Definitivno PS3,mnogo sam puta napisao ovakve tekstove pa cu i ovaj put znam par prijatelja koji imaju xbox360 ali znam i one koji imaju ps3 iako se ti prijatelji mogu svi nabrojit na dvi sake,meni osobno je puno bolji dojam ostavio ps3
i sam sam vlasnik ps3 i stvarno je odlicanevo da pocnemo
1.mreza
nit xboxlive niti Playstation network nisu dostupni u hrvatskoj(iako su svi prijavljeni ki da su u drugoj zemlji ali ipak)xbox live je puno bolji,medutim PSN je besplatan stoga ako zelite placat slobodno
2.Igre-za xbox ima piratskih igara medutim svi mi igramo multiplayer bar oni koji ne dr-aju po igricama bezveze pa ako vas uhvate bannat ce vas te necete biti u mogucnosti igrat live ikad,stoga to donekle otpada,ako narucujemo izvana ponuda igrica je podjednaka stoga su gluposti ovaj ima vise ovaj manje ima naslova samo za xbox i samo za ps3,ako narucujemo iz hrvatske polovne igrice puno vise ih je za PS3
3.dolazna oprema
od kablova su podjednaki ali PS3 slim dolazi sa 120gb a ako se nevaram xbox najvise sa 60gb ostalo je zanimarivo
4.prosirivanje
ako vas uhvate s modelirianom xbox konzolom gotovi ste
5.podrzani mediji
velika je prednost PS3 blueray nisu uopce bitne igre(mislim jesu npr.finalfantay 13 dolazi na cak 3 diska za xbox dok verzija za ps3 stane na jedan ali to je zanemarivo)medutim ako ce te gledat hd filmove to vam je bitno a i ako vam to nije u planu uskoro ce bit vjerujte mi
6.Kvarovi
ako gledao svetsku sliku puno vise je kvarova na xboxovima neki ce reci je jel ih je vise prodano ali se zato to racuna u postotku
7.os
na ps3 mozete staviti linux ne sve ali neke a i njegov dolazni os je po meni puno bolji od onog na xboxu
UGALVNOM KUPITE PS3 BAR 10X BOLJI
imas xbox od 120gb
moze mi molim vas netko pojasniti sto ima u tom xliveu da je tako dobar i da vrjedi placati i po cemu je bolji od psn