- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
To je normalno, to je osoblje, i meni su OK uvik.
Firma u kojoj rade je onakva u zadnje vrime nazalost, al sve se moze popravit.
Meni je najsmisnije sto su prozirni s tim glupim cijenama.

Jesi do nedavno imao 10700K i 3060Ti?
Da.
Prešao je na svijetlu stranu i ima stroj koji ždere intele i nevidije te ispljune samo košticu
Ma forumas ganja samo bang-for-buck, nije on za benchmarke.

Sad čekamo da li će me baba Su posrat isto ko i Kožnati, i ograničiti FSR 3 samo za novu seriju.
Kad počne posustajat spustit ću na v. high, razlika u odnosu na ultra je ionako skoro pa nevidljiva
Samo bang 4 buck Mladene
To je jedino mjerilo, bilo i ostalo. Brendovi su nebitni pod uvjetom da proizvod funkcionira...nekad za to trba i malo iskustva.
Evo tko kupuje Nvidijine grafe danas 🥂🥂🥂
https://www.digitimes.com/news/a20230615PD203/china-gpu-nvidia.html
Da.
Pa što te natjeralo na promjenu? Prvenstveno mislim na procesor. Jer nije 5700X puno jači od 10700K. Možda PCIe 4.0 x16 (s tom matičnom) i mogućnost nadogradnje na odlični (za igre) 5800X3D?
Kolega tu sa foruma kupovao cijeli komp, sviđao mu se moj i meni je pasala dogovorena cijena, pa zašto ne.
edit; bio je i7 10700F. I nebum niš nadograđivao na X3D, ciljano sam kupio baš Ryzen 5700X, jako brz u gamingu i nizak TDP i to mijenjam kad mijenjam sve u kompletu.
Da.
Pa što te natjeralo na promjenu? Prvenstveno mislim na procesor. Jer nije 5700X puno jači od 10700K. Možda PCIe 4.0 x16 (s tom matičnom) i mogućnost nadogradnje na odlični (za igre) 5800X3D?
Brži je oko 5%. Uradio je on veliku promjenu na amd konfiguraciju uz uključeni SAM ubija i ždere sve.
Pozdrav ima li netko palit rtx 3060ti da kaze svoja iskustva o kartici.Citam po forumima da se ljudi zale na veliku buku i toplinu kartice.Nasao sam novu na amazon de za 350 eura sa poštarinom i piše da šalju za hrvatsku.
I moze li mi netko objasnit kako ide to oko garancije jer nisam nikad narucivao iz vana.
https://www.amazon.de/gp/aw/d/B08PFZ28CN/ref=ox_sc_act_image_1?smid=A3JWKAKR8XB7XF&psc=1
Pozdrav ima li netko palit rtx 3060ti da kaze svoja iskustva o kartici.Citam po forumima da se ljudi zale na veliku buku i toplinu kartice.Nasao sam novu na amazon de za 350 eura sa poštarinom i piše da šalju za hrvatsku.
I moze li mi netko objasnit kako ide to oko garancije jer nisam nikad narucivao iz vana.
https://www.amazon.de/gp/aw/d/B08PFZ28CN/ref=ox_sc_act_image_1?smid=A3JWKAKR8XB7XF&psc=1
imam 3060 dual 12gb običnu identična kao TI fizički, temperatura u gejmingu je 80c ne ide preko i nije pretjerano bučna, 3 godine garancije ima moja kupljena u mikronisu, nije najslabijia kvaliteta izrade ali nije ni GB Aourus ni Asus ROG kvalitet ako me razumiješ
Pozdrav ekipa, jel 150€ ok cijena za 5700XT?
Da
Cijena je super, čak niska rekao bih. Gledajući cijenu od 150€ za RX5700XT, sve se mislim koliko da ja tražim za svoju, koja je slabija od nje? Mislio sam na Njuškalu početi sa 200€. Gledam izvući što više mogu, zašto ne... Mada sam svjestan da je to puno, tim više jer nemam jamstva, isteklo je u svibnju, ali pokušati ću, lako snizim.
imam 3060 dual 12gb običnu identična kao TI fizički, temperatura u gejmingu je 80c ne ide preko i nije pretjerano bučna, 3 godine garancije ima moja kupljena u mikronisu, nije najslabijia kvaliteta izrade ali nije ni GB Aourus ni Asus ROG kvalitet ako me razumiješ
A dobro valjda undervolt bude snizio malo temperature.
Samo ne znam zasto ne pise koliko garancije ima na amazon stranici iako dolje pise da je nova.
SAM podiže performanse u kombinaciji AMD procesor i AMD grafička, a Resizable BAR Intel-Nvidia? Jer znam kada sam nadograđivao UEFI zbog problema s novim RAM-om, za jedan od "Updatea" (koji zapravo nisam instalirao, nego valjda verziju ispod te) je pisalo da omogućuje RBAR. A taj RBAR mi nije od koristi jer treba imati grafičku RTX3000 ili 4000 serije. Je li tako?
SAM podiže performanse u kombinaciji AMD procesor i AMD grafička, a Resizable BAR Intel-Nvidia? Jer znam kada sam nadograđivao UEFI zbog problema s novim RAM-om, za jedan od "Updatea" (koji zapravo nisam instalirao, nego valjda verziju ispod te) je pisalo da omogućuje RBAR. A taj RBAR mi nije od koristi jer treba imati grafičku RTX3000 ili 4000 serije. Je li tako?
SAM i RBAR podižu performanse na AMD I Nvida grafama, sve kombinacije su moguće samo kaj slabo ima testiranja. Neko mišljenje je da se najviše dobije kd AMD proca i AMD grafe.
U nekim igrama dobiti su velike. Npr. RDR 2 razlike u minimalnom FPS-u su ogromne.
Evo slike. To mi šalje brat. Prvom prilikom kada bude dolazio iz Zagreba na godišnji je donosi. Znate kako sam se ono mislio da uzmem XFX SFWT RX6700, pa RX6750XT i to Nitro+, da bi kao zaključno bilo Pulse RX6800 u Instaru za 4200 kn. Onda mi brat kaže da bi i on volio sudjelovati u kupovini grafičke, kažem ja kada je tako - super! Uzeti ćemo onda još jaču i što je moguće kvalitetniju izvedbu. Dakle, RX6800XT Nitro+.