PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.491.071
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
17 godina
Re: PlayStation 4
fluj kaže...

pošto u ovom summer sale imam brdo igara koje me zanimaju, imam pitanjce.. da li se može preko PS store kupovat na rate kreditnom karticom? nisam nigdje našao konkretan odgovor, pa eto pitam ?

Mene bi bilo sramota pitati ovako nešto. Ako ništa drugo uzeo bih karticu i probao kupiti na rate i vidio da ne mogu :-)

Do sada još nigdje nisam našao da se može kupiti software/igre na rate osim ako ima monthly/yearly subscription.

15 godina
neaktivan
@fluj
Ako nije tajna koliko bi potrošio da se može na rate xD ?
PSN ID : Eraserhead_981
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Ma lako za igre na rate.

Kad vidim ljude u supermarketu da kupuju hranu na rate, nisam siguran je li uopće spajaju kraj s krajem ili imaju neki fetiš na takvu vrstu kupovine.

PSN - DeniZg80
10 godina
neaktivan
Ja isto imam još jedan account tako kupljen sa par igri i ps+ koje kad završim brišem i više neću tako kupovati. A prije nekoliko dana kad sam upalio ps4 morao sam se odlogirati i prihvatiti nova prava SEN-a da bi se logirao i igrao tako da treba pripaziti..
Onaj psn.org je legalna kupovina ukradenih accounta

16 godina
PlayStation 4

kolko sam ja skuzio tu kupovinu tih accounta radi se jedino koliko ko morala ima da koristi to ili ne. u biti ti dobivas od njih taj neki account na kojem je ta igra koju stavis skidat i vise nemoras nikad uc u taj acc, ne vjerujem da te itko moze nekako sjebat ako to napravis, no dal je to uredu? pa mozda i nije bas, jer koristis tudi acc(karma is a bitch). malo sam danas iso guglat to sve, i ako vec planirate to uzimat mislim da je isplativije uzimat od ovih stranaca koji prodaju jer oni naplacuju 50 i vise posto jeftinije nego nasi na njuskalu(oko 10-15 dolara su igre).

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
fluj kaže...

pošto u ovom summer sale imam brdo igara koje me zanimaju, imam pitanjce.. da li se može preko PS store kupovat na rate kreditnom karticom? nisam nigdje našao konkretan odgovor, pa eto pitam ?

sancta-domenica.hr prihvaca Amex na rate, ali nisu sve igre na popustu.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
14 godina
Chaky kaže...
fluj kaže...

on bi digitalne igre na rate a ne fizicke iz ducana 

17 godina
neaktivan
Spike1983 kaže...
Chaky kaže...
fluj kaže...

on bi digitalne igre na rate a ne fizicke iz ducana 

"I tata bi sine."

Pa vec je odgovoreno da ne moze digitalne na rate, ja sam samo predlozio ono sto ide na rate.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
14 godina
neaktivan
PlayStation 4

hvala svima, a gledajte pošto imam ps4 tek mjesec dana, mislio sam kupiti jc3, dying light, batmana, fifu, nfl i još 2,3 igre pa bi to koštalo i preko 1500kn, pa eto nije me bilo sram pitati, jer je ipak to trećina, skoro polovica hrvatske plaće, stoga ne osjećam nikakvu nelagodu prema ovim forumašima koji se očito valjaju u novcu hehe.. ništa, onda ću morat kupovat jednu, dve igre mjesečno :)

2 0 hvala 0
10 godina
fluj kaže...

hvala svima, a gledajte pošto imam ps4 tek mjesec dana, mislio sam kupiti jc3, dying light, batmana, fifu, nfl i još 2,3 igre pa bi to koštalo i preko 1500kn, pa eto nije me bilo sram pitati, jer je ipak to trećina, skoro polovica hrvatske plaće, stoga ne osjećam nikakvu nelagodu prema ovim forumašima koji se očito valjaju u novcu hehe.. ništa, onda ću morat kupovat jednu, dve igre mjesečno :)

Kupi igru, odigraj pa prodaj/razmjeni. Osim ako ne prolaziš igre po 10 puta.

