Zagrijavanje saphire 6790

poruka: 15
|
čitano: 1.979
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

kupio sam graficku prije 2 dana i ono sve super radi samo nisam siguran da li su temperature normalne ...
na idle temp je 44 C . ali kada pokrenem Witcher 2 ... onda se pocne  dosta da zagrijava ... nakon 15 min igre nabije temp na 67 - 70 C ...
pa sad ne znam je li to normalno? 
vent mi je na automatic , stavljao sam ga na 60 % ali ono nista puno ne pomaze ... ako ga stavim na 80 ili 100 %  nesto mi previse bucno...
sta mislite do kolko su normalne temp na kojima moze normalno radit graficka ?
zaboravio sam naglasit da graficku nisam overclocao  fabricke su postavke

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.6.2011 9:34 (TheStroy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Zagrijavanje saphire 6790
TheStroy kaže...

kupio sam graficku prije 2 dana i ono sve super radi samo nisam siguran da li su temperature normalne ...
na idle temp je 44 C . ali kada pokrenem Witcher 2 ... onda se pocne  dosta da zagrijava ... nakon 15 min igre nabije temp na 67 - 70 C ...
vent mi je na automatic , stavljao sam ga na 60 % ali ono nista puno ne pomaze ... ako ga stavim na 80 ili 100 %  nesto mi previse bucno...

Po meni su temperature normalne.

14 godina
neaktivan

ja se nadam da jesu ...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
TheStroy kaže...

Te temp. su sasvim normalne jer se grafe inače mogu grijat i preko 90 C.

15 godina
neaktivan

Pa temperature su negdje oko normalne,možda malo prelaze,kolko imas ventilatora u kučištu...koje napajanje i ostatak konfe.

|AMD Athlon 64 x2 4400+ @2.5ghz|Gigabyte Amd HD6850OC Edition @900mhz|2gb Kingston|Hitachi 250Gb|Thermaltake tr2 RX550w Modular PSU|Asus M4A785D-M PRO
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
RaZ0R9111 kaže...

Pa temperature su negdje oko normalne,možda malo prelaze,kolko imas ventilatora u kučištu...koje napajanje i ostatak konfe.

silverstone strider 400 W es je napajanje
amd athlon x 4 640
maticna  asus M4A77T
a nisam stavio jos ni jedan vent ... morat cu. A i kuciste je pomalo ...
samo me zanimalo jel tih 70 C alarmantno  procesor i maticna su 50 - 55 C
dok igram igre ... cim prekinem temeratura se spusti od graficke na 45 C tako isto od procesora i maticne.

14 godina
TheStroy kaže...
RaZ0R9111 kaže...

amd athlon x 4 640
maticna  asus M4A77T
dok igram igre ... cim prekinem temeratura se spusti od graficke na 45 C tako isto od procesora i maticne.

Nije alarmantno i ako je obično temperatura te grafe oko 61 C.Stavi koji ventilator u kućište,pomoći će sigurno.

Koje kućište imaš?

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.6.2011 19:06 (gamer34).
14 godina
TheStroy kaže...
RaZ0R9111 kaže...

amd athlon x 4 640
maticna  asus M4A77T

Napajanje ti je malo i nategnuto za takav komp ali drži :) Za temperature, pa ti nemaš pojma {#}. Oko 70 C za tu grafu je i više nego normalno. Može se ona grijat i puno više :) Jel imaš cooler za CPU, ili stock sranje ?

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.6.2011 18:59 (itomic009).
14 godina

tomicu strider nju drzi bez problema...ne pricamo o smecu od napajanja...temnperature su ti normalne...neboj se nista...

Ne brinite se oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.

1 0 hvala 1
14 godina

Ma znam da drži, samo nek ima i rezevre malo više {#}.

14 godina
neaktivan

sve je stock nemam ubacenih coolera nikakvih naknadno ... morat cu otic kupit za par dana izgleda

a kuciste je  http://www.gmb.nl/default.aspx?ref=CCC-ML2&op=products&op2=item&id=5520  Gembird neko jeftino

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
TheStroy kaže...

sve je stock nemam ubacenih coolera nikakvih naknadno ... morat cu otic kupit za par dana izgleda

a kuciste je  http://www.gmb.nl/default.aspx?ref=CCC-ML2&op=products&op2=item&id=5520  Gembird neko jeftino

Šrot je kučište.Kupi ventilatora koliko stane u kučište i probaj malo uredit žice da bude bolji protok zraka.

17 godina
protjeran

Do it yourself;)

napravi kao su dečki rekli i bit če OK:))

you want commitment put on your best suit put your arms around me now were going DOWN!
15 godina
neaktivan

Ako ide 120mm vent za upuh a iza kolko vidim ide 120mm vent za ispuh...očisti prašinu ako imas i sredi kablovinje,i vidjet češ kako temperature padaju za minimalno 5-10°C :)

|AMD Athlon 64 x2 4400+ @2.5ghz|Gigabyte Amd HD6850OC Edition @900mhz|2gb Kingston|Hitachi 250Gb|Thermaltake tr2 RX550w Modular PSU|Asus M4A785D-M PRO
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
Moj frend je imao 2900xt grafu za vrijeme igranja temp je dosla do 102c kad prebaci na 103 ugasi se komp! Grafa radi jos dan danas a palio ju je svakako!
Loading... █ 10.000 % ██ 20.000% ███ 30.000% ████ 40.000% █████ 50.000% ██████ 60.000% ███████ 70.000% ERROR!!!!!!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice