- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ljepotice:D

Zašto imaš metalnu stolicu s jastukom u kućištu jesi normalan?
pozdrav ljudeki,
evo par fotkica grafa i SS benchmarka.
EDIT : Evo slike kucista za kolegu
pozzzzz
Koji stroj....e ovo je za 4K.
kućište mi izgleda moćno, a izgleda da nisam ni jedini na ovom forumu koji preferira air cooling :D
A nije bilo Kingpina?? :(
pozdrav ljudeki,
evo par fotkica grafa i SS benchmarka.
EDIT : Evo slike kucista za kolegu
pozzzzz
Hebena konfa moram priznat,kao što kolega kaže spremno za 4K gaming!!
Btw imaš Corsair Graphite 760T a ne 780T koje ti stoji u moj PC,ali bez obzira to stvarno lijepo izgleda!!
A nije bilo Kingpina?? :(
Boga mi nema baš gledam...classified je zadnje od ponude 812 CHF cca 5600 kunića
Zašto je čovjek suspendiran?
Btw. konfa je prevrezija ali dam se kladit da sam je već negdje vidio... ostala mi u sjecanju još prije par mjeseci slika ovog kucista u kojoj se čini da je stolac unutra ..
I još nešto ova gtx 980 ti kombinacija nije ništa bolja od 4malove kombinacije za 4k. dakle podjednako radi.
Čak mi je 4malova draža jer je tiša no da ne idem u offtopic...
Zašto je čovjek suspendiran?
Btw. konfa je prevrezija ali dam se kladit da sam je već negdje vidio... ostala mi u sjecanju još prije par mjeseci slika ovog kucista u kojoj se čini da je stolac unutra ..
I još nešto ova gtx 980 ti kombinacija nije ništa bolja od 4malove kombinacije za 4k. dakle podjednako radi.
4malova konfa je vrhunska,ali opet ova mi je draža!!I vjerovatno nešto bolja kad se sve zbroji!!
A tko zna zašto je suspendiran!
Da se razumijemo.
Zagy je klasa više i njega ne računamo ovdje :)
ipak mu samo vodeno košta ko ove dvije 980 ti :)
Btw. konfa je prevrezija ali dam se kladit da sam je već negdje vidio... ostala mi u sjecanju još prije par mjeseci slika ovog kucista u kojoj se čini da je stolac unutra
http://www.bug.hr/forum/topic/predstavljanje/slike-vaseg-hardvera/299.aspx?page=297&jumpto=4684132&sort=asc&view=flat
staces covjek skuplja tu i hvala!
ne kužim poantu korištenja drugog accounta (to je vjerovatno i razlog za ban)
Pa i tvoja je za 4k. A ovo sa double acc ne kuzim e sick sick sto ti bi :-))))
A tko je suspendiran ?
980Ti nisu bolje jedino kad su na stock clocku, clockane (a vecina ih je tvornicki vec takvo) ipak gaze Fury X 15-20% na 4K, a na nizim rezolucijama jos vise.
Sta se tisine tice, drazi mi je zvuk venta nego zvuk pumpe..
Ovaj novi Doppelgänger
dragi gospodine admine, hvala vam puno sto ste mi suspendirali novi acc. takodjer vam zelim saopstiti da mi mozete slobodno i ovaj ovdje suspendirati sto sam vam vec jednom i rekao, i bio u nadi i cekanju da ce se desiti, te uradio novi koji ste upravo banovali.
imam svoje razloge zasto sam uradio novi, i zasto sam vam rekao da mi deaktivirate stari, a to sto me niste poslusali i dali mi sami zuti karton nije moja stvar. nemam namjeru vise koristiti vas forum ali cu vam svejedno reci da imate predobar, prejednostavan i vrlo koristan forum.
hvala lijepo i ovoga puta stvarno suspendirajte OVAJ profil.
pozdrav
EDIT : hvala ekipi u temi na lajkovima, i lijepim komentarima.
Slazem sa sa tobom ja neznam koji admini donose takve glupe odluke ko da imaju 15 godina a ne preko 35 godina jesus uzas
Svaki forum ima svoja pravila koja treba postivat,neka su univerzalna neka su svojstvena odredjenim forumima.Niti ja na Rebootu nebih odobrio da si clanovi rade nove acountove i posalju mi poruku ajd mi obrisite stari acc od sad koristim ovaj novi bez izuzetno izuzetno dobrog razloga.
Isprike na oftopicu....
td je radi samopromocije...nothing personal
Pitanje imam gtx 680 i pocelo mi se dešavati od kad sam stavio win 10 da se graficka sama underclocka kako je to moguce? danas tipa u LFD2 takt padne na 502mhz umjesto 1006 kolko treba biti ili jucer u BF4 padne sa 1006 na 750mhz o cem se radi jel zna neko mozda? temerature su normalne ne over heata se,i probo sam obrisati drivere mjenjati izmedu predzadnjih i zadnjih i nema pomoci jos sam iso u safe mode i maknuo sve sa driver unistalerom onim. znaci na 8.1 win nisam imo takvih problema sa gpu-u
Nvidia Control Panel - 3D settings - Power menagament mode - Prefer Maximum Performance.
Daklem ovako, ovo moje bi mozda moglo i u zasebnu temu, ali idemo prvu ovdje cisto da vidim vasa razmisljanja.
Trenutno doma imam gtx 650 karticu i sluzi me ok, radi ko urica, ali nazalost vrijeme ju je malo pregazilo i zato sam narucio gtx 970 koja dolazi oko Bozica. I sad nemam mira i razmisljam kako bih iskoristio svoju (i meni jako dragu) 650-icu da ne propadne bezveze. Naletio sam na nekoliko clanaka gdje te dvije kartice zajedno rade a 650 je physX dedicated. Je li netko probao nesto slicno? Da li radi? Ima li kakvih problema? Kakva je situacija sa temperaturama?
Isto tako, imam napajanje od 550W, posto 970 trosi nesto manje struje, da li postoji mogucnost za gore navedeni build bez nadogradnje napajanja?
Tenkju!
Prodaj GTX 650, tako ćeš ju najbolje iskoristiti.
Najavljujem se u temu, na putu je ovaj mališan. Vidim da je slabo zastupljen midrange ovdje, sve neke zvjerke i zvjerčice u konfama, red je da se to popravi :P
Napiši dojmove kad ti dođe grafa.
Nvidia Control Panel - 3D settings - Power menagament mode - Prefer Maximum Performance.
Da ali onda mi je grafa stalno na full mhz makar ne radio nikaj i 52c