Grand Theft Auto V

poruka: 9.937
|
čitano: 4.105.891
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Grand Theft Auto V
arnes_king kaže...

EDIT: samo sto skajp nije najbolje rijesenje, sad cu naci neki dobar program za grupni voice chat pa tamo napraviti za ove iz crew-a :) Dajte prijedlog programa? 

Mumble.

18 godina

najbolje rješenje ti je možda teamspeak 3. hrpa besplatnih servera i client sam po sebi nije zahtjevan za računalo

Bok, ja sam sharyn
14 godina
protjeran
Grand Theft Auto V

Evo ga RaidCall grupni (Voice) chat za Balkan Outlaws, ID: 7397129, ime: GTA V - Balkan Outlaws

http://www.raidcall.com/v7/download-raidcall.html

http://www.raidcall.com/go.php?sid=7397129

Plus novi emblem (ikona od jedne igre ali mi se svidja) :), svidja li se vama? (Pozadina je transparentna)

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.11.2013 16:05 (arnes_king).
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Imam ja TS3 server, ali je 10 slot.. to nam nije dosta ili ipak je?

Život čudne knjige piše, lozovača brige briše...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Grand Theft Auto V

GTA 5 in Real Life: Part 2

2 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V

Još uvek ništa o PC verziji?... Vatra se polako ugasila, prašina se slegla, a ni traga ni glasa od Rockstara... I da im se na kraju kupi igra posle tolikog čekanja... Nije fer ni sa njihove strane.

4 3 hvala 0
14 godina
neaktivan
Comi123 kaže...

Još uvek ništa o PC verziji?... Vatra se polako ugasila, prašina se slegla, a ni traga ni glasa od Rockstara... I da im se na kraju kupi igra posle tolikog čekanja... Nije fer ni sa njihove strane.

Aj neserendaj, koliko se samo čekala console verzija, da još nepričam o odgađanju prvog release date-a.

Život čudne knjige piše, lozovača brige briše...
13 godina
Comi123 kaže...

si ti svjestan da će oni na 1 kupljenu igru imat 1000 gusara na netu, zato im se i ne žuri, sigurno žele naći način kako da se zaštiti od piratirizanja...

živjele konzole :)

15 godina
neaktivan
E ga i ti sereš strašno nešto..
14 godina
odjavljen
HDesignz kaže...

si ti svjestan da će oni na 1 kupljenu igru imat 1000 gusara na netu, zato im se i ne žuri, sigurno žele naći način kako da se zaštiti od piratirizanja...

Vala ili su oni zaradili, ili nije niko. A to da će naći zaštitu protiv piraterije hoće, ali {#} Sećam se da su nešto slično bulaznili kada je GTA 4 izašao, da bi svega nakon dva dana to bilo razbijeno. PC je mašina koja danas može sve, i oni su toga svesni bolje nego ti, za razliku od tog tvog "živele konzole", tako da sigurno nepostoji način da se GTA 5 zaštiti, jer da postoji velike kreatorske firme igara bi odavno bile zaštićene.

15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Ima nacina samo su jako rigorozni (always online, DRM) pogledaj samo Diablo 3 i Sim city...

Poanta je da se igra jos uvijek prodaje ko blesava ( http://www.ign.com/articles/2013/10/29/gta-5-has-shipped-29-million-copies ), a dok je takva situacija pitanje je kad ce je najavit za PC, jer budimo realni ovakve prodajne brojke kakve je igra postigla na konzolama ne mogu ostvarit na PC-u ni upola.

Vjerujem da ce igra izac za PC, al nemojte je ocekivat prije sredine sljedece godine...

ak nisi bio tu, nisi ni tam...
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Ovo mi nista nije jasno...Zasto to imaju da se naruci?

Pogledajte platformu. Odmah iznad cijene.

http://www.amazon.de/Rockstar-Games-Grand-Theft-Auto/dp/B0071L2QD0/ref=pd_bxgy_vg_img_y

0 1 hvala 0
15 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V

Piše da proizvod još nije dobavljiv, a i to sa tim stranicama za preorder PC verzije je stara vijest, ima ih još koje nude preorder.

0 0 hvala 0
14 godina
HDesignz kaže...
Comi123 kaže...

SI ti svjetstan da se isto dogada i na konzoli ?! Imas ovdje primjera koliko hoces. 

Kada je nesto dobro kupit ces ga neces piratizirat, pogotovo ako ima odlicnu online komponentu, zato ne trekeljaj bzvz. 

18 godina

Ja nzn jeste vi glupi ili se samo pravite, ali se logicki da zakljucit da se rockstaru financijski ne isplati trenutno izdat igru za PC. Zasto? Pa vrlo logicno da im se isplati vec bi to napravili, da vi imate mozga bili bi financiski direktori u tim tvrtkama a nebi pisali gluposti po forumu ovdje. I mogli bi si konacno otvorit temu "Cekamo GTA5 za PC" i tamo pisat ove gluposti pa kad vam izade vratit se tu u topic i pisat o igri umjesto spamat sa *ranjima ko sad.

You got to lose to know how to win
13 godina
neaktivan
R4zOR229 kaže...

Ja nzn jeste vi glupi ili se samo pravite, ali se logicki da zakljucit da se rockstaru financijski ne isplati trenutno izdat igru za PC. Zasto? Pa vrlo logicno da im se isplati vec bi to napravili, da vi imate mozga bili bi financiski direktori u tim tvrtkama a nebi pisali gluposti po forumu ovdje. I mogli bi si konacno otvorit temu "Cekamo GTA5 za PC" i tamo pisat ove gluposti pa kad vam izade vratit se tu u topic i pisat o igri umjesto spamat sa *ranjima ko sad.

tako je, ako i bude dolazio to će biti kad opadne prodaja za xbox i 3cu

What's the difference between a whore and a ps3/360? Nothing, they both suck and leave your wallet empty!
17 godina
Grand Theft Auto V

jel mozda doso neki update koji daje onu lovu sto su obecali?

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
mar123 kaže...

jel mozda doso neki update koji daje onu lovu sto su obecali?

vec su kao poceli, mada ja jos nisam nis dobio...

http://www.reddit.com/r/GrandTheftAutoV/comments/1pzyuq/guys_the_stimulus_came_tonight_all_500k_at_once_d/

ak nisi bio tu, nisi ni tam...
18 godina

Kad ste poceli sad s novcima zanima me dal je moguce imat vise autiju u multiu jel mi je glupo sad prodat ovaj auto sta sam slago pa novi kupovat.

You got to lose to know how to win
17 godina
R4zOR229 kaže...

Kad ste poceli sad s novcima zanima me dal je moguce imat vise autiju u multiu jel mi je glupo sad prodat ovaj auto sta sam slago pa novi kupovat.

moguce je imat onolko kolko imas mjesta u garazi

14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Meni je danas stiglo 500 000 

Hvala Rockstar{#}

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Meni je jučer stiglo i sad ne znam šta da radim sa novcima, a prije toga sam napamet znao koje vozilo da kupim i na čega da potrošim ostali novac..

PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

To za mene nije problem...malo obnovimo vozni park, kupimo novu nekretninu da osiguramo egzistenciju a ostalo...FOR HOOKERS!!!!! {#}

sala mala...bilo bi fora da se moze trgovati dionicama i u onlineu

0 0 hvala 0
16 godina
Grand Theft Auto V

GTA V Stunt Montage

1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Asterix kaže...

GTA V Stunt Montage

Super video. Na 1:19 sam ostao ovako {#}

Steam account: OutOfSp4c3 Solarna energija nije nešto što može postati popularno preko noći.
15 godina
Grand Theft Auto V

Evo i ja počeo na PS3 igrat GTA V,dali mi netko može reći način na koji kada trčim i skočim da se razbije lik? Koja je kombinacija tipki?

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

Mislim da pritisneš  O  kad skočiš.

15 godina
Looka kaže...

Mislim da pritisneš  O  kad skočiš.

Je,hvala!

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

ZASTO dovraga toga nema u onlineu?

Kako bi bilo zakon se zaletiti u drugog lika i oboriti ga glavom {#}

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Mene živcira što me idioti mogu zgaziti dok sam u passive modu...

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice