NVIDIA Blackwell 50xx izdvojena tema

poruka: 4.329
|
čitano: 693.790
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
NVIDIA Blackwell 50xx

Uz ugašen RT osrednja grafa je aktualna pet godina, imo nikad nije bilo bolje. Samo igrati 

Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
Re: NVIDIA Blackwell 50xx

Istina dok mi tu seremo ljudi se još uvijek llijepo igraju na konfiguracijama starim 7g. i boli ih uvo, kakav rtx usrani i rtON

12 godina
Boris grozni kaže...

Jbte samo kukate, razlika je bila u 100€ za jacu karticu s vise rama, zeleni su sad rekli da ce nove kartice dati po cijenama starih

Kad je izasla 5070tka se kretala oko 650€ ak se ne varam ? Ako tolko bude cijena 5070 super, SOLD.

15 godina
NVIDIA Blackwell 50xx

Izgleda da ništa od SUPER verzija do Q1 2026, barem tako čitam na videocardz.

Iskreno to me niti ne čudi. Nemaju nikakav pritisak od AMD-a, drže daleko najveći dio tržišta i grabe naprijed...boli ih uvo.

I sad zamislite da se AMD povuče iz consumer grafičkih kartica, bila bi to onda totalna makljaža za sve kupce.

Vjerovatno bi dobili nešto tipa: RTX 6080 16GB MSRP 1499,00 US, znači kod nas ladno 1999,00 € za najjadniji početni model. RTX ON 

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 16:39 (Coby666).

1 0 hvala 0
4 godine
hahhaajaads kaže...
Boris grozni kaže...

Jbte samo kukate, razlika je bila u 100€ za jacu karticu s vise rama, zeleni su sad rekli da ce nove kartice dati po cijenama starih

Kad je izasla 5070tka se kretala oko 650€ ak se ne varam ? Ako tolko bude cijena 5070 super, SOLD.

A sad su cijene dosta pale, vjerujem u vrh glave 650€

4 godine
Coby666 kaže...

Izgleda da ništa od SUPER verzija do Q1 2026, barem tako čitam na videocardz.

Iskreno to me niti ne čudi. Nemaju nikakav pritisak od AMD-a, drže daleko najveći dio tržišta i grabe naprijed...boli ih uvo.

I sad zamislite da se AMD povuče iz consumer grafičkih kartica, bila bi to onda totalna makljaža za sve kupce.

Vjerovatno bi dobili nešto tipa: RTX 6080 16GB MSRP 1499,00 US, znači kod nas ladno 1999,00 € za najjadniji početni model. RTX ON 

Ako se ne varam to je pisalo samo za 5080 24gb model, realno to ce biti cista rtx 4090, koje ako se opet ne varam vise uopce nema u trgovinama ili sam ja čorav? Kaj su sve povukli iz trgovina do neki dan ih je bilo porpilicno? wtf

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 16:44 (Boris grozni).
15 godina

Mislim da se nigdje ne žure sa niti jednim SUPER modelom. Dokle god ide ovako i dok grabe tržište čemu novi modeli? Pritiska od AMD-a uopće nema i mogu raditi što god žele...nažalost.

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 16:50 (Coby666).
4 godine
Coby666 kaže...

Mislim da se nigdje ne žure sa niti jednim SUPER modelom. Dokle god ide ovako i dok grabe tržište čemu novi modeli? Pritiska od AMD-a uopće nema i mogu raditi što god žele...nažalost.

Rade oduvijek kaj žele i kako žele o kakvom pritisku pričaš?

16 godina
NVIDIA Blackwell 50xx

Da izbace sljedeču seriju slabiju od ove opet bi se grabilo, nema veze jel radi kako treba jel nešto nedostaje uzimaj i reci gdje nas želiš u koji otvor.

DarthMarkus kaže... Normalno da radi fluidnio kad ti fali pol galaksije hehe
Moj PC  
3 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice