Radeon R9/7 serija

poruka: 3.409
|
čitano: 521.860
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Radeon R9/7 serija
550ti vrti metro na ultra? Zasto ne.

Vrti li na 7fps? Vrti :-)
Steam: charmander2005 || Origin: Bassotronic || Xfire: charmander1 || Skype: thebass999
13 godina
neaktivan
Radeon R9/7 serija

ajde da vidimo malo što narod misli

dakle što je isplativije u odnosu na cjena/performanse ili kad bi mogli birati što bi radije uzeli

36 R9 290x
5 HD 7990
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.10.2013 14:15 (Kamikaza1600vti).
Moj PC  
5 5 hvala 0
13 godina
Radeon R9/7 serija

Single GPU uvjek prije dvoglavog pogotovo uzevsi u obzir drivere.....

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
MEGATAMA kaže...

zasto.?? kod mene su u sli-u 2 gtx 670 PE/oc i apsolutno nikakvih problema nisam imao s njima, pogotovo sto se tice drivera.

13 godina
Radeon R9/7 serija

http://n4g.com/news/clickout/1376955

AMD Radeon R9 290X Overclocked Performance Unveiled – Clocked To 1130 MHz

Koja bolesna grafa,sto se tice cjene mogu samo rec da niti Ferrari nije jeftin ;)

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
MEGATAMA kaže...

da ali kad vidim da likovi igraju još na 5970, nekak si računam da bi sa 7990 mogo isto jako dugo igrat, a driveri su daleko bolji nego na početku te cjele priče sa crossfireom i bit će samo još bolji tako da kartica može još s veremenom napredovat i to poprilično ja mislim

14 godina
Radeon R9/7 serija

A evo malo i gaming perfomansa....

http://videocardz.com/47106/amd-radeon-r9-290x-review-charts-leak

EDIT: malo čudni grafovi, hm

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.10.2013 15:23 (DarthMarkus).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Pa ak si s jednom 7970 miran minimalno 2god, lako dodes do zakljucka koliko čes biti s 2?!:-)hehe!lp
||| Core™ inside |||
16 godina
neaktivan
Stjepanj kaže...
Pa ak si s jednom 7970 miran minimalno 2god, lako dodes do zakljucka koliko čes biti s 2?!:-)hehe!lp

do iduće serije nevidije npr GTX880 ?

14 godina
Kamikaza1600vti kaže...
MEGATAMA kaže...

da ali kad vidim da likovi igraju još na 5970, nekak si računam da bi sa 7990 mogo isto jako dugo igrat, a driveri su daleko bolji nego na početku te cjele priče sa crossfireom i bit će samo još bolji tako da kartica može još s veremenom napredovat i to poprilično ja mislim

Ja bih onda bolje išao na 2x R9 280x/HD 7970, lakše ćeš ih prodat odvojeno i imat ćeš nešto bolje perfomase....

Ali svejedno meni osobno je single GPU tipa 290x future proof i puno bolja kupnja....

15 godina
neaktivan
zagy15061984 kaže...
MEGATAMA kaže...

zasto.?? kod mene su u sli-u 2 gtx 670 PE/oc i apsolutno nikakvih problema nisam imao s njima, pogotovo sto se tice drivera.

Da, ali AMD i Nvidia driveri su dvije price.

15 godina
Radeon R9/7 serija

Ok ekipa..... pare su tu pa bih vas zamolio za pmoć oko jedne malčeke dilemice..... koju 280x da uzmem?

-Gigabyte 280x

- Msi 280x

Koja bi po vama bila bolja opcija. Obadvije imaju 3 god. garancije pa se zapravo sve svodi na bolje hlađenje/manje buke.

Hvala na pomoći :D

Battlelog: [G] pijana_carapa
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Granzon kaže...

Ok ekipa..... pare su tu pa bih vas zamolio za pmoć oko jedne malčeke dilemice..... koju 280x da uzmem?

-Gigabyte 280x

- Msi 280x

Koja bi po vama bila bolja opcija. Obadvije imaju 3 god. garancije pa se zapravo sve svodi na bolje hlađenje/manje buke.

Veći boost je tvornički kod gige ali mi je ljepši msi

14 godina
Granzon kaže...
-Gigabyte 280x

- Msi 280x

Gigabyte.

Uvijek radije 3 nego dva ventilatora!

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
15 godina
CyberDemonVZ kaže...
Gigabyte.

Uvijek radije 3 nego dva ventilatora!

Imam lijepe uspomene sa windforce ventilatorima tak da znam da su pouzdani, kvalitetni te tihi.... ali kakva je situacija sa msi-ovim....... moja sadašnja grafa nema te twinfrozerčeke pa zato pitam ovjde..... uostalom.... čuo si moju grafu u full loadu :D

15 godina
neaktivan
Radeon R9/7 serija

Da sam na tvome mjestu,uzeo bi Msi.

Nhf ikome,ali gigabyte mi je uvijek bio nekako 'nizi' rang. Neznam. Msi mi je odmah iza Asusa.

