Studio Horrified Triangles: “Zvuk je oružje horora

poruka: 3
|
čitano: 4.703
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Studio Horrified Triangles: “Zvuk je oružje horora".
13 mjeseci

Ako me išta tehnički frustrira u video igrama i filovima to je onda mrak. Mrzim kad naprave taman film gdje ne vidim sve. Koji je smisao gledanja mraka , za filmove znam da mnogi štede na taj način te ne moraju raditi pedantne specijalne efekte nego loše sakriju tamnim scenama ili mrakom. Dok naletio sam na budalaštine kao umjetnost gdje u predivnoj Veneciji snime film a cijeli film je toliko taman da na odrazu lica vidimo titranje svijeće ali to je jedino što i vidimo na dosta scena 🙄

Dok video igre donekle kužim zašto horor , mrak , ali onda škiljim i naprežem oči te to frustrira.

Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina

Kad sam procitao da je iz prvog lica, naglo mi je opao entuzijazam.

ne znam zasto, ali first person mi nikako ne lezi u hororima. mozda zato sto sam odrastao na point and clicku, aitd,kasnije resident evil.... ali, trece lice, ots, to je za mene horor igra. doduse neiskoristen najcesce potencijal, zbog staticnih i mrtvih pozadina, first person je tu ipak korak iznad, jer ono sto gledas, to te i plasi....

ali, floating ruke u zraku, ili ladice koje se same otvaraju, predmeti koji levitiraju u zraku (dok ih kao drzimo)... jednostavno me to odbija, ako mogu birati, daj mi fisknu kameru i tenk kontrole i ja sretan :)

ali, drzim fige da ovo bude odlicno

Its just the way of it, son. We all sell our souls sooner or later.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Bogme istina, meni je zvuk bio najgora stvar nekad davno kad sam igrao F.E.A.R.

Sram me priznat i da sam skočio metar u stolici kad sam nekad davno na Amigi

u igri Dungeon Master naletio na prvu mumiju

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice