Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 29.085
|
čitano: 6.463.127
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Sony PlayStation 5
antimadridista kaže...
HCMAA kaže...
stvarno strašno... puna brada next gen igara a ne možeš kupiti konzolu da ih igraš...sad moraš riskirati igrajući na last genu da ti glava eksplodira od 1080/30fps

ovo je na razini ratnog zločina

Nhf, ali imaš li ti išta za napisati u temi osim ponavljanja jedne te iste stvari? Ok, skužili smo da tebi PS5 trenutno nije napet. Nama u ovoj temi jest, dosta nas je na ovom forumu upravo zato što smo ludi za ovim stvarima, PC, konzolama, mobitelima. 

Mi želimo imati konzolu day 1, ti ne želiš i shvatili smo to prethodnih 40 puta koliko si nam dao znanje. Sad pusti nas ostale smrtnike da budemo uzbuđeni zbog launcha konzole bez neke patetike i izrugivanja...

ko da odem sad na Audi forum i serem ekipi jer su uzbuđeni zbog novog modela, a onaj stari iz 2000. godine isto preveze od točke a do točke b. 

17 godina
Sony PlayStation 5

Ja sam dobio controller i punjač :).

Još tjedan dana i sve u kompletu 

Moj PC  
8 0 hvala 0
6 godina
protjeran

Kad vidim demon souls bude mi zao sto nisam preordero.

Al jbg stignem, veselio bi se i ja. 🤗

11 godina
Ja sam predorderao ali sta vrijedi kad konzola stize za mjesec dana tek
17 godina
Gogy7 kaže...

Me ne brini, doci ce i uzivat ces... Promjeni aspekt, vecina nas koji cemo dobit ranije necemo imati tako lijep Bozic kao ti... kada si zadnji puta dobio nesto tolko dobro pod bor? 

Nemas bolje,  polako vatrica kamin, slamica oko bora, i optakiravas ps5 i igras, uz Colu i kolacice.... samo pozitivno kolega

Bnet: mNik987#2148
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.11.2020 17:26 (toxic).
15 godina
neaktivan
toxic kaže...
Gogy7 kaže...

Me ne brini, doci ce i uzivat ces... Promjeni aspekt, vecina nas koji cemo dobit ranije necemo imati tako lijep Bozic kao ti... kada si zadnji puta dobio nesto tolko dobro pod bor? 

Nemas bolje,  polako vatrica kamin, slamica oko bora, i optakiravas ps5 i igras, uz Colu i kolacice.... samo pozitivno kolega

Ono kad je platio u kesu odma tako da bas nije poklon ispod bora, a moguce da nema bor, nema kamin, nema slamu zivi u nekom stanu sam u Zagrebu ali eto moze kolu uzet u konzumu i kupit gotove kolace vjerovatno.

17 godina
Mew kaže...
toxic kaže...
Gogy7 kaže...

Ono kad je platio u kesu odma tako da bas nije poklon ispod bora, a moguce da nema bor, nema kamin, nema slamu zivi u nekom stanu sam u Zagrebu ali eto moze kolu uzet u konzumu i kupit gotove kolace vjerovatno.

Ah sad ubio si moju viziju dobrog :)

Nemam asa u rukavu 

Bnet: mNik987#2148
17 godina
Sony PlayStation 5

Stigle igre,hd camera,dodatni kontroler ali ne i 3D pulse slusalice 

jesu kome dosle iz SD-a....

Moj PC  
8 0 hvala 0
17 godina

Meni je došao samo charging station, kontroler i Puls 3D iz SD još ništa. 

14 godina
Meni maloprije stigao drugi sms od poste kako je paket na putu i stize danas (Dualsense, Sancta)

Inace, na https://posiljka.posta.hr/Tracking/Info

mozete vidjeti status...
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
4mal kaže...

Slušalice izlaze kad i konzola zato ih nisi dobio. Danas sam dobio info da neće biti ranijeg slanja par dana kako smo se nadali. U najboljem slučaju roba ide kurirskoj službi dan ranije a onda oni furaju pa kad kome stigne. Navodno je sony blokirao raniju isporuku. E sad, tko je bliži HP njegova djevojka. ovi dalje duže će čekati.

Dobio sam danas daljinski koji je čisti jeftilen. Prednja strana zijeva i ne možeš vratiti poklopac da lijepo sjedne da dubiš na glavi. Ko debil sam dva sata pokušavao namjestiti da ne zijeva ali ništa od toga. Iz zajebancije ću se žaliti jer ne želim gledati kako na mene zijeva daljinski. Znam da ga nikad neću koristiti kao niti onaj za PS3 i PS4 ali nema veze.

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.11.2020 18:39 (movie).
14 godina
Stigao mi kontroler, naravno da ne mogu ništa komentirati dok ga ne "upogonim", ali mi odlično sjeda u ruke i mislim da su napravili dobar posao.

Inače, čovjek iz HP-a me uredno nazvao na mob 10ak min prije, da ne povjeruješ ..
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Nije mi Spiderman stigao... GLS dostava, nikakav sms nisam jos dobio a pise isporuka 11.11
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Sony PlayStation 5

Meni samo kontroler i daljinac. Ko zna kad bu konzola?!

Pametan čovjek primjećuje sve. Glup za sve ima poneku zamjerku.
Moj PC  
2 1 hvala 0
15 godina
Sony PlayStation 5

Kontroler i charging dock su u posti jel me dostavljac nije niti nazvao. Sutra tek mogu podici. Slusalice jos nista

0 0 hvala 0
17 godina
x18x05x kaže...

Aj vidi na daljincu kada otvoriš i staviš baterije pa zatvoriš je li ti prednji dio zijeva kao kod mene ili lijepo sjedne? Hvala.

15 godina
movie kaže...
x18x05x kaže...

Aj vidi na daljincu kada otvoriš i staviš baterije pa zatvoriš je li ti prednji dio zijeva kao kod mene ili lijepo sjedne? Hvala.

Malo je otvoren naprijed i prije stavljanja baterije.

DS je brutalan, i like it.

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.11.2020 19:51 (x18x05x).
11 godina

mislim to fakat loše izgleda XD

Steam ID: MasterG ; Origin ID: MasterGCro
6 godina
protjeran
Sony PlayStation 5

Jedan vidro o UI

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
MasterG kaže...

mislim to fakat loše izgleda XD

Valjda su ga tak zamislili ili?

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.11.2020 19:51 (x18x05x).
17 godina
x18x05x kaže...

Znači zijevanje je dio dizajna. Aj sad mi je lakše.

15 godina
movie kaže...
x18x05x kaže...

Znači zijevanje je dio dizajna. Aj sad mi je lakše.

Očito da je. Evo link na njihovoj stranici o daljincu, vidi se taj mali otvor..

13 godina
movie kaže...
4mal kaže...

Slušalice izlaze kad i konzola zato ih nisi dobio. Danas sam dobio info da neće biti ranijeg slanja par dana kako smo se nadali. U najboljem slučaju roba ide kurirskoj službi dan ranije a onda oni furaju pa kad kome stigne. Navodno je sony blokirao raniju isporuku. E sad, tko je bliži HP njegova djevojka. ovi dalje duže će čekati.

Dobio sam danas daljinski koji je čisti jeftilen. Prednja strana zijeva i ne možeš vratiti poklopac da lijepo sjedne da dubiš na glavi. Ko debil sam dva sata pokušavao namjestiti da ne zijeva ali ništa od toga. Iz zajebancije ću se žaliti jer ne želim gledati kako na mene zijeva daljinski. Znam da ga nikad neću koristiti kao niti onaj za PS3 i PS4 ali nema veze.

Jebo ih led, ljudima gamestop i target slali konzolu da je dosla 11.11. Barem tako izgleda na Redditu. 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
17 godina
movie kaže...

Loše su to zabrijali.

Ima nešto što ne možeš preko LG Magic Remotea i HDMI CECa? Isprobavao sam to sa OLEDom na PS4 i super je radilo.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
17 godina
Bitanga kaže...

Loše su to zabrijali.

Ima nešto što ne možeš preko LG Magic Remotea i HDMI CECa? Isprobavao sam to sa OLEDom na PS4 i super je radilo.

Ma bezveze sam uzeo daljinac. Prednaručio sam ga prošli tjedan samo zato što me interesiralo kad će mi ga dostaviti. Bio mi je to test pred konzolu. Nadam se da će mi tako i konzola doći.

15 godina
Sony PlayStation 5

Sad pogledah na SD za narudzbu i jos stoji pod rezervacija,valjda ce doc kad i konzola(kontroler,punjac,sluske). 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Sideswipe kaže...

Sad pogledah na SD za narudzbu i jos stoji pod rezervacija,valjda ce doc kad i konzola(kontroler,punjac,sluske). 

Meni pod narudžbom nikad ništa ne piše. Nije mi pisao niti daljinac kojeg sam danas dobio

16 godina
antimadridista kaže...
Mitch kaže...
Odlicno tnx. Jel moguce kupit pa aktivirat poslije? Ili se mora odmah

Mislim da se može, samo ne znam točno koliko je rok. Ja sam tu uzeo i sve prošlo bez problema. Jedino sam čekao par sati da mi pošalju kod.

Samo da javim, CDKeys mi se javio, mjesec dana (30) je rok za aktivaciju od kupnje 

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.11.2020 21:33 (Mitch).
15 godina
movie kaže...
Sideswipe kaže...

Meni pod narudžbom nikad ništa ne piše. Nije mi pisao niti daljinac kojeg sam danas dobio

Ma da i dođe kad i konzola,opet super. Samo da se sve razriješi do idućeg petka. Neću da mi brada posijedi više nego što treba 😆

5 godina
protjeran
Sony PlayStation 5

Ja sam prednaručio u eKupi, gdje mogu kupiti pravo produženje garancije a ne ono kod osiguravajućih kuća što sada nude za svaki komad tehnike?

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice