordless Rumble Pad II
17 godina
neaktivan

I ja! Mogu se pohvaliti da nisam!
Ništa ne ostavljaj nedvrš
17 godina
neaktivan

ja sam dio toga al nisam ponosan kad vidim kakvih sve tamo ima

Bolje ispasti budala nego iz vlaka!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

također sam među njima

17 godina
neaktivan
fala Bogu da nisam dio tih 200 miliona ljudi...i nadam se da mi niko nece uperit gun da moram napravit tamo profil
http://ubizec.net46.net/forum http://www.ubizeccorporation.bloger.hr Posjeite forum za gaming,programiranje i izrada igara and hacking!
18 godina
spaws kaže...

ja sam dio toga al nisam ponosan kad vidim kakvih sve tamo ima

također. Dođem tamo dva puta na tjedan za bezz na 2 min i to je to
iskoristi današnji dan, što manje se uzdaj u sutražnji
17 godina
protjeran

Ja sam među njima! Facebook 4ever!

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Ige kaže...
Jason Bourne kaže...
Fowix kaže...
MocniSkopac kaže...

Ja također!
 I ja. Cool
 I ja :)
E8400 3gHz // BFG GTX 260 Max Core OC // Corsair 1066 mHz 4 GB // WD 640GB // CORSAIR HX520W // Gigabyte EP35-DS3R // CM Cosmos // Genius Ergo 525 Laser Gaming Mouse Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
17 godina
neaktivan
MocniSkopac kaže...

takodjer
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis (\__/) (='.'=) (")_(") This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
17 godina
neaktivan

ja sam među 200 milijuna. Cool

0 0 hvala 0
17 godina
Fowix kaže...
MocniSkopac kaže...

Me neither, and I feel so good! ;)
17 godina
neaktivan

kog briga? Iznenađen

...I put on my robe and a wizard hat...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Što mi znaći 200 milijuna? 200 milijuna bolesne djece u Africi!!!!!!!!!!!!

Tikviči vladaju svijetom!

0 0 hvala 0
18 godina

200 milijuna na Facebooku...

Pa šta?

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
DS Filip kaže...

facebook 4ever...ajme meni, nadam se da si se zaje'avo
Core 2 Quad Q6600@ 3.5 GHz, Thermatake Max Orb, Asus P5K PRO, 2X2GB kingmax, WD 500 GB, Nvidia GeForce 9800 GTX+, Antec 900, Logitech G15 + Razer Death Adder + Razer eXact Mat+Logitech Cordless Rumble Pad II
17 godina
neaktivan
Ige kaže...
DS Filip kaže...

Nebi rekao da se za***ava. Pa vid se da je mlad kad koristi 4,a mladi se vole uključivati u takve stvari.

Na facebook nisam i neću se nikada registrirati.  
(\__/) (='.'=) (")_(") This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
18 godina
neaktivan

ne znam u cemu je problem... ako imate imalo prijatelja u zivotu, a ne virtualno... onda je to prava stvar... drugima bas i nije, zapravo bez prijatelja je bez veze... ;)

ja se preko njega cujem sa ljudima cesce nego inace.... jedan je otisao tamo, drugi ovamo, a ja pak drugdje.... a svi na fejsbuku,.. vidis sve.... u toku si dogadaja

17 godina
neaktivan
Ige kaže...
DS Filip kaže...

joj daj stvarno...ti si jedan od onih 90 % koji bi ušli u depresiju kad bi se srušio facebook server
17 godina
neaktivan

Facebook je dosadan! Ali kad mogu postojati i druge dosadne stvari, pa neka i njega.

Živio face.. Smijeh

Uzalud je čitati, ako ništa ne naučiš ništa iz tog što si pročitao... http://www.kozul.comuv.com/forum/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ja imam face & msn jer mi smanje troškove mobitela i telefona ...a na faceu sam 1-2 puta tjedno ...pa eto ako svi imaju zašto nebi i ja imao...

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Nemam "Fejs" jer bi onda bio ko svi ostali iz moje škole. Netko je to pokrenuo i svi se regaju. Do onda kao da ga nije bilo. Zanimljivo je da moji prijatelji koji koriste tu uslugu, nemaju pojma o računalima. Kompjuter im je samo za tu uslugu. Nedavno je bio duhovit slučaj. Pita me kolegica kako joj se fejs neće upaliti, šta da radi. Savjetovao sam je preko MSN-a i pošto mi ide na živce, htio sam joj pomoći tako da izbriše neku važniju datoteku. Naravno, nije uspjelo jer nije znala gdje je gumb START. Na kraju sam je blockao jer je bila iritantna.

Danas je teško biti glup. Konkurencija je prejaka! http://www.freewebs.com/horagio/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Horagio kaže...

Nemam "Fejs" jer bi onda bio ko svi ostali iz moje škole. Netko je to pokrenuo i svi se regaju. Do onda kao da ga nije bilo. Zanimljivo je da moji prijatelji koji koriste tu uslugu, nemaju pojma o računalima. Kompjuter im je samo za tu uslugu. Nedavno je bio duhovit slučaj. Pita me kolegica kako joj se fejs neće upaliti, šta da radi. Savjetovao sam je preko MSN-a i pošto mi ide na živce, htio sam joj pomoći tako da izbriše neku važniju datoteku. Naravno, nije uspjelo jer nije znala gdje je gumb START. Na kraju sam je blockao jer je bila iritantna.

hahahahahahahhahaha tipka start hehe...zna li ona kako otvorit paint
18 godina

Nemam, makar su me dosta nagovarali da si slozim, jer neke stvari u vezi s njim su mi nepojmljive, imas nekoga na friend listi koga nikad u zivotu nisi videl i njemu komentiras status. Jos bi mogel napisati puno razloga zakaj ne koristim, ali ima ljudi koji su zavrsili fakseve i koji se nisu culi par godina sa frendovima iz srednje i njima je to super, i to je uglavnom popularno zbog toga, a ne zbog klinci koji skupljaju ljude prek njega, te imaju vise od 2k ljudi. Zbog toga je to dobra stvar.

People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
protjeran
Developers,developers,developers...coming and coming and coming...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Facebook rules...

Kada se kunem majkom možda lažem, ali kada se kunem ocem govorim istinu, majke mi!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice