Gtx 9xx Club

poruka: 9.120
|
čitano: 963.690
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Gtx 9xx Club

.

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
2 0 hvala 1
9 godina
protjeran
Gtx 9xx Club

pozdrav ljudeki, 

evo par fotkica grafa i SS benchmarka. 

EDIT : Evo slike kucista za kolegu

pozzzzz

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.12.2015 11:55 (heavyy_rain).
Moj PC  
24 0 hvala 5
13 godina
neaktivan
Gtx 9xx Club

Ljepotice:D

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
2 0 hvala 1
10 godina
Re: Gtx 9xx Club

Zašto imaš metalnu stolicu s jastukom u kućištu jesi normalan? 

12 godina
heavyy_rain kaže...

pozdrav ljudeki, 

pozzzzz

Koji stroj....e ovo je za 4K.

15 godina
Gtx 9xx Club

kućište mi izgleda moćno, a izgleda da nisam ni jedini na ovom forumu koji preferira air cooling :D

Moj PC  
3 0 hvala 1
16 godina
odjavljen
Gtx 9xx Club

A nije bilo Kingpina?? :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
heavyy_rain kaže...

pozdrav ljudeki, 

pozzzzz

Hebena konfa moram priznat,kao što kolega kaže spremno za 4K gaming!!

Btw imaš Corsair Graphite 760T a ne 780T koje ti stoji u moj PC,ali bez obzira to stvarno lijepo izgleda!!

AUDIOFIL
11 godina
Tonči kaže...

A nije bilo Kingpina?? :(

Boga mi nema baš gledam...classified je zadnje od ponude 812 CHF cca 5600 kunića 

The Time is always righT
17 godina
Gtx 9xx Club

Zašto je čovjek suspendiran?

Btw. konfa je prevrezija ali dam se kladit da sam je već negdje vidio... ostala mi u sjecanju još prije par mjeseci slika ovog kucista u kojoj se čini da je stolac unutra ..

I još nešto ova gtx 980 ti kombinacija nije ništa bolja od 4malove kombinacije za 4k. dakle podjednako radi.

Čak mi je 4malova draža jer je tiša no da ne idem u offtopic...

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
toxic kaže...

Zašto je čovjek suspendiran?

Btw. konfa je prevrezija ali dam se kladit da sam je već negdje vidio... ostala mi u sjecanju još prije par mjeseci slika ovog kucista u kojoj se čini da je stolac unutra ..

I još nešto ova gtx 980 ti kombinacija nije ništa bolja od 4malove kombinacije za 4k. dakle podjednako radi.

4malova konfa je vrhunska,ali opet ova mi je draža!!I vjerovatno nešto bolja kad se sve zbroji!!

A tko zna zašto je suspendiran!

AUDIOFIL
15 godina
toxic kaže...

http://www.bug.hr/forum/topic/predstavljanje/slike-vaseg-hardvera/299.aspx?page=297&jumpto=4684132&sort=asc&view=flat

17 godina
Gtx 9xx Club

Da se razumijemo.

Zagy je klasa više i njega ne računamo ovdje :)

ipak mu samo vodeno košta ko ove dvije 980 ti :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Rasho kaže...
toxic kaže...

Btw. konfa je prevrezija ali dam se kladit da sam je već negdje vidio... ostala mi u sjecanju još prije par mjeseci slika ovog kucista u kojoj se čini da je stolac unutra

http://www.bug.hr/forum/topic/predstavljanje/slike-vaseg-hardvera/299.aspx?page=297&jumpto=4684132&sort=asc&view=flat

staces covjek skuplja tu i hvala!

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.12.2015 21:41 (Stjepanj).
15 godina
Gtx 9xx Club

ne kužim poantu korištenja drugog accounta (to je vjerovatno i razlog za ban)

Moj PC  
3 0 hvala 1
17 godina

Pa i tvoja je za 4k.  A ovo sa double acc ne kuzim e sick sick sto ti bi :-))))

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.12.2015 21:49 (4mal).
14 godina

A tko je suspendiran ?

15 godina
protjeran
toxic kaže...

980Ti nisu bolje jedino kad su na stock clocku, clockane (a vecina ih je tvornicki vec takvo) ipak gaze Fury X 15-20% na 4K, a na nizim rezolucijama jos vise.

Sta se tisine tice, drazi mi je zvuk venta nego zvuk pumpe..

17 godina

Ovaj novi Doppelgänger

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.12.2015 22:56 (4mal).
11 godina
odjavljen
Gtx 9xx Club

dragi gospodine admine, hvala vam puno sto ste mi suspendirali novi acc. takodjer vam zelim saopstiti da mi mozete slobodno i ovaj ovdje suspendirati sto sam vam vec jednom i rekao, i bio u nadi i cekanju da ce se desiti, te uradio novi koji ste upravo banovali. 

imam svoje razloge zasto sam uradio novi, i zasto sam vam rekao da mi deaktivirate stari, a to sto me niste poslusali i dali mi sami zuti karton nije moja stvar. nemam namjeru vise koristiti vas forum ali cu vam svejedno reci da imate predobar, prejednostavan i vrlo koristan forum. 

hvala lijepo i ovoga puta stvarno suspendirajte OVAJ profil. 

pozdrav

EDIT : hvala ekipi u temi na lajkovima, i lijepim komentarima. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.12.2015 0:06 (siick_bubble_gumm).
Moj PC  
6 1 hvala 3
12 godina
neaktivan
Gtx 9xx Club

Slazem sa sa tobom ja neznam koji admini donose takve glupe odluke ko da imaju 15 godina a ne preko 35 godina jesus uzas

Moj PC  
1 3 hvala 1
12 godina
Gtx 9xx Club

Svaki forum ima svoja pravila koja treba postivat,neka su univerzalna neka su svojstvena odredjenim forumima.Niti ja na Rebootu nebih odobrio da si clanovi rade nove acountove i posalju mi poruku ajd mi obrisite stari acc od sad koristim ovaj novi bez izuzetno izuzetno dobrog razloga.

Isprike na oftopicu....

Moj PC  
2 1 hvala 0
11 godina

td je radi samopromocije...nothing personal

The Time is always righT
12 godina
neaktivan
Gtx 9xx Club

Pitanje imam gtx 680 i pocelo mi se dešavati od kad sam stavio win 10 da se graficka sama underclocka kako je to moguce? danas tipa u LFD2 takt padne na 502mhz umjesto 1006 kolko treba biti ili jucer u BF4 padne sa 1006 na 750mhz o cem se radi jel zna neko mozda? temerature su normalne ne over heata se,i probo sam obrisati drivere mjenjati izmedu predzadnjih i zadnjih i nema pomoci jos sam iso u safe mode i maknuo sve sa driver unistalerom onim. znaci na 8.1 win nisam imo takvih problema sa gpu-u

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina

Nvidia Control Panel - 3D settings - Power menagament mode - Prefer Maximum Performance.

11 godina
neaktivan
Dvije kartice?

Daklem ovako, ovo moje bi mozda moglo i u zasebnu temu, ali idemo prvu ovdje cisto da vidim vasa razmisljanja.

Trenutno doma imam gtx 650 karticu i sluzi me ok, radi ko urica, ali nazalost vrijeme ju je malo pregazilo i zato sam narucio gtx 970 koja dolazi oko Bozica. I sad nemam mira i razmisljam kako bih iskoristio svoju (i meni jako dragu) 650-icu da ne propadne bezveze. Naletio sam na nekoliko clanaka gdje te dvije kartice zajedno rade a 650 je physX dedicated. Je li netko probao nesto slicno? Da li radi? Ima li kakvih problema? Kakva je situacija sa temperaturama?

Isto tako, imam napajanje od 550W, posto 970 trosi nesto manje struje, da li postoji mogucnost za gore navedeni build bez nadogradnje napajanja?

Tenkju!

0 0 hvala 0
15 godina
Gtx 9xx Club

Prodaj GTX 650, tako ćeš ju najbolje iskoristiti.

Moj PC  
12 0 hvala 1
13 godina
Gtx 9xx Club

Najavljujem se u temu, na putu je ovaj mališan. Vidim da je slabo zastupljen midrange ovdje, sve neke zvjerke i zvjerčice u konfama, red je da se to popravi :P

Tread softly because you tread on my dreams.
Moj PC  
8 0 hvala 1
14 godina

Napiši dojmove kad ti dođe grafa.

12 godina
neaktivan
Magibagi kaže...

Nvidia Control Panel - 3D settings - Power menagament mode - Prefer Maximum Performance.

Da ali onda mi je grafa stalno na full mhz makar ne radio nikaj i 52c

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice