Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 29.085
|
čitano: 6.463.127
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Re: Sony PlayStation 5
user2206 kaže...

Ja sam prednaručio u eKupi, gdje mogu kupiti pravo produženje garancije a ne ono kod osiguravajućih kuća što sada nude za svaki komad tehnike?

Sancta

5 godina
protjeran

Bez obzira što kod njih nisam kupio konzolu, ovo je provjerena informacija?

15 godina
neaktivan
Sony PlayStation 5

Evo malo informacija sa Njuškala: jedan iz Zadra ide za samo 10 800 kuna i ima neki scam iz Litve za 3200

Link

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.11.2020 8:37 (stiffler13).

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Ekipa ako jos netko trazi tv dns imate super ponude na extreme digitalu, 55' sony xh90 5350kn LG CX 8850kn
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
Sony PlayStation 5

Igre sa PS4 na PS5 kreću sa nule ili se nastavlja tamo gdje smo stali na PS4?

Pametan čovjek primjećuje sve. Glup za sve ima poneku zamjerku.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Čemu uopće služi daljinski? :)
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Azmo kaže...
Čemu uopće služi daljinski? :)

Da odabereš igru koju ćeš igrati :-P

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
11 godina
Sad je i službeno, drugi val je tek 15.12. Treći val 15.1.
Moj PC  
0 0 hvala 2
10 godina

Od kuda ti taj info ak smijem znati

16 godina
Gogy7 kaže...

Izvor?

Pa to i nije tolko kasno.

14 godina
truki kaže...
Ekipa ako jos netko trazi tv dns imate super ponude na extreme digitalu, 55' sony xh90 5350kn LG CX 8850kn

odlican deal za Sony  

11 godina
Izjava Sonyevog CEO
https://www.pushsquare.com/news/2020/11/more_ps5_consoles_will_be_available_before_and_after_christmas

Ja sam te datume dobio na dan prvog prikaza konzole od reselera ali nisam vjerovao da bi bilo tako kasno. Vjerojatno se odnosi na vece shipmente. Sredinom prosinca ce stici shipment za Božić, tko ga tad ne dobije ni nece ove godine.
15 godina
neaktivan
Gogy7 kaže...
Izjava Sonyevog CEO
https://www.pushsquare.com/news/2020/11/more_ps5_consoles_will_be_available_before_and_after_christmas

Ja sam te datume dobio na dan prvog prikaza konzole od reselera ali nisam vjerovao da bi bilo tako kasno. Vjerojatno se odnosi na vece shipmente. Sredinom prosinca ce stici shipment za Božić, tko ga tad ne dobije ni nece ove godine.

Ne vidim nigdje datum

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
11 godina
Pa nepostoji ti datum, kad dođe dođe. Negdje ranije negdje kasnije. U Ameriku pocetkom prosinca kod nas sredinom prosinca.
17 godina
Gogy7 kaže...
Pa nepostoji ti datum, kad dođe dođe. Negdje ranije negdje kasnije. U Ameriku pocetkom prosinca kod nas sredinom prosinca.

Zašto stalno rajcaš ekipu sa nekakvim upitnim rekla-kazala informacijama? :-)

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.11.2020 12:02 (Bitanga).
11 godina
protjeran
Sony PlayStation 5

Jel oni to namjerno na kapaljku nude konzole da stvore hype, ili ima neki drugi razlog zašto ih nisu tiskali na stotine tisuća? Opet corona sve zasrala?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ZovemseZoranidolazimizRijeke kaže...

Jel oni to namjerno na kapaljku nude konzole da stvore hype, ili ima neki drugi razlog zašto ih nisu tiskali na stotine tisuća? Opet corona sve zasrala?

Namjerno. Zašto bi prodali više konzola odmah sad kad ljudi žele kupiti, bolje da prodaju za mjesec, dva, tri.

17 godina

Nema kapaciteta kod TSMC-a vise.

6 godina
protjeran
Sony PlayStation 5

evo zasto je nestasica

Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Gogy7 kaže...

Pa ne možeš onda ovo napisati...

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
14 godina
neaktivan
Gogy7 kaže...

tek? 

mladima vrijeme sporije ide.

13 godina
bloodborne kaže...

evo zasto je nestasica

Nije mi jasno kako netko moze ulovit 3 konzole, a netko ne moze jednu u 3 jebena vala.

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
12 godina
Sony PlayStation 5

vidim u sloveniji imaju na playgame.si za prednaruđbu

Moj PC  
0 0 hvala 0
6 godina
protjeran
Bitanga kaže...
Gogy7 kaže...

Zašto stalno rajcaš ekipu sa nekakvim upitnim rekla-kazala informacijama? :-)

zato što gogy zna da se jajca peku na vrućoj tavi 

SimeKZ kaže...
bloodborne kaže...

evo zasto je nestasica

Nije mi jasno kako netko moze ulovit 3 konzole, a netko ne moze jednu u 3 jebena vala.

ahhh, ameri bitno da je on kupio svakome djetetu jednu. treba ih razmaziti od malih nogu
 da mogu kasnije kročiti svijetom kao pravi ramaženi debili. :D

11 godina
Pa i ja sam narucio i platio konzolu, i mene se to tiče. I ja bih volio konzolu vec ovaj mjesec ali ocito nista od tog.
Sony ocito cilja na samo 2 datuma ove godine, launch i bozic. Sve ostalo tek nagodinu. Veca potraznja, corona itd.
Nisu to moje misinformacije vec kako i drugi pišu. U Americi je launch prosao a konzola nigdje. Jako mali broj konzola za launch. Kako ce tek kod nas biti.
17 godina
Gogy7 kaže...
Pa i ja sam narucio i platio konzolu, i mene se to tiče. I ja bih volio konzolu vec ovaj mjesec ali ocito nista od tog.
Sony ocito cilja na samo 2 datuma ove godine, launch i bozic. Sve ostalo tek nagodinu. Veca potraznja, corona itd.
Nisu to moje misinformacije vec kako i drugi pišu. U Americi je launch prosao a konzola nigdje. Jako mali broj konzola za launch. Kako ce tek kod nas biti.

Mene bi bilo sramota okolo širiti neprovjerene informacije. Al to sam samo ja.

Pa nismo još dobili ni prvu pošiljku doma, niti o njoj nemamo točne informacije, a ti već pričaš o sljedećima iz kojekakvih glasina. Čemu to.

11 godina
Upravu si, ispricavam se. Pricekajmo launch u Europi pa cemo valjda vise znati.
17 godina
neaktivan
Valjda bi bio red da ljudi koji su prednaručili u prvom valu i dobiju, a još k tome i platili unaprijed i sad ispada da ko zna kad će bit isporuka...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Sony PlayStation 5

Sta uzimate?

Disc - nema minusa prakticki, cijena slicna PS4 na izlasku ali kompenzira cinjenicom da mozes uzimat rabljene igrice, ubacit PS4 diskove, manje prostora ce koristit, plus UHD opticki drive

Digital - tesko/gotovo nemoguce nabavit rabljene igrice, ali 800 kn jeftinija u startu

17 PS5 Digital
42 PS5 Disc (Standard)
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.11.2020 12:53 (Mitch).

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice