http://www.rockstargames.com/newswire/article/51565/grand-theft-auto-online-half-a-million-gta-stimulus-package-this.html
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Da pitam, moze li sa 'yaar ps3 igrat gta online?
Da pitam, moze li sa 'yaar ps3 igrat gta online?
Moze al ne bi ti preporucio, ako te skuze msm da ti bannaju konzolu.
ja igram s piratom online, igram gta v i novi nba sve bez problema.
Oduvijek sam skidao igre, ali tek sada vidim, nakon sto sam se preselio u drugu drzavu gdje je to kaznjivo, koliko to nije fer prema proizvodjacu i drugim igracima. Ja platim 50€ i tako podrzim i rockstar i zadovoljim sebe, a netko ode na internet i za 2 sata dobije igru besplatno, a kasnije smo na istom...ali sta ces....takav je svijet
naravno da necu kupit igru kad ju nisu htjeli odma izdat za moju primarnu platformu nego sam moro kupit ps3 posebno za to, sigurno cu jos i dat lovu za igru. da su odma dali za pc igru bi svakako kupio. ovako neka vide da se moze i na konzolama piratizirat.
naravno da necu kupit igru kad ju nisu htjeli odma izdat za moju primarnu platformu nego sam moro kupit ps3 posebno za to, sigurno cu jos i dat lovu za igru. da su odma dali za pc igru bi svakako kupio. ovako neka vide da se moze i na konzolama piratizirat.
To je jos jedan razlog zasto je ljudi skidaju sa TPB.
Tjeraju me da kupim za konzolu, i namjerno ne zele izdat igru za PC.
Ja cu dati svejedno novce, ali ljuti me to.
dali netko tu trazi jetpack, tj dali otkriva one znakove i easter eggove?
Mene isto bas zanima hoce se naci jetpack...
dali netko tu trazi jetpack, tj dali otkriva one znakove i easter eggove?
Nema jetpack-a u igri..
ja se naddam da ga ima, svi oni hintovi vode na to
ja se naddam da ga ima, svi oni hintovi vode na to
Dok nevidim svojim očima nevjerujem, a previše igrača ima, dosad bi to već netko i otkrio :P
Dovoljno mi je bilo 1h u Online sam da vidim koliko debila ima.
Oduvijek sam skidao igre, ali tek sada vidim, nakon sto sam se preselio u drugu drzavu gdje je to kaznjivo, koliko to nije fer prema proizvodjacu i drugim igracima. Ja platim 50€ i tako podrzim i rockstar i zadovoljim sebe, a netko ode na internet i za 2 sata dobije igru besplatno, a kasnije smo na istom...ali sta ces....takav je svijet
Kad ja budem imao placu kao ti i tvoji "novi" drzavljani , i ja cu bez problema pljunit 50 eura za igru ... nevidis ti nista prijatelju moj
nego stigla je vijest da rockstar svima u onlinu daje 500k dolara, kako da preuzmem tu lovu?
Pa jesi procito uopce cijelu vijest? Dobit ces ju na account u banci odma, al prvo 250k i onda poslje opet 250k
Pa jesi procito uopce cijelu vijest? Dobit ces ju na account u banci odma, al prvo 250k i onda poslje opet 250k
A jel se zna kad ces dobiti pare bas mi 250k fali za entity xf
bit ce do petka ta prva polovica rekli su.
pa jesi ti procito moje pitanje? nisam dobio nista zato i pitam.
koje su to indikacije za jetpack?
Mit ako otkljucas 100% igre, na vrhu mt chilliada se otvori lift za "srediste zemlje" gdje je 320 miliona $, jetpack i jos nesto. Jer na vrhu gdje to treba da bude pise come back after completed game
Mit ako otkljucas 100% igre, na vrhu mt chilliada se otvori lift za "srediste zemlje" gdje je 320 miliona $, jetpack i jos nesto. Jer na vrhu gdje to treba da bude pise come back after completed game
Ja nisam daleko, na 84% sam igre
Da se ja malo pohvalim :)
Lvl 46 kupil Entity XF za 800k i jos ulozil 120k u njega treba jos negje 150k da bude full ali nema se para trenutno :)
Lvl 46 kupil Entity XF za 800k i jos ulozil 120k u njega treba jos negje 150k da bude full ali nema se para trenutno :)
posto imas tolko love, na cemu si najvise zaradio?
posto imas tolko love, na cemu si najvise zaradio?
Na misijama ona misija za lvl 22 kaj moras ubiti nekog lika u auto i uzeti mu kovceg i onda odfurati k martinu taj kofceg. Lako se prode za nekih 3-4 min a nagrada je 1.1k RP i 9k $ samo se stanes dole na cestu kud on ide pocekas ga i s snajperm ga ubijes otrcis po kovceg uzmes mu auto i ako na pamet znas kak doci do martina tamo si za 40 sec i usput se rijesis murje bar ja tako radim. A i dosta vozim onaj criminal case ili kako se zove onaj race stavim 3 kruga i to znam voziti po 2-3 sata s nekim likovima ali to je bolje za RP a ne za pare
i usput da kazem da je ovaj crew jadan ja sam stalno zval likove koji su manji lvl od 22 da igraju tu misiju samonm ali niko nikad nije ulazil tak da ono. a sad trazim nekoga da samnom uvijezba novu misiju koja se otkljucala sad na lvlu 45
tu vam je kako se misija radi pa ko hoce nek mi napise na pm PSN name pa ga dodam min nas treba biti 2 za tu misiju da se prode u 2 minuteja sam lvl 10 pa jel mogu ja to igrat s tobom onda? ako mogu ja cu rado odigrat s tobom samo mi reci kad da dodem u igru. evo maloprije smo ja i frend igrali 2 sata zajedno trke i par misija, digo sam 2 ranka i zaradio oko 12k. a htio bi vise zaradit. i kad dolaze nove misije, jer ja imam samo ove dosadne, ono donesio ovaj auto s ove lokacije na onu i tako, mrzim ih odigravat jer su dosada. ili ono ubijanje tim protiv tima, isto bezveze.
GTA 5 HCL Recenzija. Svaka čast Igoru i momcima s HCL-a. Mene nisu do sada razočarali, kao što sam i očekivao, najveća ocena do sada... No dobro. Zavalite se, čitajte, gledajte...