17 godina
fluj kaže...

Rekao sam da bi mene bilo sramota, ti si druga priča, ti slobodno pitaj nešto što možeš sam saznati s 2 klika mišem. ;-)

17 godina
fluj kaže...

To sve kupiš preko oglasnika u pola cijene ili u dućanu na 12 rata.... biraj. Mislim da je za iste novce uvijek povoljnije kupiti disk verziju igre pa ju poslije prodaš i vratiš dio uloženog...

10 godina
movie kaže...
fluj kaže...

To sve kupiš preko oglasnika u pola cijene ili u dućanu na 12 rata.... biraj. Mislim da je za iste novce uvijek povoljnije kupiti disk verziju igre pa ju poslije prodaš i vratiš dio uloženog...

Ako kupi na oglasniku disk verziju, vrati min 90% uloženog.

Ja sam u svibnju kupio PS4 i do sada sam na taj način odigrao: jc3, batmana, dying light, cod bo3, driveclub, mirrors edge, Uncharted 4, gtav, NFS...

Nakon izlaska igre pričekaj mjesec dana da se patch-a igra, na oglasniku se cijena snizi, kupiš za npr. 300kn, prodaš za isto toliko ili nešto sitno spustiš i igraš sve što poželiš bez muke za novčanik.

Uncharted 4 sam kupio oko 15 dana nakon izlaska za 350kn, odigrao u nekoliko dana i prodao za isto toliko.

Svaka igra ima kupca.

12 godina
neaktivan
mar123 kaže...

kolko sam ja skuzio tu kupovinu tih accounta radi se jedino koliko ko morala ima da koristi to ili ne. u biti ti dobivas od njih taj neki account na kojem je ta igra koju stavis skidat i vise nemoras nikad uc u taj acc, ne vjerujem da te itko moze nekako sjebat ako to napravis, no dal je to uredu? pa mozda i nije bas, jer koristis tudi acc(karma is a bitch). malo sam danas iso guglat to sve, i ako vec planirate to uzimat mislim da je isplativije uzimat od ovih stranaca koji prodaju jer oni naplacuju 50 i vise posto jeftinije nego nasi na njuskalu(oko 10-15 dolara su igre).

Gdje se moze kupiti igra za 10-15 dolara?

12 godina
neaktivan
Kako ja da kupim iz Bosne igru sa ps stora? Registrovao sam account na hrvatsku adresu, i sad nece da mi primi karticu kad zelim kupiti igru, zbog cega? Vidim ovamo popusti 50-70% pa reko da uzmem par igara a ne moze da prodje kartica

0 0 hvala 0
16 godina
PlayStation 4

pretpostavljam sa hr storea?

nikako.ja sam imao us i kako nisam mogao kupovati karticom napravio sam hr acc.

mozes si napravit us acc i kupovat bonove sa amazona.tamo su ti cijene isto ok.

to sam ja radio

Stranice su trenutno nedostupne.
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.8.2016 14:28 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Bonjasky93 kaže...
mar123 kaže...

Gdje se moze kupiti igra za 10-15 dolara?

epicpnc je stranica. ima ih valjda jos, ovo sam naso guglajuci minutu. to su valjda te stranice di uzimaju ovi preprodavaci s njuskala.

16 godina
PlayStation 4

uzeo danas divinity original sin za 144kn.jednom ce se odigrat :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Bonjasky93 kaže...
Kako ja da kupim iz Bosne igru sa ps stora? Registrovao sam account na hrvatsku adresu, i sad nece da mi primi karticu kad zelim kupiti igru, zbog cega? Vidim ovamo popusti 50-70% pa reko da uzmem par igara a ne moze da prodje kartica

Kupiš preko stranice santca domenica bonove za HR store i to je to. Čak možeš preko kartice uzeti na 24 rate ako ti to kaj pomaže...

http://www.sancta-domenica.hr/gaming/playstation-bonovi.aspx

9 godina
neaktivan
PlayStation 4

Dal mi može neko preporučit dućan di bi za najeftinije pare mogao kupit ps4, gledam po internetu pa pošto su u stranim zemljama jeftinije dali se isplati?