Koliko je samo ljepsa sa crnim pcb-om nego plavim..

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.10.2013 21:03 (drahic).
Moj PC  
2 9 hvala 1
14 godina
drahic kaže...

Da sam na tvome mjestu,uzeo bi Msi.

Nhf ikome,ali gigabyte mi je uvijek bio nekako 'nizi' rang. Neznam. Msi mi je odmah iza Asusa.

Koliko je samo ljepsa sa crnim pcb-om nego plavim..

Ja sad imam MSI.

I bas mi je.. meh...

A prije sam imao Gigabyte s Windofrce hladnjacima.

U svemu je bila bolja. Overclocku, tvornickim frekvencijama, tisini, dizajnu, temperaturi...

Samo steta sto je bila generaciju starija :)

I naravno, ogromne su razlike od modela do modela, al posto su ovo moja iskustva, tak i preporucam dalje :)

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
17 godina
Granzon kaže...

-Gigabyte 280x

- Msi 280x

Gigabyteicu, imho, bolji kuler, te tiši, te ako uzmemo sve učestaliju pojavu random overvoltanja kod msi grafi unazad godinu-dvije, gb je nobrainer.

14 godina
protjeran
jopis kaže...
Granzon kaže...

-Gigabyte 280x

- Msi 280x

Gigabyteicu, imho, bolji kuler, te tiši, te ako uzmemo sve učestaliju pojavu random overvoltanja kod msi grafi unazad godinu-dvije, gb je nobrainer.

nazalost nisi u pravu! ako se malo zgugla trenutne gigabytove wf3  imaju problema s bukom(medu najglasnijima{#}) prilikom loada (trenutni zbagirani bios daje previse rpm-a{#}), pa prema tome tko ne zeli poslje updejtati bios i s tim se zajebavati(a rekli su da ce uskoro to popraviti s updejtom) ovdje je trenutno bolji izbor Msi-jeva kartica!

za usporedbu asusova dc(2 venta) je za cak 5db tisa od wf3 sto je ogromna razlika!

evo ti cijeli screenshot

nadam se da sam pomogao!LP{#}

edit: i jos kaj se tice ocanja kod msi-a ono je standardno kod ovih modela tako da neocekuj cuda, ona su rezervirana za puno skuplje modele s puno boljim komponentama!

edit2. volio bi znati zbog cega ovaj td? moze na pm ak nema muda ovdje pitati...

||| Core™ inside |||
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.10.2013 22:12 (Stjepanj).
15 godina
Radeon R9/7 serija

I tako..... MSI 280x je naručena....... :D

Jedini problem je to što se sad pak osjećam kao netko ko je bankrotirao {#}

Hvala na pomoći {#}

Moj PC  
9 0 hvala 4
15 godina
neaktivan
Radeon R9/7 serija

Good job. :D

Ja sam jos uvijek na cekanju za 290tku.. Seronje jos nista nisu novog infoa dali.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
drahic kaže...

Ja sam jos uvijek na cekanju za 290tku.. Seronje jos nista nisu novog infoa dali.

Strpi se do 31.10. odi gledat neki film... {#}

http://imgur.com/a/gQSx8#0
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.10.2013 21:47 (Rupy).
18 godina
Radeon R9/7 serija
Moj PC  
7 0 hvala 1
17 godina
drahic kaže...

Već su stigle u dućane ,tako da bi mogle ovaj tjedan.Zar češ uzet referentnu,ja nebi,kad bi več uzima tako skup stroj onda to treba bit prava stvar.

kradem mine iz minskog polja
15 godina
neaktivan
dery kaže...
drahic kaže...

Već su stigle u dućane ,tako da bi mogle ovaj tjedan.Zar češ uzet referentnu,ja nebi,kad bi več uzima tako skup stroj onda to treba bit prava stvar.

Ne,cekat cu Asus ili Msi. 

Prije Asus,ako ne pretjeraju sa cijenom. 

17 godina
Radeon R9/7 serija

ako se ne varam mislim da će i one bit referentne bar za početak

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Radeon R9/7 serija

Imas neki info o tome? Pisani trag o tome barem ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Radeon R9/7 serija

negdje sam pročita a i vidiš da proizvođaći izbacuju slike samo sa referentnim, po tome izgleda da je to tako,vidit čemo uskoro

Moj PC  
0 2 hvala 1
15 godina
neaktivan
Radeon R9/7 serija

Nemoj me plasit stari moj.. Pa to znaci da cu bit bez grafe duze od ocekivanog...{#}

Alk dobro,to su slike sve od 290x na kraju krajeva,ali ni jednu konkretnu sliku od 290 nisam jos vidio. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
drahic kaže...

Nemoj me plasit stari moj.. Pa to znaci da cu bit bez grafe duze od ocekivanog...{#}

Alk dobro,to su slike sve od 290x na kraju krajeva,ali ni jednu konkretnu sliku od 290 nisam jos vidio. 

Ako me sjećanje služi obično izlete sa top modelom pa onda ponude i jeftiniju verziju "za mase".

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice