Mi musko ne mozemo imat nista lijepo :-/
Kofein je lijek protiv ćelavosti – da ili ne?
- poruka: 13
- |
- čitano: 3.701
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ne kužim što je tu novost, osobito vrijedna članka. Kod većine šampona protiv gubitka kose/za poticanje rasta kose je glavni sastojak kofein i to obično napišu golemim slovima na pakiranju.
koliko kave pijem, već bi me neki Amer odstrijelio pod Bigfoota/Sasquatcha...
ovako sam samo lisast/ćelav/kefalokomno prikraćen...
Guglajte
Evolucija fucked up, glave ćelave, a prepone su spremne preživjeti ledeno doba.
Guglajte
Apsolutno krivo, ne da mi se ni spoonfeedat, odi na wikipediju...
Nakon dvadesete mi se kosa dosta prorijedila. Koristio sam svakakve šampone s kofeinom, čak i one koji koštaju po 20€. Nisam vidio nikakvu promjenu. Koliko znam jedan od glavnih krivaca je hormon rasta.
Nudili mi kasnije neke skupe ampule za rast te kažu da djeluju , no odustao sam neda mi se više kupovati zašećerenu vodu i zmijsko ulje. No čuo sam da žene nemaju ništa protiv ćelavih muškaraca naravno samo ako je zgodan ili bogat. Bogat nisam tako da radim na izgledu 🏋️ , jebeš kosu.
Prodavali su mi i neke seljačke fore da idem pod kravu da mi liže ćelu te da to potiče rast.
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
Nikad nije bilo ljepše vrijeme za ćelave nego danas. Mnogi momci s gustom kosom se briju na nulu. Sedamdesetih ako si bio s nulericom na cesti te murija pritvarala jer si ili zbrisao iz zatvora ili si imao uši pa izašao iz karantene, čak i murija je imala fudbalerke/mullet, a ni vojsku nisu nešto posebno gulili. Ćelavci su puštali ono malo kose iznad uha da raste do poda i onda prebacivali tih par dlaka preko cijele glave, to je bila borba za svaku dlaku, dok bi nam danas bilo smiješno da Bitorajac ili Rogan imaju periku što opet ne znači da tko baš želi ne može u Turskoj kao Musk ili Biden presaditi nešto dlaka sa šupka na tjeme.
Od svih alopecia sam imao samo alopecia areata.
Gadno, ali prođe.
Kosa mi se nekako prorijeđuje kao Stipi Mesiću,
onako, ima je, ali se gore (tjeme) prorijeđuje jednakomjerno..