Grand Theft Auto V

poruka: 9.937
|
čitano: 3.991.513
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Grand Theft Auto V

GTA 5: 41 Tiny Mind-Blowing Things

4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Za Božić se definitivno častim GTA-om.
Samo zavisi od Rockstara hoću li se počastiti i konzolom...

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Ako budu toliko čekali, zarada im neće biti nešto.
Bilo bi idealno da ga izbace oko Božića (za sve nas). {#}

Watercooled CPU. Bubni PP, ako te nešto zanima :) Sponsored by Noiseblocker.
Moj PC  
2 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Grand Theft Auto V
dombak1608 kaže...

Ako budu toliko čekali, zarada im neće biti nešto.
Bilo bi idealno da ga izbace oko Božića (za sve nas). {#}

nije za sve meni recimo svejedno izbacili ga sutra kad cu ga ionako moći pokrenut za oko 2 godine

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Šta ste vi mislili da će izaći ove godine za PC?

Teško,veoma teškooo... ja očekujem da će biti tamo nekada oko 3 mjeseca,možda malo i prije ;)

Moj PC  
1 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Grand Theft Auto V

Ma čekajte, budu oni već izbacili GTA V za PC, ali prvo nek izađu konzole PS4 i Xbox One. Pa s tim još natuku prodaju pred Božić, pa broje pare i sretno trljaju ruke jer su ostvarili cilj i rekorde u prodaji GTA V, novogodišnja proslava uspješne 2013., sretni i bogati ušli u 2014., spuste se na zemlju i shvate da je vrijeme za izbacit i PC verziju te si još malo napune svoj prepun džepić i kažu: "Sad možemo mirno spavat". E to je onda poso. {#}

► Play ▌▌ Pause ■ Stop
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Grand Theft Auto V
Kako da uden u crew?samo priko interneta na social club i to je to ili

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Tabac fan kaže...
Kako da uden u crew?samo priko interneta na social club i to je to ili

Da i onda imas pod online opciju crew di vidis jel ko online i da mu se pridruzis

17 godina
neaktivan
DiRT kaže...

Ma čekajte, budu oni već izbacili GTA V za PC, ali prvo nek izađu konzole PS4 i Xbox One. Pa s tim još natuku prodaju pred Božić, pa broje pare i sretno trljaju ruke jer su ostvarili cilj i rekorde u prodaji GTA V, novogodišnja proslava uspješne 2013., sretni i bogati ušli u 2014., spuste se na zemlju i shvate da je vrijeme za izbacit i PC verziju te si još malo napune svoj prepun džepić i kažu: "Sad možemo mirno spavat". E to je onda poso. {#}

Dobro si rekao, još malo, a možda stvarno bude riječi o sitnišu. Jer ako je razvoj koštao 250 milijuna, recimo 125 za svaku platformu i ako velikodušno zaključimo da port sa PC ne premašuje 50% troška po platformi, dolazimo do cca 60-65 mil. $ za PC port. Sa full cijenom igre to je oko milijun prodanih kopija samo da se isplate. GTA IV je prodan u oko 750.000 fizički i download možda duplo toliko ali po znatno nižoj cijeni (ja sam ga nabavio prije 2 godine za 10 funti), tak da je safe bet da će prodati cca 2 milijuna po punoj cijeni (sigurno će se više prodavati od GTA IV). Znači, oko 100 mil. $ zarade od PC-a. Kad usporediš sa 800+ mil. od konzola, nije baš da je sitniš ali nije razlog da se potrgaju izdajući tu verziju.

Bilo bi zanimljivo napraviti anketu među potpisnicima peticije za PC verziju ali tako da iskreno odgovore koliko bi od njih kupilo igru na dan izlaska po full cijeni? Ako bi rezultat bio veći od 30%, bio bih ugodno iznenađen.

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.10.2013 13:40 (Tvrdy).
16 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
Grand Theft Auto V

100 Ways To Die In GTA V - Part 2

1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Da pitam, moze li sa {#} 'yaar ps3  igrat gta online?

sup
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
hexx kaže...

Da pitam, moze li sa {#} 'yaar ps3  igrat gta online?

Moze al ne bi ti preporucio, ako te skuze msm da ti bannaju konzolu.

EUNE: RayzCRO
17 godina
Grand Theft Auto V

ja igram s piratom online, igram gta v i novi nba sve bez problema.

Moj PC  
4 14 hvala 3
14 godina
neaktivan

Oduvijek sam skidao igre, ali tek sada vidim, nakon sto sam se preselio u drugu drzavu gdje je to kaznjivo, koliko to nije fer prema proizvodjacu i drugim igracima. Ja platim 50€ i tako podrzim i rockstar i zadovoljim sebe, a netko ode na internet i za 2 sata dobije igru besplatno, a kasnije smo na istom...ali sta ces....takav je svijet {#}

17 godina
Grand Theft Auto V

naravno da necu kupit igru kad ju nisu htjeli odma izdat za moju primarnu platformu nego sam moro kupit ps3 posebno za to, sigurno cu jos i dat lovu za igru. da su odma dali za pc igru bi svakako kupio. ovako neka vide da se moze i na konzolama piratizirat.

Moj PC  
16 4 hvala 0
13 godina
neaktivan
mar123 kaže...

naravno da necu kupit igru kad ju nisu htjeli odma izdat za moju primarnu platformu nego sam moro kupit ps3 posebno za to, sigurno cu jos i dat lovu za igru. da su odma dali za pc igru bi svakako kupio. ovako neka vide da se moze i na konzolama piratizirat.

To je jos jedan razlog zasto je ljudi skidaju sa TPB.

Tjeraju me da kupim za konzolu, i namjerno ne zele izdat igru za PC.

Ja cu dati svejedno novce, ali ljuti me to.

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

dali netko tu trazi jetpack, tj dali otkriva one znakove i easter eggove?

0 0 hvala 0
16 godina

Mene isto bas zanima hoce se naci jetpack...{#}

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
14 godina
neaktivan
xfan360 kaže...

dali netko tu trazi jetpack, tj dali otkriva one znakove i easter eggove?

Nema jetpack-a u igri..

Život čudne knjige piše, lozovača brige briše...
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

ja se naddam da ga ima, svi oni hintovi vode na to

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
xfan360 kaže...

ja se naddam da ga ima, svi oni hintovi vode na to

Dok nevidim svojim očima nevjerujem, a previše igrača ima, dosad bi to već netko i otkrio :P

Život čudne knjige piše, lozovača brige briše...
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Dovoljno mi je bilo 1h u Online sam da vidim koliko debila ima. {#}

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
coso9288 kaže...

Oduvijek sam skidao igre, ali tek sada vidim, nakon sto sam se preselio u drugu drzavu gdje je to kaznjivo, koliko to nije fer prema proizvodjacu i drugim igracima. Ja platim 50€ i tako podrzim i rockstar i zadovoljim sebe, a netko ode na internet i za 2 sata dobije igru besplatno, a kasnije smo na istom...ali sta ces....takav je svijet {#}

Kad ja budem imao placu kao ti i tvoji "novi" drzavljani , i ja cu bez problema pljunit 50 eura za igru ...  nevidis ti nista prijatelju moj

sup
17 godina
Grand Theft Auto V

nego stigla je vijest da rockstar svima u onlinu daje 500k dolara, kako da preuzmem tu lovu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Pa jesi procito uopce cijelu vijest? Dobit ces ju na account u banci odma, al prvo 250k i onda poslje opet 250k

You got to lose to know how to win
13 godina
neaktivan
R4zOR229 kaže...

Pa jesi procito uopce cijelu vijest? Dobit ces ju na account u banci odma, al prvo 250k i onda poslje opet 250k

A jel se zna kad ces dobiti pare bas mi 250k fali za entity xf

12 godina

bit ce do petka ta prva polovica rekli su.

17 godina
R4zOR229 kaže...

pa jesi ti procito moje pitanje? nisam dobio nista zato i pitam.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice