Ja sam prednaručio u eKupi, gdje mogu kupiti pravo produženje garancije a ne ono kod osiguravajućih kuća što sada nude za svaki komad tehnike?
Sancta
Ja sam prednaručio u eKupi, gdje mogu kupiti pravo produženje garancije a ne ono kod osiguravajućih kuća što sada nude za svaki komad tehnike?
Sancta
Bez obzira što kod njih nisam kupio konzolu, ovo je provjerena informacija?
Evo malo informacija sa Njuškala: jedan iz Zadra ide za samo 10 800 kuna i ima neki scam iz Litve za 3200
Igre sa PS4 na PS5 kreću sa nule ili se nastavlja tamo gdje smo stali na PS4?
Da odabereš igru koju ćeš igrati :-P
Od kuda ti taj info ak smijem znati
Izvor?
Pa to i nije tolko kasno.
odlican deal za Sony
Ne vidim nigdje datum
Zašto stalno rajcaš ekipu sa nekakvim upitnim rekla-kazala informacijama? :-)
Jel oni to namjerno na kapaljku nude konzole da stvore hype, ili ima neki drugi razlog zašto ih nisu tiskali na stotine tisuća? Opet corona sve zasrala?
Jel oni to namjerno na kapaljku nude konzole da stvore hype, ili ima neki drugi razlog zašto ih nisu tiskali na stotine tisuća? Opet corona sve zasrala?
Namjerno. Zašto bi prodali više konzola odmah sad kad ljudi žele kupiti, bolje da prodaju za mjesec, dva, tri.
Nema kapaciteta kod TSMC-a vise.
Pa ne možeš onda ovo napisati...
tek?
mladima vrijeme sporije ide.
evo zasto je nestasica
Nije mi jasno kako netko moze ulovit 3 konzole, a netko ne moze jednu u 3 jebena vala.
vidim u sloveniji imaju na playgame.si za prednaruđbu
Zašto stalno rajcaš ekipu sa nekakvim upitnim rekla-kazala informacijama? :-)
zato što gogy zna da se jajca peku na vrućoj tavi
evo zasto je nestasica
Nije mi jasno kako netko moze ulovit 3 konzole, a netko ne moze jednu u 3 jebena vala.
ahhh, ameri bitno da je on kupio svakome djetetu jednu. treba ih razmaziti od malih nogu
da mogu kasnije kročiti svijetom kao pravi ramaženi debili. :D
Mene bi bilo sramota okolo širiti neprovjerene informacije. Al to sam samo ja.
Pa nismo još dobili ni prvu pošiljku doma, niti o njoj nemamo točne informacije, a ti već pričaš o sljedećima iz kojekakvih glasina. Čemu to.
Sta uzimate?
Disc - nema minusa prakticki, cijena slicna PS4 na izlasku ali kompenzira cinjenicom da mozes uzimat rabljene igrice, ubacit PS4 diskove, manje prostora ce koristit, plus UHD opticki drive
Digital - tesko/gotovo nemoguce nabavit rabljene igrice, ali 800 kn jeftinija u startu
17 | PS5 Digital |
---|---|
42 | PS5 Disc (Standard) |