Grand Theft Auto V

poruka: 10.025
|
čitano: 2.714.722
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
Grand Theft Auto V

100 Ways To Die In GTA V - Part 2

1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Da pitam, moze li sa {#} 'yaar ps3  igrat gta online?

sup
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Grand Theft Auto V
hexx kaže...

Da pitam, moze li sa {#} 'yaar ps3  igrat gta online?

Moze al ne bi ti preporucio, ako te skuze msm da ti bannaju konzolu.

EUNE: RayzCRO
16 godina
Grand Theft Auto V

ja igram s piratom online, igram gta v i novi nba sve bez problema.

Moj PC  
4 14 hvala 3
13 godina
neaktivan

Oduvijek sam skidao igre, ali tek sada vidim, nakon sto sam se preselio u drugu drzavu gdje je to kaznjivo, koliko to nije fer prema proizvodjacu i drugim igracima. Ja platim 50€ i tako podrzim i rockstar i zadovoljim sebe, a netko ode na internet i za 2 sata dobije igru besplatno, a kasnije smo na istom...ali sta ces....takav je svijet {#}

16 godina
Grand Theft Auto V

naravno da necu kupit igru kad ju nisu htjeli odma izdat za moju primarnu platformu nego sam moro kupit ps3 posebno za to, sigurno cu jos i dat lovu za igru. da su odma dali za pc igru bi svakako kupio. ovako neka vide da se moze i na konzolama piratizirat.

Moj PC  
17 4 hvala 0
13 godina
neaktivan
mar123 kaže...

naravno da necu kupit igru kad ju nisu htjeli odma izdat za moju primarnu platformu nego sam moro kupit ps3 posebno za to, sigurno cu jos i dat lovu za igru. da su odma dali za pc igru bi svakako kupio. ovako neka vide da se moze i na konzolama piratizirat.

To je jos jedan razlog zasto je ljudi skidaju sa TPB.

Tjeraju me da kupim za konzolu, i namjerno ne zele izdat igru za PC.

Ja cu dati svejedno novce, ali ljuti me to.

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

dali netko tu trazi jetpack, tj dali otkriva one znakove i easter eggove?

0 0 hvala 0
16 godina

Mene isto bas zanima hoce se naci jetpack...{#}

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
14 godina
neaktivan
xfan360 kaže...

dali netko tu trazi jetpack, tj dali otkriva one znakove i easter eggove?

Nema jetpack-a u igri..

Život čudne knjige piše, lozovača brige briše...
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

ja se naddam da ga ima, svi oni hintovi vode na to

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
xfan360 kaže...

ja se naddam da ga ima, svi oni hintovi vode na to

Dok nevidim svojim očima nevjerujem, a previše igrača ima, dosad bi to već netko i otkrio :P

15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Dovoljno mi je bilo 1h u Online sam da vidim koliko debila ima. {#}

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
coso9288 kaže...

Oduvijek sam skidao igre, ali tek sada vidim, nakon sto sam se preselio u drugu drzavu gdje je to kaznjivo, koliko to nije fer prema proizvodjacu i drugim igracima. Ja platim 50€ i tako podrzim i rockstar i zadovoljim sebe, a netko ode na internet i za 2 sata dobije igru besplatno, a kasnije smo na istom...ali sta ces....takav je svijet {#}

Kad ja budem imao placu kao ti i tvoji "novi" drzavljani , i ja cu bez problema pljunit 50 eura za igru ...  nevidis ti nista prijatelju moj

sup
16 godina
Grand Theft Auto V

nego stigla je vijest da rockstar svima u onlinu daje 500k dolara, kako da preuzmem tu lovu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Pa jesi procito uopce cijelu vijest? Dobit ces ju na account u banci odma, al prvo 250k i onda poslje opet 250k

You got to lose to know how to win
13 godina
neaktivan
R4zOR229 kaže...

Pa jesi procito uopce cijelu vijest? Dobit ces ju na account u banci odma, al prvo 250k i onda poslje opet 250k

A jel se zna kad ces dobiti pare bas mi 250k fali za entity xf

11 godina
neaktivan

bit ce do petka ta prva polovica rekli su.

16 godina
R4zOR229 kaže...

pa jesi ti procito moje pitanje? nisam dobio nista zato i pitam.

15 godina
Grand Theft Auto V

koje su to indikacije za jetpack?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

Mit ako otkljucas 100% igre, na vrhu mt chilliada se otvori lift za "srediste zemlje" gdje je 320 miliona $, jetpack i jos nesto. Jer na vrhu gdje to treba da bude pise come back after completed game

EUW: MushRoomD
14 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...
RuskeGTT kaže...

Mit ako otkljucas 100% igre, na vrhu mt chilliada se otvori lift za "srediste zemlje" gdje je 320 miliona $, jetpack i jos nesto. Jer na vrhu gdje to treba da bude pise come back after completed game

Ja nisam daleko, na 84% sam igre

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.10.2013 15:53 (lotar1919).
14 godina
neaktivan

2 0 hvala 0
15 godina
Grand Theft Auto V

GTA 5 video recenzija | HCL.hr

0 0 hvala 6
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Da se ja malo pohvalim :)

Lvl 46 kupil Entity XF za 800k i jos ulozil 120k u njega treba jos negje 150k da bude full ali nema se para trenutno :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Okica4Ever kaže...

Lvl 46 kupil Entity XF za 800k i jos ulozil 120k u njega treba jos negje 150k da bude full ali nema se para trenutno :)

posto imas tolko love, na cemu si najvise zaradio?

13 godina
neaktivan
mar123 kaže...
Okica4Ever kaže...

posto imas tolko love, na cemu si najvise zaradio?

Na misijama ona misija za lvl 22 kaj moras ubiti nekog lika u auto i uzeti mu kovceg i onda odfurati k martinu taj kofceg. Lako se prode za nekih 3-4 min a nagrada je 1.1k RP i 9k $ samo se stanes dole na cestu kud on ide pocekas ga i s snajperm ga ubijes otrcis po kovceg uzmes mu auto i ako na pamet znas kak doci do martina tamo si za 40 sec i usput se rijesis murje bar ja tako radim. A i dosta vozim onaj criminal case ili kako se zove onaj race stavim 3 kruga i to znam voziti po 2-3 sata s nekim likovima ali to je bolje za RP a ne za pare 

i usput da kazem da je ovaj crew jadan ja sam stalno zval likove koji su manji lvl od 22 da igraju tu misiju samonm ali niko nikad nije ulazil tak da ono. a sad trazim nekoga da samnom uvijezba novu misiju koja se otkljucala sad na lvlu 45 

tu vam je kako se misija radi pa ko hoce nek mi napise na pm PSN name pa ga dodam min nas treba biti 2 za tu misiju da se prode u 2 minute

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.10.2013 4:33 (Okica4Ever).
16 godina
Grand Theft Auto V

ja sam lvl 10 pa jel mogu ja to igrat s tobom onda? ako mogu ja cu rado odigrat s tobom samo mi reci kad da dodem u igru. evo maloprije smo ja i frend igrali 2 sata zajedno trke i par misija, digo sam 2 ranka i zaradio oko 12k. a htio bi vise zaradit. i kad dolaze nove misije, jer ja imam samo ove dosadne, ono donesio ovaj auto s ove lokacije na onu i tako, mrzim ih odigravat jer su dosada. ili ono ubijanje tim protiv tima, isto bezveze.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V

GTA 5 HCL Recenzija. Svaka čast Igoru i momcima s HCL-a. Mene nisu do sada razočarali, kao što sam i očekivao, najveća ocena do sada... No dobro. Zavalite se, čitajte, gledajte...

http://www.hcl.hr/recenzije-grand-theft-auto-5-790-20.html

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice