ne znam..kupi mi xbox pa cu vidjet :D
Daj mi 200 eura i kupi cu ti
ne znam..kupi mi xbox pa cu vidjet :D
Daj mi 200 eura i kupi cu ti
odi uci njemacki ;)
Ma ucio sam bio godinu dana pa mi se vise nije dalo znan samo rec Ich bine marin i to je sve
ev cek sad cu ti ja pitat lika iz austrije ... sam sacek 2min
! ●◄]:-) REBELSY =3: e
! ●◄]:-) REBELSY =3: ti zivis u austriji jel tako ?
#Team-FoF#Enyo: da
! ●◄]:-) REBELSY =3: i sad me zanima
! ●◄]:-) REBELSY =3: ja dodjem u austriju
! ●◄]:-) REBELSY =3: idem kupit igrice
! ●◄]:-) REBELSY =3: i oce one bit na njemackom ?*
! ●◄]:-) REBELSY =3: ili ?
! ●◄]:-) REBELSY =3: a nema ono da mos mjenjat jezik ?
#Team-FoF#Enyo: neznam
uuuu je.i ga sad ne znan sta cu ako ih ne mogu na engleski namistit
A ti ovom tipu nisi naglasio igre za xbox mozda on misli za pc
nije Ich bine Marin nego Ich bin Marin :D
! ●◄]:-) REBELSY =3: jel to isto
! ●◄]:-) REBELSY =3: tako i za xbox igre ?
#Team-FoF#Enyo: da ja mislim
Ajmeeeeeeee moran se ja rapitat jos oko toga
Eeeee pitaj ga ako kupujes u game stopu to je americki ducan roba dolazi iz amerike
! ●◄]:-) REBELSY =3: ak kupujem
! ●◄]:-) REBELSY =3: u game stopu
! ●◄]:-) REBELSY =3: jel isto onda sve na njemackom ?
#Team-FoF#Enyo: jedino
#Team-FoF#Enyo: kad ulazis tamo u igricu prica engleski na nekima igricama
#Team-FoF#Enyo: ali inace na njemacki
U KU..C AJME JE...MU STA CU SAD U P.... M.......
A nista vidicu ja to u austriji vlastitin ocima ako nista onda cu kipit na povratku u sloveniji mozda oni ne prevode
eee znas li kojeg slovenca?
znam evo sad cu pitat ;)
! ●◄]:-) REBELSY =3: e
! ●◄]:-) REBELSY =3: palcek
xD...PaLCeK: reci
! ●◄]:-) REBELSY =3: icu u sloveniju
! ●◄]:-) REBELSY =3: ak kupim igricu
! ●◄]:-) REBELSY =3: za xbox il pc
! ●◄]:-) REBELSY =3: oce ona bit na engleskom
! ●◄]:-) REBELSY =3: il na slovenskom
! ●◄]:-) REBELSY =3: ?
xD...PaLCeK: neznam
xD...PaLCeK: xd
imam drugog...cekam odgvor
a znas li kineza kad ih tolko znas?
imam i kineza ne brini :D
a ovog palceka kako ne moze znat?
mozd ne kupuje igre ...
jeli taj drugi odgovorio?
ne odgovara nista :S
a nema veze vidicu na nekoj slovenskoj stranici
Moze li mi itko reci tko je kupovao igre u austriji da li su na njemackom?
Zanima me da li mi je bolje kupiti xbox360 ili nadograđivati komp? Ja mislim stavit onaj IXTREME mod za xbox360,a nezz dal mi je bolje nadograditi komp ili bolje imati xbox360! Za igre mi nije problem mogu skinuti s interneta!
nadogradit komp u svakom slucaju ... :P
Za igre? Neznam baš, mislim da će X360 "držat" dulje nego komp koliko god da se nadogradi.
Zato me i zanima jel ovih 1800 kn koliko dam za xbox360 mogu utrošiti na grafu i matičnu i rame al neznam ni sam?
on rece da bi on skidao igre prek neta...bannat ce ga za 2 dana .. pa eto ti xboxa onda ;)
Pa šta me briga što me banaju! Ionako nemislim igrat preko interneta!
.............................._,,,,,,,,____,,,,,_
........................,-~"´ : : : : : : : : : : : '
.....................,-": : : : : : : : : : : : : : : :"-,
....................!: : : : : : : : : : : : : : : : : : : '
...................¡': : : : : : : : : : : : : : : : : : : : :'
...................¡: : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : :
...................¡: : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : :'¡
...................¡: : : : : : : : : : : : : : : ________: '¡........_,,,--,....,,
..._,,-~""""""""""~~---,,,_-~~""""""""¨_,,,,,,,--------"!,,,,-~",-~"´,,--"
,-': : : : : : : : : : : : : : : : : ""~~~------,,,,,,,,,,-----------~~~~"-~"
..................,-*`¯,*`)............,-~*`~................/
...................|/.../.../~,......-~*,-~*`;................/.
................../.../.../.../..,-,..*~,.`*~*................*...
.................|.../.../.../.*`..............................)....)¯`~,
.................|./.../..../.......)......,.)`*~-,............/....|..)...`~-,
...............././.../...,*`-,.....`-,...*`....,---........../...../..|.........¯```*~-,,,,
................(..........)`*~-,....`*`.,-~*.,-*......|.../..../.../....................
.................*-,.......`*-,...`~,..``.,,,-*..........|.,*...,*...|......................
....................*,.........`-,...)-,..............,-*`...,-*....(`-,...................
.......................f`-,.........`-,/...*-,___,,-~*....,-*......|...`-,..................
de ajd nemoj spamat ... bilo bi uredu da ti facepalm izgleda kak spada ....
Pitanje je PS3 ili XBOX360... Ne znam kakav je Xbox, ali za PS3 imam samo riječi hvale. PS3 više nije samo igračka, povezivost je praktički neograničena, trenutno mi je spojen sa PC-om i uz uključen PS3 server (sa softpedie) imam pristup svemu na disku. Filmovi, glazba, slike, internet, igre, internet - fantastično. Grafika nevjerojatna, sve radi stabilno...
Moje preporuke.
Definitivno PS3,mnogo sam puta napisao ovakve tekstove pa cu i ovaj put znam par prijatelja koji imaju xbox360 ali znam i one koji imaju ps3 iako se ti prijatelji mogu svi nabrojit na dvi sake,meni osobno je puno bolji dojam ostavio ps3
i sam sam vlasnik ps3 i stvarno je odlicanevo da pocnemo
1.mreza
nit xboxlive niti Playstation network nisu dostupni u hrvatskoj(iako su svi prijavljeni ki da su u drugoj zemlji ali ipak)xbox live je puno bolji,medutim PSN je besplatan stoga ako zelite placat slobodno
2.Igre-za xbox ima piratskih igara medutim svi mi igramo multiplayer bar oni koji ne dr-aju po igricama bezveze pa ako vas uhvate bannat ce vas te necete biti u mogucnosti igrat live ikad,stoga to donekle otpada,ako narucujemo izvana ponuda igrica je podjednaka stoga su gluposti ovaj ima vise ovaj manje ima naslova samo za xbox i samo za ps3,ako narucujemo iz hrvatske polovne igrice puno vise ih je za PS3
3.dolazna oprema
od kablova su podjednaki ali PS3 slim dolazi sa 120gb a ako se nevaram xbox najvise sa 60gb ostalo je zanimarivo
4.prosirivanje
ako vas uhvate s modelirianom xbox konzolom gotovi ste
5.podrzani mediji
velika je prednost PS3 blueray nisu uopce bitne igre(mislim jesu npr.finalfantay 13 dolazi na cak 3 diska za xbox dok verzija za ps3 stane na jedan ali to je zanemarivo)medutim ako ce te gledat hd filmove to vam je bitno a i ako vam to nije u planu uskoro ce bit vjerujte mi
6.Kvarovi
ako gledao svetsku sliku puno vise je kvarova na xboxovima neki ce reci je jel ih je vise prodano ali se zato to racuna u postotku
7.os
na ps3 mozete staviti linux ne sve ali neke a i njegov dolazni os je po meni puno bolji od onog na xboxu
UGALVNOM KUPITE PS3 BAR 10X BOLJI
Za igre? Neznam baš, mislim da će X360 "držat" dulje nego komp koliko god da se nadogradi.
pa to je pogresno mi svi gledamo da komp mora biti ultra jak da bi pokretao igre da ali samo ako ih zelite na bestperformace u pocetku 360 i pc kvaliteta ista ali taj isti pc ce pokretat puno vise naslova jel ih ima vise od te ce on pokretat njih na low performace koje ce bit iste kao one na 360,naravno ako komp nije bio tralja kad ste ga uzelli
oprosti ta sam svoj tekst stavio u citat