Gaming kviz

poruka: 12.650
|
čitano: 1.585.660
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Gaming kviz

Ti to zoveš teško?

Alpha Black Zero: Intrepid Protocol

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Gaming kviz
Mitch kaže...

Evo jos slika

Možda Alpha Black Zero
AMD Athlon 6000+ BOX, 2gb DDR 2 RAM, XFX 9600 GT 740mhz-GPU Clock. http://www.youtube.com/user/FunkyPleasShow 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
Paolo2612 kaže...

Ti to zoveš teško?

Stavi sliku odgovorio si prije mene.
AMD Athlon 6000+ BOX, 2gb DDR 2 RAM, XFX 9600 GT 740mhz-GPU Clock. http://www.youtube.com/user/FunkyPleasShow 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
Dodinho kaže...
Paolo2612 kaže...

Ti to zoveš teško?

Stavi sliku odgovorio si prije mene.
 Trenutno nemam ideje pa stavi ti sliku.
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
17 godina
Gaming kviz

Točno je mislio sam da je to neka jadna igra pa sam je stavio

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis

0 0 hvala 0
17 godina
Gaming kviz

Evo jedne lagane za zagrijavanje LOLSmijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

resident evil- the umbrella chronicles

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.2.2009 21:57 (dejo6).
17 godina
Gaming kviz

ne, bio si blizu, igra je starija

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

onda je resident evil survivor

16 godina
neaktivan
Gaming kviz

resident evil survivol je sto posto, aj stavi novu sliku

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.2.2009 22:30 (GaMeR 04).

0 0 hvala 0
17 godina

evo je. nebi trebalo biti teško

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.2.2009 22:35 (dejo6).
17 godina
GaMeR 04 kaže...

resident evil survivol je sto posto, aj stavi novu sliku

Je, točno je, nisam mogao javiti morao sam ići spavatiNevinašce

zapravo gledao sam Spašavanje vojnika Ryana (legenda od filma)Cool
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.2.2009 11:55 (Dodinho).
17 godina
neaktivan
PC Street Hacker kaže...
Dinjo kaže...

twisted metal 2

Je ajde dalje.

Zao mi je sto moram reci da ovo nije twisted metal, a ti malo proguglaj sljedeci put prije nego kazes nekom da je tacno ono sto nije..

Rogue trip se zove igra.
"Dabogda imao pun dzep para, a nemao cime da izvadis.."
16 godina
protjeran
Gaming kviz

ae dejo stavljaj ili cu ja

Games playing: Left 4 Dead i GTA IV na: Processor: Intel Core 2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs) RAM: 2048MB DirectX: 9.0c Video card: NVIDIA GeForce 9600 GT 512.0 MB (\__/) (='.'=) (")_(") This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Gaming kviz

Pošto nitko ne stavlja već skoro ciejli dan, evo od mene jedna lagana. Pošto je to jedna od najpoznatijih mapa (među 3 najigranije), trebate i to reći, pošto je igra toliko karakteristična za sebe da ne možete pogriješiti u igri, ali niti mapa nije neki problem. Iz ovog možete odamh zaključiti da je MP, al to bi i ovak znali  Belji se(uf šta su ovi smajlići cool)

igra igra
The cake is a lie! F*ck Master Chief and his assault rifles and rocket launchers. He only needs a F*CKING CROWBAR!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Gaming kviz

pl_badwater tf2

xFire-->ddoxy When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
doxy kaže...

pl_badwater tf2

Hehe, igra je dobra, ali nije ta pl, jedna druga.
The cake is a lie! F*ck Master Chief and his assault rifles and rocket launchers. He only needs a F*CKING CROWBAR!
17 godina
neaktivan
Horagio kaže...
doxy kaže...

pl_badwater tf2

Daj
ovdje se radi o igrama a ne mapama u igr
TEAM FORTRESS 2
Q6600 3,33Ghz Corsair Dominator 4X1gb 1120mhz XFX 8800GTS 512mb
17 godina
neaktivan
Gamer-gts kaže...
Horagio kaže...
doxy kaže...

pl_badwater tf2

Daj
ovdje se radi o igrama a ne mapama u igr
TEAM FORTRESS 2
  To je kao da te pitam gdje živiš, a ti meni odgovoriš : Sunčev sustav. Tko zna, zna. Uostalom, bit ove teme je da bude što teža pa da se pogađa bar 5 postova, a ne odmah u prvom. Doxy će sad reći točno kad dođe. Samo su 2 payload mape poznate tak da nije teško. Osobno znanje ili google i sve će ti biti jasno.
17 godina
Bes7 kaže...

ae dejo stavljaj ili cu ja

stavio sam, jel se ne vidi?
16 godina
protjeran
Gaming kviz

ae ocu i ja da stavim posto niko ne stavlja:

eo vam jedna lagana eo vam jedna lagana
Games playing: Left 4 Dead i GTA IV na: Processor: Intel Core 2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs) RAM: 2048MB DirectX: 9.0c Video card: NVIDIA GeForce 9600 GT 512.0 MB (\__/) (='.'=) (")_(") This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bes7 kaže...

Kad nitko nije pogodio
16 godina
protjeran
Horagio kaže...
Bes7 kaže...

Kad nitko nije pogodio
 ae dobro moja se ne pika
17 godina
Gaming kviz

@Horagio Cemu si zadavo novu sliku kad jos nije rijesena slika od dejo6

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Been27 kaže...

@Horagio Cemu si zadavo novu sliku kad jos nije rijesena slika od dejo6

LOL, nisam vidio sliku, stvarno. Nemojte niti moju računati. Inače, mapa je goldrusha, 3.dio zadnji checkpoint.
17 godina
neaktivan
Gaming kviz

Dragons tail? :D

0 0 hvala 0
17 godina

šta se sad na kraju pogađa?

17 godina
neaktivan
dejo6 kaže...

šta se sad na kraju pogađa?

tvoje ako se ne varam
potpisujem se
16 godina
protjeran
Gaming kviz

ae nek se pikaju sve tri asli prvo dejina, horagiova pa moja

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
h51ph kaže...

tvoje ako se ne varam
 pa što nitko ne zna? hoćete još koju sliku?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice