Navrati ponekad

poruka: 24
|
čitano: 3.051
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Lan wars

Igra se COD2, COD4, CS.

Serveri su za svakog tko navrati.

Poželjni su dobri igrači, koji igraju cod 4 bez gl-a i martyrdoma.

POSTOJE PRAVILA, zabranjeno je psovanje, vrijeđanje i slično na bilo kakvoj osnovi.

Na www.lan-wars.com možete naći ip-e od servera i slično.

P.S. Vidjet ćete me na kill cam-u

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.3.2008 8:22 (Cro_ghost).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Lan wars
samo dođite dečki,samo najbolja iskustva na serveru ;)
17 godina
neaktivan
Navrati ponekad

ko kaže da samo dečki igraju igrice???

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Navrati ponekad

Uuu, nisi to smila reć, sad će te odi linčevat fanatici radi pogrešne terminologije ("igrice")... Osmijeh

E, i kako žensko ime i muški avatar ? :)

17 godina
neaktivan
Navrati ponekad

pa moje najdublje isprike zbog 'igrica' ... a što se avatara tiče nitko mi u south parku od ženskih nije cool... a i glavni likovi su svi muški... a ja sam vidila sliku ženske ja reko još neko 'moje vrste' hehe i otvorim profil a ono muško...- šta sad kažeš...

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.4.2008 23:05 (Lily).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Navrati ponekad

NOVI SERVERI

Evo Lan wars je digao 4 nova servera, pa da obavijestim zagrižene igrače. Serveri su dignuti u Zagrebu na optičkoj vezi. Ping bi trebao biti znatno manji nego na starome serveru.

Na novim serverima još su stroža pravila:

1. Zabranjeno je bilo kakvo vrijeđanje (posebno na nacionalnoj osnovi)

2. Psovanje i vriđanje drugih igrača bit će nagrađeno BAN-om

3. Cheatere rješavamo brzo i efikasno

4. Korištenje gl-a i martyrdoma na cod4 serverima neće rezultirati ban-om, već kick-om sa servera na neko određeno vrijeme

Serveri : Lan-wars.com  Cro HERCEGOVINA PLAYGROUND  

COD 2   V1.0 - Public             IP: 82.193.210.133 Port : 28960
COD 2   V1.0 - S&d - War       IP: 82.193.210.133 Port : 28962

COD 4   V1.5 - Public             IP: 82.193.210.133 Port : 28961
COD 4   V1.5 - S&D - War       IP: 82.193.210.133 Port : 28963  

P.S. Stari serveri se gase do kraja mjeseca

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.4.2008 18:17 (Cro_ghost).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lily kaže...

pa moje najdublje isprike zbog 'igrica' ...

Heh, ne moraš se meni ispričavati, ja nisam formalist.

Lily kaže...

a što se avatara tiče nitko mi u south parku od ženskih nije cool... a i glavni likovi su svi muški...

A to ti je muški svijet... Osmijeh

Lily kaže...

a ja sam vidila sliku ženske ja reko još neko 'moje vrste' hehe i otvorim profil a ono muško...- šta sad kažeš...

Vidia san ja dosta muških po forumima na netu koji imaju za avatare slike žena, i to uglavnom oskudno odjevenih vrelih ljepotica (kao Adriana Lima npr.), valjda zato da pokazuju drugima koliko su vrele te slike...
Takve smo ti mi muške svinje... Osmijeh
17 godina
neaktivan
Cro_ghost kaže...

NOVI SERVERI

Evo Lan wars je digao 4 nova servera, pa da obavijestim zagrižene igrače. Serveri su dignuti u Zagrebu na optičkoj vezi. Ping bi trebao biti znatno manji nego na starome serveru.

4. Korištenje gl-a i martyrdoma na cod4 serverima neće rezultirati ban-om, već kick-om sa servera na neko određeno vrijeme

COD 2   V1.0 - Public             IP: 82.193.210.133 Port : 28960
COD 2   V1.0 - S&d - War       IP: 82.193.210.133 Port : 28962

COD 4   V1.5 - Public             IP: 82.193.210.133 Port : 28961
COD 4   V1.5 - S&D - War       IP: 82.193.210.133 Port : 28963  

A di je nesta CS koji si gore spomenia ?
17 godina
neaktivan
Lily kaže...

ko kaže da samo dečki igraju igrice???

Ja osobno znam da na serveru na kojem ja igram 40% je zenikih igracica

C2DE6400@2,9Ghz, 8600GT512Mb
2GB Crucial Balistix
19" ASUS LCD
17 godina
neaktivan
Navrati ponekad

nema veze ko igra a ko ne.. samo  što  mislite(  većina  vas)  da  samo dečki igraju pucačine... ja jedino tak migu smirit živce nakon iritantne škole...

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.4.2008 20:18 (Lily).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Lan wars
Kad ja dođem na server, bolje da vas nema!
17 godina
neaktivan
Cro_ghost kaže...

NOVI SERVERI

COD 2    V1.0 - Public                       IP: 82.193.210.133 Port : 28960
COD 2    V1.0 - S&d - War           IP: 82.193.210.133 Port : 28962

COD 4   V1.5 - Public                        IP: 82.193.210.133 Port : 28961
COD 4   V1.5 - S&D - War            IP: 82.193.210.133 Port : 28963   

Daj mi samo reci zašto su na serverima od CoD2 v1.0 :D :D
Samim  time  ce  biti  više  chetera  jer  nema  uopce  PB  itd....  dakle  po  tom  kriteriju  je  server  vec  sra***  NHF 
Jesu  li  serveri  original  ili  su  krekani?  Valjda  ti  je  jasno  da  ce  se  manje  više  loša  ekipa  skupljat  gore  ako  su  serveri  krekani  nitko  od  igraca  koji  igraju  u  ozbiljnim  klanovima  ti  nece  gore  doci...
I  da  nisam  uspio  skuzit  vi  ste  ko  neki  klan  ili  samo  ovako  za  zabavu? 

May The Force be With You DuDe!
17 godina
neaktivan
Enkidu kaže...

A di je nesta CS koji si gore spomenia ?
 Neznam za cs. Još ti javim.

http://www.lan-wars.com/
17 godina
neaktivan
Darth Punisher kaže...
Daj mi samo reci zašto su na serverima od CoD2 v1.0 :D :D
Samim  time  ce  biti  više  chetera  jer  nema  uopce  PB  itd....  dakle  po  tom  kriteriju  je  server  vec  sra***  NHF 
Jesu  li  serveri  original  ili  su  krekani?  Valjda  ti  je  jasno  da  ce  se  manje  više  loša  ekipa  skupljat  gore  ako  su  serveri  krekani  nitko  od  igraca  koji  igraju  u  ozbiljnim  klanovima  ti  nece  gore  doci...
I  da  nisam  uspio  skuzit  vi  ste  ko  neki  klan  ili  samo  ovako  za  zabavu?
 Neznam zašto su trenutno cod2 serveri na verziji 1.0. Cheatera nema jer je uvijek netko od admina na serveru i čim naleti neki genijalac dobije BAN. Mislim da nesmijem pričati jer su serveri originalni ili crack-irani jer će mi zaključati temu, ali recimo da su serveri za sve igrače. Na server dolaze dobri igrači iz dobrih klanova, da si zagriženi gamer cod2 i cod4 već bi čuo za LAN WARS. Posjeti malo forum, registriraj se, pročitaj teme, pa ćeš vidjet da su ti ovi serveri jedni od boljih na kojima ćeš igrati. Ja sam igrao samo na dva bolja servera (oba su originalna, jedan je od dignitas-a, a drugi od e-suba). Lan wars ima više klanova, mislim da su dva klana za cod2 i formira se klan koji će igrati cod4 u službenim ligama. Do sad smo se napucavali na tdm, a sad smo dobili server sa s&d i krećemo u pohod :))

17 godina
neaktivan
Cro_ghost kaže...
  Neznam zašto su trenutno cod2 serveri na verziji 1.0. Cheatera nema jer je uvijek netko od admina na serveru i čim naleti neki genijalac dobije BAN. Mislim da nesmijem pričati jer su serveri originalni ili crack-irani jer će mi zaključati temu, ali recimo da su serveri za sve igrače. Na server dolaze dobri igrači iz dobrih klanova, da si zagriženi gamer cod2 i cod4 već bi čuo za LAN WARS. Posjeti malo forum, registriraj se, pročitaj teme, pa ćeš vidjet da su ti ovi serveri jedni od boljih na kojima ćeš igrati. Ja sam igrao samo na dva bolja servera (oba su originalna, jedan je od dignitas-a, a drugi od e-suba). Lan wars ima više klanova, mislim da su dva klana za cod2 i formira se klan koji će igrati cod4 u službenim ligama. Do sad smo se napucavali na tdm, a sad smo dobili server sa s&d i krećemo u pohod :))

LOL  ono  šta  ja  mislim  je  da  ste  vi  nešto  poput  BiH-net  servera....NHF
Ne mogu  vas  naci    Clan Base...
Ne  mogu  vas  naci  na  Euro  Dominationu....
Ne  igrate  Open  Cupe  Spring  2008?
I  vi  sebe  nazivate...  ozbiljnim..
Molim  te  navedi  mi  koji  to  igraci  iz  kojih  HR  klanova  dolaze  kod  vas? 
Ili  kako  vam  se  tocno  zovu  klanovi...da  ih  nađem  i  vidim  kako  stojite... 
Kako  si  naveo  da  su  serveri  za  sve  igrace  preprostavljam  da  su  krek***    i onda onda tvoja izjava da cheter odma dobije ban pada u vodu jer nikoga... ne mozeš banati DUGOTRAJNO na krek*** serverima...
Dakle  on  se  moze  ponovno  spojit  kad  god  zeli.... 

17 godina
neaktivan
Navrati ponekad

Ajd smiri se - ja igram na krekovanim serverima oduvjek i  moram rec da ima mnogo kvalitetnih igraca koji igraju na krekovanim serverima.I odakle tebi da odlučuješ tko je ozbiljan,a tko neozbiljan klan???

C2DE6400@2,9Ghz, 8600GT512Mb
2GB Crucial Balistix
19" ASUS LCD
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Zippo kaže...

Ajd smiri se - ja igram na krekovanim serverima oduvjek i  moram rec da ima mnogo kvalitetnih igraca koji igraju na krekovanim serverima.I odakle tebi da odlučuješ tko je ozbiljan,a tko neozbiljan klan???

Hmm on je taj koji je prvi natuknuo tu temu...

17 godina
neaktivan
Darth Punisher kaže...
  Hmm on je taj koji je prvi natuknuo tu temu...

Ja neznam koji je tebi, ali ja za razliku od tebe ne živim samo za cod. Igram da se zabavim, a ne kao da mi život ovisi o tome. Šta si odmah napao? Neigramo nikakve lige i slično, ponekad bacimo war i to je to. Formira se ekipa za cod4 i onda ćemo počet malo ozbiljnije igrat, a ti se javi kad god hoćeš 1:1 pa ćeš vidjet koliki si NooB.

17 godina
neaktivan
Cro_ghost kaže...
  Ja neznam koji je tebi, ali ja za razliku od tebe ne živim samo za cod. Igram da se zabavim, a ne kao da mi život ovisi o tome. Šta si odmah napao? Neigramo nikakve lige i slično, ponekad bacimo war i to je to. Formira se ekipa za cod4 i onda ćemo počet malo ozbiljnije igrat, a ti se javi kad god hoćeš 1:1 pa ćeš vidjet koliki si NooB.

Ok moze samo igramo na serveru od mojeg klana....
  Poslat  cu  na  PM  svoj  xfire  pa  mi  se  javi  kad  ti  odgovara.
Odma  tu  cu  ti  napisati  zašto  necu  igrati  na  tvom  serveru  da  me  ne  zoveš...
1.    Server  je  verzija  1.0
2. Nema  PB  niti  je  server  streamed
3.    Ne znam dali je original ili nije ali ne igram na krek*** serverima.
5.  Sigurno  na  serveru  se  ne  vrti  pam  mode  1.5
6. Server sigurno nije "updejtan" od strane Game Violations 
7.  Server  je  original  tako  da  mi  javi  dali  imaš  original  i  dali  si  zainteresiran...  (ali ako si igrao na eSuba serveru onda valjda imaš original)

Mozemo  i  klanski  5v5  SD  (ne  igramo  ništa  drugo  jer  SD  je  glavni  sugdje  po  svim  natjecanjima,  ligama  i  lan  party-ma)  pam  mode  1.5  CB 

17 godina
neaktivan
Navrati ponekad

Darth sta si se napeo... Strastveni igrac, ok ali nemozes na osnovu dva posta osudjivati ljude... Osobno poznam par ljudi iz LanWars-a i znam da su momci vrhunski gameri... Evo Karlu malo besplatne reklame... A sto se tice crack servera u globalu sam protiv ali stanje i BiH je tako jadno da...da... ma jednostavno jadno i nema smisla podizati orginal servere za nekih 10 ljudi koji imaju orginale... Mi jos cekamo bolja vremena a do tad igramo na slovenskim serverima da i oni malo osjete rat i ugnjetavanje (nedajte Piranski zaljev uz vas smo)...

0 0 hvala 0
17 godina
Navrati ponekad

Lan Wars serveri su poprilicno ok sto se mene tice, momci igraju pravo dobro bilo to CoD 2 ili CoD 4,,,usput svidja mi se sto na CoD4 nema martyrdoma i gl,,,,mozes fino bez gubljenja zivaca igrati,,,dobra ekipa, uvijek se moze ostvariti normalna konverzacija itd, Pohvalio bih LW/Taucetija jer mi se tip sam ponudio i pomogao mi je kad sam izgubio sve rankove u CoD4

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Navrati ponekad

da je HC bilo bi sladje....

nije lose...prosjecan server...bilo bi ljepse kad bi  bila starija ekipa koja se ne dere nakon svakog HS-a il killa iza zida kad vidis kad je proso NooB, idiot, kick him, ban him *** *** ***************

i tak...sve u svemu prosjecan server

Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2180 @ 2.00GHz (2 CPUs) 2048MB RAM 250 GB Total ASUS EAH3650 Series 1024 MB xFire-->ddoxy
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Navrati ponekad

evo nove ip adrese LW servera:

82.193.210.181:28961  TDM

82.193.210.181:28963  S&D

pozz!

Najbrži put do čovjekova srca je pomoću šake Chucka Norrisa. ...:::www.lan-wars.com:::...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Navrati ponekad

Kad pokušam pokrenuti Landwirtschafts-Simulator 2009 pojavi mi se poruka da ubacim cd igrice,a ja sam igricu skinuo s neta,da li postoji neki krek za igranje bez cd-a i gdje da ga skinem?hvala

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice