Ok ekipa..... pare su tu pa bih vas zamolio za pmoć oko jedne malčeke dilemice..... koju 280x da uzmem?
Koja bi po vama bila bolja opcija. Obadvije imaju 3 god. garancije pa se zapravo sve svodi na bolje hlađenje/manje buke.
Hvala na pomoći :D
Gigabyteicu, imho, bolji kuler, te tiši, te ako uzmemo sve učestaliju pojavu random overvoltanja kod msi grafi unazad godinu-dvije, gb je nobrainer.
nazalost nisi u pravu! ako se malo zgugla trenutne gigabytove wf3 imaju problema s bukom(medu najglasnijima
) prilikom loada (trenutni zbagirani bios daje previse rpm-a
), pa prema tome tko ne zeli poslje updejtati bios i s tim se zajebavati(a rekli su da ce uskoro to popraviti s updejtom) ovdje je trenutno bolji izbor Msi-jeva kartica!
za usporedbu asusova dc(2 venta) je za cak 5db tisa od wf3 sto je ogromna razlika!
evo ti cijeli screenshot
nadam se da sam pomogao!LP
edit: i jos kaj se tice ocanja kod msi-a ono je standardno kod ovih modela tako da neocekuj cuda, ona su rezervirana za puno skuplje modele s puno boljim komponentama!
edit2. volio bi znati zbog cega ovaj td? moze na pm ak nema muda ovdje pitati...
Nakon 3 msi grafe u zadnjih godinu dana, i svih viđenih s.anja s njima, ja ne bih više hvala. Kome nije jasno, neka gugla, gore sam napisao o čemu se radi. Čovjek je pitao za savjet, ja sam napisao iz prve ruke iskustva sa zadnje moje 3msi grafe, nisam linkao ništa s neta, nego ono što sam sam vidio i pretrpio.
Ovo za bug sa bukom na 280x gigabyteovoj, nisam znao, ali za tih 5dB, ono blah, pa tak i tak na svakoj grafi profil venta slažem sam u afterburneru -.-, tako da ne znam baš da je msi bolji pick, a i pogledaj zasad dostupne testove gb-ice i msi-a, možda tamo ima još nekih detalja.

**ducks for cover***