0 0 hvala 0
14 godina
Crozy kaže...

Dal mi može neko preporučit dućan di bi za najeftinije pare mogao kupit ps4, gledam po internetu pa pošto su u stranim zemljama jeftinije dali se isplati?

Ak nije velika sila, ja bih pričekao.

Prema zadnjim "provjerenim" informacijama, jača verzija PS4 će biti predstavljena službeno početkom rujna. Možda odmah objave i nižu cijenu za aktualni model (ako baš hoćeš njega, iako nema puno logike) pa ćeš ušparati još više.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
Hexfire kaže...

Prema zadnjim "provjerenim" informacijama, jača verzija PS4 će biti predstavljena službeno početkom rujna. Možda odmah objave i nižu cijenu za aktualni model (ako baš hoćeš njega, iako nema puno logike) pa ćeš ušparati još više.

Točnije 07.09.2016. godine u New Yorku.... nije daleko.. pozivnice medijima su već podijeljene...

14 godina
movie kaže...
Hexfire kaže...

Točnije 07.09.2016. godine u New Yorku.... nije daleko.. pozivnice medijima su već podijeljene...

Čak se šuška da bi mogao biti i nešto jači nego se isprva planiralo zbog Xbox Project Scorpia. To bi bilo odlično što se mene tiče. Samo da ne odgode izlazak za Q1/2017.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
Hexfire kaže...

Čak se šuška da bi mogao biti i nešto jači nego se isprva planiralo zbog Xbox Project Scorpia. To bi bilo odlično što se mene tiče. Samo da ne odgode izlazak za Q1/2017.

Pa nešto se pričalo da će u prodaju jako brzo nakon službenog predstavljanja, već u 10 mjesecu... vidjet ćemo za manje od 30 dana.. što se samog hardvera tiče već sam komentirao da specifikacije kriju zbog microsofta i da se do zadnjeg trena neće ništa znati. Ne bi me začudilo da nas ugodno iznenade specifikacije. Samo da nas cijena neugodno ne iznenadi u tom slučaju...

17 godina
PlayStation 4

Dali zna neko oce biti opet isfuravanja vauchera za neo i vr kao sto je bilo za ps4 kod SD-a i jos par njih :-)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
PlayStation 4

bilo bi super kad bi mogli dat staro za novo uz nadopplatu :D

Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina
Kill Frenzy kaže...

Da imamo gamestop il slicno mogli bi hehe.

12 godina
PlayStation 4

Igra itko dirt rally. Jebemti kako je tezak. Stvarno ne vozim lose i imam iskustva u online i single utrkivanju vec godinama ali ovo je fucked up. Kolko sam shvatio tezina se nemoze stelat. 

Pikes peak rjesavam uredno ali bas rally me zajebava zesce. Redovito zavrsavam 3-4-5. Mislim dogodi se da budem prvi ali sve rijede. Dok sam vozio onaj pocetni renault pobijedio sam event. Sad sam kupio citroen c4 rally 2010 i koma borim se da budem 4-5. Za vas koji ste vozili dali su impreza i focus bolji od c4 il mi jednostavno taj auto ne lezi.

inace igra je fantasticna ali vec mi sad sadrzaj ide na onu stvar. Uglavnom iste staze se vrte. 

Jos jednom tko igra sa ovog podforuma???

0 0 hvala 0
12 godina

Star Trek Online vizualna nadogradnja izgleda dosta dobro. Zanimljivo da STO koji je izašao prije, izgleda bolje od Neverwintera koji je izašao kasnije. 

PSN - DeniZg80
17 godina
Kill Frenzy kaže...

Prema neslužbenim informacijama sony razmišlja o tome, ali sumnjam da bi kod nas bilo takve opcije.

BF3:fluffy_inside
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice