Gtx 9xx Club

poruka: 9.120
|
čitano: 963.569
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Gtx 9xx Club
itomic009 kaže...

Napiši dojmove kad ti dođe grafa.

Svakako, već se nabrijavam za oc-anje i malo isprobavanja :D. Imam nekoliko igara spremnih za probu (bf4, elite dangerous, fc3), jedino se moram natjerati da skinem gta5 opet (nadam se da su rockstarovi serveri sada ok). Ako koga zanima neka igra specifično nek mi napiše ovdje pa ću se potruditi skinuti.

Tread softly because you tread on my dreams.
17 godina
Gtx 9xx Club

mene zanima jc3 kak ti fercera ako nije problem

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
4mal kaže...

mene zanima jc3 kak ti fercera ako nije problem

I mene, samo ga ne planiram kupovati još jer imam hrpu koju nisam odigrao, a vidim da ima denuvo drm pa tko zna kada će biti dostupan "za raju" :D

15 godina
Gtx 9xx Club

Pozdrav. :)
Nedavno si nabavio novu konfiguraciju u kojoj ljepo stoji Gigabyte G1 970.
Jedino sto mi kvari dojam je ruzni crni kabel za napajanje graficke koji je doso uz CS650M pa ako netko zna gdje ima kupiti onih ljepih sleeved kablova u boji, kod nas ili vani. :)
Hvala. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nvidia GTX 680 kaže...
Magibagi kaže...

Nvidia Control Panel - 3D settings - Power menagament mode - Prefer Maximum Performance.

Da ali onda mi je grafa stalno na full mhz makar ne radio nikaj i 52c

Ostavi na adaptive onda, ali si rucno podesi da ti odredena igra radi na maximum performance. Tako da ce ti graficka raditi na manjim taktovima kad izades iz igre. Ja si tako namjestim za svaku igru.

10 godina

Slažem se, ja sam mu reko za global settings što bi rješilo problem, al naravno može za svaku aplikaciju posebno. Meni na global stoji tako al nije neka prevelika temp kad ne pali boost. U pravilu je od 30°c do 37°c.

14 godina
leo_91 kaže...

Pozdrav. :)
Nedavno si nabavio novu konfiguraciju u kojoj ljepo stoji Gigabyte G1 970.
Jedino sto mi kvari dojam je ruzni crni kabel za napajanje graficke koji je doso uz CS650M pa ako netko zna gdje ima kupiti onih ljepih sleeved kablova u boji, kod nas ili vani. :)
Hvala. 

ebay.co.uk

Batllelog: sudy_freak || Xiaomi MI3W crew || Jeftine igre - https://www.g2a.com/r/sudy_freak ||
14 godina
sudy_freak kaže...

Tko zna koliko su sigurne te ekstenzije s ebaya.

http://www.bug.hr/forum/board/opcenito-o-ict-biznisu/17.aspx?sort=act
12 godina
Gtx 9xx Club

Jos jedna igra u nizu gdje gtx 970 ubija amd 390....i jos koriste najslabiju mogucu gtx 970 pored defoltne...

http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2015-the-best-pc-hardware-for-just-cause-3-4024

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
MEGATAMA kaže...

Jos jedna igra u nizu gdje gtx 970 ubija amd 390....i jos koriste najslabiju mogucu gtx 970 pored defoltne...

http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2015-the-best-pc-hardware-for-just-cause-3-4024

i ja sam to vidio tu vijest, stvarno je grafa pojela JC3

Trazim ljude za BF4 squad + TS i timsko igranje. PP ako ste zaintersirani
14 godina
MEGATAMA kaže...

Bilo na indexu. Udarna vijest

17 godina
MEGATAMA kaže...

ja imam osjecaj da ti samo cekas da objavis kako je gtx 970 bolja od r9 390 i u stvari samo to i objavljujes ?alo pa nemaš 10 godina ne trebaš opravdavati na svakom cosku svoj prelazas sa r9 290 na gtx 970.. stvarno nema smisla

inaće svako može po svojemu:

http://www.gamersnexus.net/game-bench/2213-just-cause-3-gpu-fps-benchmark-anomalous-performance

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.12.2015 21:34 (toxic).
12 godina
GrimReaperKC kaže...
MEGATAMA kaže...

i ja sam to vidio tu vijest, stvarno je grafa pojela JC3

kod njih mi se sviđa što koriste balansirane konfiguracije - medium proc s medium grafom, a ne kad testiraju 750ti vs 260 s osmojezgrenim i7 na 4,4ghz

tako se jasno vide problemi pojedinih grafa, kao što je primjerice famozni cpu overheading, koji se i ovdje zanemaruje kod preporuka grafi, pa se ljudima sa slabim procovima preporučaju amd grafe, a onda čovac dobije slideshow i trzanje dok susjed sa slabijom nvidiom igra glatko

9 godina
neaktivan
Gtx 9xx Club

Jedno pitanje? nVidia GTX960 Strix 4GB jel ima ko kakva iskustva sa ovom grafom ,jel dobra ili losa :) 

0 0 hvala 0
12 godina
toxic kaže...
MEGATAMA kaže...

ja imam osjecaj da ti samo cekas da objavis kako je gtx 970 bolja od r9 390 i u stvari samo to i objavljujes ?alo pa nemaš 10 godina ne trebaš opravdavati na svakom cosku svoj prelazas sa r9 290 na gtx 970.. stvarno nema smisla

inaće svako može po svojemu:

http://www.gamersnexus.net/game-bench/2213-just-cause-3-gpu-fps-benchmark-anomalous-performance

Opravdavanje....sto imam opravdavat?Ovo je ukazivanje na niz....niz koji traje poduze i poanta koja se izvlaci iz toga.

13 godina
Kec123 kaže...

Jedno pitanje? nVidia GTX960 Strix 4GB jel ima ko kakva iskustva sa ovom grafom ,jel dobra ili losa :) 

Dobra je, samo je preskupa kod nas (a i vani uglavnom). GTX 960 4gb od nekih drugih brendova se dobije za manje novaca.

9 godina
neaktivan
Gtx 9xx Club

u Links-u je 2300kn ,a jel bi mogo dobit neki dobar prijedlog za GTX960 od drugih brendova ako nije problem? :) 

0 0 hvala 0
13 godina
picajzla0707 kaže...

kod njih mi se sviđa što koriste balansirane konfiguracije - medium proc s medium grafom, a ne kad testiraju 750ti vs 260 s osmojezgrenim i7 na 4,4ghz

tako se jasno vide problemi pojedinih grafa, kao što je primjerice famozni cpu overheading, koji se i ovdje zanemaruje kod preporuka grafi, pa se ljudima sa slabim procovima preporučaju amd grafe, a onda čovac dobije slideshow i trzanje dok susjed sa slabijom nvidiom igra glatko

Slažem se, ja sam u posljednje vrijeme dosta pratio njihove recenzije i recenzije od gamersnexus-a. Potonji, za razliku od dosta reviewera, pokazuje zavidno znanje eksperimentalne metodologije.

13 godina
Kec123 kaže...

u Links-u je 2300kn ,a jel bi mogo dobit neki dobar prijedlog za GTX960 od drugih brendova ako nije problem? :) 

Naravno, jel ti bitno uzimati kod nas? Links je dobar samo ako se uzima na veći broj rata, zato imaju i više cijene. Reci jel uzimaš na keš ili otplatu nekakvu. Ja sam uzeo vani ovo:

https://www.alzashop.com/gigabyte-gtx-960-oc-gaming-windforce-2x-4-gigabytes-d2899482.htm?o=1

To ti je cca 1700kn sa dostavom, tj. dostava je besplatna. Stiže mi sredinom idućeg tjedna pa još ne mogu tvrditi kakva je iz prve ruke, no ima 3 godine garancije i Gigabyte je pouzdan brend. Razlika u cijeni, kao što vidiš, je velika. Asus, Gigabyte, MSI, Gainward (Phantom), Zotac - svi oni imaju gtx960 i pouzdani su, gledaj da uzmeš najpovoljniju i sa što dužom garancijom (3god).

evo ti ponuda kod nas:

http://www.nabava.net/search.php?tp=0&q=gtx+960+4gb

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.12.2015 22:23 (ElektričnaOvca).
9 godina
neaktivan
Gtx 9xx Club

Pa ovako nije mi bitno da uzmem kod nas nesto? Nikad nisam uzimo grafu izvana recimo sa ebay-a i to pa neznam kako funkcionira. Uzo bi na keš odma  nekak mi je to najbolje platim pa sam miran ,a do 2500kn mogu uzet jako dobru grafu bar da sam 2,3 god. miran :) 

Ova Gigabyte mi se cini super ali da nista se nemoze rec dok se ne isproba na licu mjesta?!

Znaci nemoram se bas sad bazirat samo na Asus Strix jer sto ti kazes nije Asus kao brend nista bolji od ostalih brendova npr. Asus, Gigabyte, MSI, Gainward  .
A sa garancijom da to gledam da mi bude sto duza do 3 god. nikad neznas kakva te grafa moze portefit :) 

0 0 hvala 0
13 godina
Kec123 kaže...

Pa ovako nije mi bitno da uzmem kod nas nesto? Nikad nisam uzimo grafu izvana recimo sa ebay-a i to pa neznam kako funkcionira. Uzo bi na keš odma  nekak mi je to najbolje platim pa sam miran ,a do 2500kn mogu uzet jako dobru grafu bar da sam 2,3 god. miran :) 

Ova Gigabyte mi se cini super ali da nista se nemoze rec dok se ne isproba na licu mjesta?!

Znaci nemoram se bas sad bazirat samo na Asus Strix jer sto ti kazes nije Asus kao brend nista bolji od ostalih brendova npr. Asus, Gigabyte, MSI, Gainward  .
A sa garancijom da to gledam da mi bude sto duza do 3 god. nikad neznas kakva te grafa moze portefit :) 

Ovo ti je review za gigabyte karticu koju sam ja uzeo http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2015-nvidia-geforce-gtx-960-2gb-vs-4gb-review

Ovaj shop ti je pouzdan, uzima ekipa sa foruma redovito, stigne ti za 5-8 dana. Gle, do 2500kn se vani da štošta jačeg uzet, a i kod nas. Malo je zeznuta ta cjenovna kategorija jer imaš kartice za do cca 2000 kn i onda imaš skok na sljedeću (jaču) kategoriju koja je oko 3000kn. Od kartica do 2500 imaš, recimo, od AMD-a r9 380x za nekih 2000kn - ona je jača od gtx960, no za mene ne dovoljno jača da bih dao tu svotu, no svakako je jača i ako ti nije bitno ušparati koju kunu preporučio bih ti da razmisliš o toj opciji. Koji ti je ostatak konfiguracije i na kojoj rezoluciji igraš? 

13 godina
Gtx 9xx Club

Od mene preporuka za gigabyte gtx 960 g1 gaming 4gb.

doticnu sam dobio kao zamjenu za 760 jer je bila neispravna.

prodao sam je frendu jer sam odlucio ici na visi razred te sam uzeo 970.

frendu radi odlicno, prezadovoljan je,i super se kloka. mislim da je dosao blizu 1600mhz na jezgri bez podizanja voltaže.

ima backplate,hladna je... super grafa. ima za 2145kn u adm-u,ili preko neta se da naci za 2000kn.

ako se mozes protegnuti do 2500kn onda preporucam neku aftermarket 970 sa cim vise garancije

Trazim ljude za BF4 squad + TS i timsko igranje. PP ako ste zaintersirani
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.12.2015 23:14 (GrimReaperKC).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Gtx 9xx Club

Citam ovaj review jako dobra grafa :) 

Nekako mi je najbolje uzet iz naseg shop-a ,gledo sam na ebay-u ima za 2500 jako dobrih grafickih kartica ali sto sam vec reko neznam kako funkcionira dostava a i nekako mi je rizicno? Bas sad uspoređujem i razmisljam da AMD R9 380X jaca od GTX960 meni nije sad bitno 100,200 kn sto cu vise dat ili usparat ,evo moje konfiguracije pa pogledaj sta bi bilo najbolje jedino mi je mozda problem napajanje presudi sam mislim bolje se razumijes nego ja :) rezolucija je 1440x900 monitor je Asus VW193D nije neki monitor al sluzi me vec dobrih godina :D 

https://iponcomp.hr/webshop/product/asus_strix_r9380x_4g_gaming_r9_380x_4gb_gddr5_pcie/1300306 po meni nije tako ni visoka cijena e sad jedino jel moze ovo napajanje nju podrzat

Maticna - Asus M5A97 R2.0
Procesor - AMD FX-8320 ( 8 CPUs 3.5Ghz )
Napajanje - Real Power ECO Silent 500W Bronze
Graficka - AMD Radeon R7260 1GB DDR5
Memorija - Kingston 1600mhz 2x4 Gb

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.12.2015 23:35 (Kec123).

0 0 hvala 0
13 godina
Kec123 kaže...

Nekako mi je najbolje uzet iz naseg shop-a ,gledo sam na ebay-u ima za 2500 jako dobrih grafickih kartica ali sto sam vec reko neznam kako funkcionira dostava a i nekako mi je rizicno? Bas sad uspoređujem i razmisljam da AMD R9 380X jaca od GTX960 meni nije sad bitno 100,200 kn sto cu vise dat ili usparat ,evo moje konfiguracije pa pogledaj sta bi bilo najbolje jedino mi je mozda problem napajanje presudi sam mislim bolje se razumijes nego ja :) 

https://iponcomp.hr/webshop/product/asus_strix_r9380x_4g_gaming_r9_380x_4gb_gddr5_pcie/1300306 po meni nije tako ni visoka cijena e sad jedino jel moze ovo napajanje nju podrzat

Taj ipon ti je u stvari mađarski shop, ako se ne varam - uglavnom, ovo što sam ti stavio nije ebay ni ništa slično, zamisli da links dostavlja u sloveniju, bih, mađarsku, to ti je znači ista fora kao i ovaj alzashop koji sam ti linkao (kao i ipon, edigital).

Ja ne bih stavio 380x na to napajanje, 960 bih stavio, al' bih razmišljao o drugom napajanju u kratkom roku. Tvoje napajanje ima jedan 6+2 konektor za grafičku i 33ampera na 12v. Za sam brand napajanja ne znam, ima ljudi koji se bolje kuže, no nije dobar znak kada ne možeš naći recenziju na netu i kada moraš kopati uokolo da vidiš specifikacije samog napajanja. Solidno napajanje od 500w bi inače bilo ok za 380x - takva ti idu za cca 500kn. Ako ćeš ići na opciju sa gtx960, onda ti je najsigurnije uzeti onu sa jednim 6-pin konektorom za napajanje (jer neki modeli gtx960 traže dva ulaza).

9 godina
neaktivan
Gtx 9xx Club

Aha znaci alzashop je pouzdan kao i ovi nasi shop-ovi ,e dobro hvala ti na toj informaciji ja sam mislio da je to nesta kao ebay a ipak nije :) 

Da tocno tak to napajanje je dobro ali ujedno i nije nesta bajno ,zato ja i pucam samo na neku GTX960 sa jednim 6 pin konektorom ,ili se bacit prvo na samo napajanje prvo to promjenit i onda neku solidnu graficku ,Ako sada uzmem GTX960 za godinu ,2 cu mjenjat napajanje onda mi vise nece bit fora ta graficka neg cu prelazit na nesto drugo znaci kad sagledamo pare sam bacio u vjetar ,prvo promjenit napajanje prec na nesto jace kvalitetnije i bacit se na neku bolju graficku .Neznam vise nisam pametan sta i kako bi bilo najpametnije .Izaslo je puno dobrih igrica u jako kratkom roku a ja sa ovom postojecom grafickom nemogu apsolutno nista -.- :) 

0 0 hvala 0
12 godina
Kec123 kaže...

Aha znaci alzashop je pouzdan kao i ovi nasi shop-ovi ,e dobro hvala ti na toj informaciji ja sam mislio da je to nesta kao ebay a ipak nije :) 

Da tocno tak to napajanje je dobro ali ujedno i nije nesta bajno ,zato ja i pucam samo na neku GTX960 sa jednim 6 pin konektorom ,ili se bacit prvo na samo napajanje prvo to promjenit i onda neku solidnu graficku ,Ako sada uzmem GTX960 za godinu ,2 cu mjenjat napajanje onda mi vise nece bit fora ta graficka neg cu prelazit na nesto drugo znaci kad sagledamo pare sam bacio u vjetar ,prvo promjenit napajanje prec na nesto jace kvalitetnije i bacit se na neku bolju graficku .Neznam vise nisam pametan sta i kako bi bilo najpametnije .Izaslo je puno dobrih igrica u jako kratkom roku a ja sa ovom postojecom grafickom nemogu apsolutno nista -.- :) 

to tvoje napajanje nije baš zvijezda, ali nije niti katastrofalno loše - za tu 960 ga možeš koristiti bez brige

uzmi slobodno grafu koju ti je kolega preporučio (pazi na konektore) i uživaj u gejmanju

9 godina
neaktivan
Gtx 9xx Club

Pa da to i kazem nije bas to napajanje neko bajno ,ali nije ni lose tolko .Naravno ako budem uzimo 960 obavezno pazim na konektor ,hvala vam :) 

1 0 hvala 0
13 godina
Kec123 kaže...

Nekako mi je najbolje uzet iz naseg shop-a ,gledo sam na ebay-u ima za 2500 jako dobrih grafickih kartica ali sto sam vec reko neznam kako funkcionira dostava a i nekako mi je rizicno? Bas sad uspoređujem i razmisljam da AMD R9 380X jaca od GTX960 meni nije sad bitno 100,200 kn sto cu vise dat ili usparat ,evo moje konfiguracije pa pogledaj sta bi bilo najbolje jedino mi je mozda problem napajanje presudi sam mislim bolje se razumijes nego ja :) rezolucija je 1440x900 monitor je Asus VW193D nije neki monitor al sluzi me vec dobrih godina :D 

Uzmi FX 8300 umjesto 8320 nema razlike, ionako ces i jedan i drugi clockati na odredjenu frekvenciju da ti radi 
A razliku u cijeni potrosi na jacu grafiku ili cak da uzmes fx 6300 sto ti je dosta bolja opcija posto igras na 1440*900 i jacu grafu tipa r7 265/r9 270/gtx 950

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.12.2015 18:38 (chaselol).
12 godina
chaselol kaže...

Uzmi FX 8300 umjesto 8320 nema razlike, ionako ces i jedan i drugi clockati na odredjenu frekvenciju da ti radi 
A razliku u cijeni potrosi na jacu grafiku ili cak da uzmes fx 6300 sto ti je dosta bolja opcija posto igras na 1440*900 i jacu grafu tipa r7 265/r9 270/gtx 950

nešto si krivo shvatio, kolega već ima doma tu konfu i samo traži savjet za grafičku

13 godina
neaktivan
Gtx 9xx Club
Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
0 2 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice