Kraj "terora" dostavnih vozila na zagrebačkim cest

poruka: 37
|
čitano: 8.159
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Kraj "terora" dostavnih vozila na zagrebačkim cest".
16 godina
Re: Kraj "terora" dostavnih vozila na zagrebačkim
ante_etna kaže...
forumaš kaže...

Nekad je bilo regulirano i do toga se držalo barem u ZG. Dućani su se punili isključivo u zoru, jako rano u jutro. Sigurno ne nakon špice u 7 h.

Jer kažnjavalo se očito efikasnije.

Kod mene je najgore u zoru jer ljudi kreću na posao i ne mogu van ako kamion Jamnice bipće na rikverc do ulaza, najbolje je baš oko 10-12 jer je onda manji promet i tko nekud ide u to vrijeme u pravilu nije tempiran na minutu. Normalno, Murphyijev zakon uvijek igra ulogu.

OK kod tebe, ali nije to isto kao npr. Vlaška pa se ne može proći križanje Kvatrića nego je gužva do Dinamovog stadiona. Uzmi jednu traku i automatski na semaforu može proći 50% manje automobila.

Da je dostava bila u 6 h umjesto u 7 ili 8 sigurno bi bila manja gužva i manja opasnost za promet kad se masovno putuje na posao.

16 godina
forumaš kaže...
..

Da je dostava bila u 6 h umjesto u 7 ili 8 sigurno bi bila manja gužva i manja opasnost za promet kad se masovno putuje na posao.

-razmisli.. dostava na prag nije dostava robe u trgovinu.. može tek nakon tog vremena, ne prije, kroz dan.

-ranije dostave bi stvorile dodatno gužvu za radnu špicu itd. .. ne razmišljaš, realnost i fizička ograničenja kao prostor-vrijeme.. tj riješenje iz klase pera u dambovoj surli pa može letjeti.. :)

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
16 godina

Ne razmišljam nego gledam svaki dan i svako jutro kaj se događa. Očito više nitko ne razmišlja jer je promet u ZG u teškom kaosu.

Oni koji trebaju razmišljati umjeto mene jer ih plaćam, valjda razmišljaju o adventu i kuhanim kobasama.

3 mjeseca
Kraj "terora" dostavnih vozila na zagrebačkim cest

Teror su mi više ljenčine koje ne znaju prdnuti niti išta obaviti bez auta, nego dostavljači. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
4 godine
Nemojte se cuditi nakon ovakvih odluka da sve dostavne podignu cijene.

4 1 hvala 1
14 godina
Pa da dostavljaci su najmanji problem,njih ima 5% u prometu ostalo su ljudi sa 4-5 auta po obitelji!
AUDIOFIL
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Keops kaže...

...ali isto tako ne može se tolerirati nepropisno parkiranje koje onda utječe na sve nas ostale u prometu ako ih moramo zaobilaziti. Ne kažem da je kriv dostavljač nego obim posla koji mu ne dozvoli da propisno parkira pa prošeta 5 min do adrese i dostavi robu. Sve mora biti instantno i brzo inače je "neefikasan" za svog poslodavca kojem ritam nabijaju temu paketi i sl.

1.žuto: Nije parkiranje nego brzinsko zaustavljanje pod 4 žmigavca na način da ga se bez problema može zaobići.

2.žuto: A jadan ti...
3.zeleno: Ajd kad si tak pametan sparkaj se PROPISNO negdje ovdje ( slika ) i uzmi paket od npr. 15kg u ruke pa hodaj...

Naj bezbolnije za sve je stati se pod 4 žmigavca ( jedina opcija u mnogo slučajeva ) na sredinu ceste i tako će uvijek biti a kazne će plaćati firma i "problem" se NIKADA neće riješiti !!!

GAMETAG: ANDIxHR
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice