GTX 10xx (Pascal) klub (2016)

poruka: 15.698
|
čitano: 1.670.453
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
odjavljen
Re: GTX 10xx (Pascal) klub (2016)
XXX kaže...
ansha kaže...
Leopard_st kaže...

Uh, ovo je bilo nisko. hahahha

Nije nisko, to je tako....

Je, npr. ovaj i3 nije profitirao?

??

Maca popapala jezik? 

14 godina
Stjepanj kaže...

Opce je poznato da tonci hrvate smatra glupima, i njegovi postovi kome god da odgovara(dakel svima) izgledaju kao da objasnjava retardiranom djetetu! no nije za zamjeriti covjek pokusava biti "detaljan" a i ocigledan je utjecaj "novinarstva" u tome svemu..ili kaj vec radi!lp

Ček, jel ovo Glavaš započeo kad je napisao da ne postoji dx12?

Dobru je bombu bacio, skidam mu kapu

16 godina

Po zahtjevu chaselola obavljen je test znaci test je bio 1 core.Posto iz nekog razloga nisam mogao slikati sa msi afterburenrom morao sam ga iskljuciti izbacivalo me svaki put kad bi iskljucio u procesima sve jezgre.Mmrsko mi je bilo restart windowsa pa u biosu da iskljucim sve i da pc radi na jednoj jezgri.Pa kako se vidi od dx12 sam dobio boost od 2.5FPS Bilo bi ljepo da netko tko ima amd fx 8320 ili 8350 uradi ovaj test da nam pokaze kako je to na amdovim procesorima rijeseno  jel stvarno imaju taj boost kako se hvalite.

dx11 dx11
dx12 dx12
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.12.2016 16:21 (dreadmoore).
Moj PC  
0 0 hvala 2
18 godina
odjavljen

Kakav bi ti boost na toj staroj kartici kad očito nije podržan sli. Stavi gore neku jaču AMD grafu pa testiraj. Također vidiš po grafovima da FX 8320 i sl. ne profitiraju ništa sa GTX 1080 nego nešto i gube kao i jači procesori. Testiraj sa nekim starijim i3 procom i jačom grafom.

Moj PC  
2 0 hvala 0
9 godina
DarthMarkus kaže...
.

Evo ja znam osnove, slušao sam operacijske 2 godine na faksu, pa dobro kontam princip rada api-a...

ovo me podsjeća na ono kad profesor matematike govori kako je matematika sve i naj bitnija, onda ideš na fiziku pa ovaj govori da je fizika sve, onda ideš na tjelesni tjelesni je sve itd..
kolega dragi api je jedan mali dio priće i zato tebi nije jasno zasto je dx12 bolji od dx11.

14 godina
dabar_solta_V2 kaže...
DarthMarkus kaže...
.

Evo ja znam osnove, slušao sam operacijske 2 godine na faksu, pa dobro kontam princip rada api-a...

ovo me podsjeća na ono kad profesor matematike govori kako je matematika sve i naj bitnija, onda ideš na fiziku pa ovaj govori da je fizika sve, onda ideš na tjelesni tjelesni je sve itd..
kolega dragi api je jedan mali dio priće i zato tebi nije jasno zasto je dx12 bolji od dx11.

Šolta dragi, fulao si ceo fudbal...

Sad mi quotaj gdje sam ja to napisao, pa onda kreni sa napadom...

Inače, ja bih prodao ženu da TW:WH dx12 izađe iz bete i da mi proc radi ravnomjerno i da mi gpu usage ne varira od 60% do 100%...

Zamisli, imaš par tisuća jedinica sa vlastitim pathfindigom koje kad zumaš možeš pogledat pore na nosu...Nigdje više ne bi legao nego tu...

Ovako sam morao unparkati jezgre, tokom bitke moram alt i tab (gasiti jezgru koja spajka, pa ponovo paliti), heavy modati i još puno toga...

Evo ti nešto još smješnije - kupio sam 290-tku kad je izašla RADI MANTLA ! Naravno, mantle je katastrofalno radio na HE gpuu (tad), a pristojno na midu...

Zamisli horor kad sam ga na kraju morao gasiti...

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.12.2016 17:09 (DarthMarkus).
18 godina
odjavljen

Nemam trenutno ni jednu DX 12 igru na kompu ali izgrao sam ih dosta ua zdnje vrijeme i to mi je uz Mantle i Vulkan svaki puta donjalo glatko igranje, barem za moje pojmove. Jedino mi je ostao prtSc od Ashesa kad asam ga vrtio. Znači na istim postavkama, DX 11 prosjek 27 fpsa a na DX 12 42 fpsa i osjetna razlika na oko u čmarku.

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
protjeran

Eto fin skok nema sta, sad reci jel bi rade uzeo fx 83xx ili i5 6xxx za 1300kn? ako bi  opet uzeo fx jel bi onaj s i5 imao isti ili veci fps?

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.12.2016 17:08 (Stjepanj).
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina

Glupo ti je pitanje Stjepko naravno da bi uzeo fx jer on je svakako fanboy

Moj PC  
3 1 hvala 0
18 godina
odjavljen
Stjepanj kaže...

Eto fin skok nema sta, sad reci jel bi rade uzeo fx 83xx ili i5 6xxx za 1300kn? ako bi  opet uzeo fx jel bi onaj s i5 imao isti ili veci fps?

Ni jedno ni drugo sobzirom da izlazi ZEN  Inače kad sam ja kupovao FX-a prije tri godine koštao je 1049 kn  i sobizirm da bu bez problema gurao još par godina ja prezadovoljan. Uz ovaj DX 12/Vulkan i ako se ovak nastavi izdržao bu možda ne još dvije godine nego i više 

9 godina
ocito san te krivo svatia onda nhf ne napadan
18 godina
odjavljen
dreadmoore kaže...

Glupo ti je pitanje Stjepko naravno da bi uzeo fx jer on je svakako fanboy

Moje pare, moj izbor 

16 godina
XXX kaže...
Stjepanj kaže...

Ni jedno ni drugo sobzirom da izlazi ZEN  Inače kad sam ja kupovao FX-a prije tri godine koštao je 1049 kn  i sobizirm da bu bez problema gurao još par godina ja prezadovoljan. Uz ovaj DX 12/Vulkan i ako se ovak nastavi izdržao bu možda ne još dvije godine nego i više 

Nisam ni ocekivao neki bolji drugi odgovr.

18 godina
odjavljen
dreadmoore kaže...
XXX kaže...
Stjepanj kaže...

Nisam ni ocekivao neki bolji drugi odgovr.

U kom smislu bolji odgovor?

14 godina
dabar_solta_V2 kaže...
ocito san te krivo svatia onda nhf ne napadan

Samo te molim, nemoj i ti otić u apostole...Previše ih je koji nisu tri posta na forumu ostavili, a pucaju tdove ko klinci od 10 godina...

Umro bi od tuge...haha...

Inače kad si ekipa tu prdi u bradu jedno te isto 70 stranica, treba netko ko Glavaš da malo krv proradi

13 godina
neaktivan
Stjepanj kaže...

Eto ti imas slab procesor pa pokazi nam razliku...ili netko drugi, dreadmore ugasi 7 thredova pa probaj s 3fps-a mozda skoci na 3.5 u dx12

Nadji neku i3 i ubodi kod sebe, ovaj fx je za i3 institucija  a to znas i sam, pa ces lupiti td cos mad

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
17 godina
odjavljen
ansha kaže...
Leopard_st kaže...

Uh, ovo je bilo nisko. hahahha

Nije nisko, to je tako....

Kažu, nešto kao socijalizam je taj Vulkan - DX11 - onima s više je bolje, onima s manje lošije. S Vulkanom je svima jednako loše. 

Nego, šalu na stranu, to je tako zbog slabije implementacije. Realno nema razloga da bude sporije, morali bi biti samo brže.

prodajem jednu od mašina
18 godina
odjavljen

Po ovome i GTX 1080 solidno profitira od DX 12 

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pozdrav.

Sto mislite o ovoj PNY GTX 1080 sto se prodaje u Linksu? Isplati li se uzeti za te pare ili ipak iskesirati nesto vise za bolju verziju? Ili pak cekati Vegu ili GTX 1080 Ti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
alen29 kaže...

Pozdrav.

Sto mislite o ovoj PNY GTX 1080 sto se prodaje u Linksu? Isplati li se uzeti za te pare ili ipak iskesirati nesto vise za bolju verziju? Ili pak cekati Vegu ili GTX 1080 Ti?

Ovo uzmi, najjace i najtise hlađenje na trzistu PALIT GeForce GTX 1080 JetStream.

13 godina
neaktivan
alen29 kaže...

Pozdrav.

K'o referentna sto se tice hladjenja, ide joj u prilog 3 godine garancije 

10 godina
protjeran

Ne pricaj gluposti, referentno hlađenje od Nvidie i ovi plasticni drlozi i zujalice od ostalih vendora se nemogu uspoređivati, osjetno losije hlađenje i prilicno veca buka, a i kvaliteta izrade je vidljivo losija iz aviona.

Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

3 godine > 2 godine

Deal with it 

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran

Dobro i kaj sad? ne kuzim, kao daje ta garncija sveta krava, ovdje se uspoređuju dvije grafe apsolutno razlicitih kvaliteta sta izrade sta hlađenja, i ova Jetstream ce trajat 3 puta dulja nego ova plasticnjaca koja ce se sigurno pokvariti i prije te 3 godine garancije.

Uostalom, jebote garancija, kupujes najbolje i najkvalitetnije za svoje pare, a ono sta je kvalitetno se sigurno nebude pokvarilo tako da brige nema.

Ti bas ne prestajes iznenađivat 

Moj PC  
1 1 hvala 0
12 godina
neaktivan

Nisam baš nešto istraživao, no jedan od tri Display port inputa ne radi. Dakle prvi ok, drugi nista, treci radi, DVI radi, HDMI radi. Jesu neke postavke u pitanju ili ? Full mi se neda reklamirat zbog toga, a ne zelim ni ostavit tako

Battlelog: D3lBoy-00
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Naravno da ne razumijes, uzeti tako skup proizvod sa 2 godine garancije je ne bas najpametniji potez. Bolje uzeti tipa Gigu koja ima pristojno hladjenje i opet 3 godine garancije nego najbolje sa  dvije. A ovaj komentar da ce se plasticnjara pokvariti prije 3 godine je 

Ako kupujes najbolje i najkvalitetnije za svoje pare ne biras Palit 

10 godina
protjeran

Budi mudar, cak i ako ustanovis da je stvarno neispravan ulaz nemoj odma reklamirat nego pricekaj jos mjesec dva da padnu cijene grafama kada dođe gtx 1080ti i Vega pa onda reklamiraj i trazi da nasoplatis za gtx 1080 nekih 100 eura jer vjerujem da ce ih biti vec po 4700-4800kn kako su cijene krenule padat.

Iako nije losa opcija ni da cuvas grafu sve do 2018 godine kada dolazi Vega 20 i Volta pa onda trazis reklamaciju i sitno nadoplatis za neki high end model 

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
chaselol kaže...

Naravno da ne razumijes, uzeti tako skup proizvod sa 2 godine garancije je ne bas najpametniji potez. Bolje uzeti tipa Gigu koja ima pristojno hladjenje i opet 3 godine garancije nego najbolje sa  dvije. A ovaj komentar da ce se plasticnjara pokvariti prije 3 godine je 

Ako kupujes najbolje i najkvalitetnije za svoje pare ne biras Palit 

Ajde ne trolaj, nemas pojma o apsolutno nicem, dosadujes konstantno sa svojim socijalnim komentarima, nisu svi iz vukojebine da kupuju grafu jednom u 5 godina, ljudi koji su u trendu i parte tehnologiju i hardver mjenjaju grafe na svakoj seriji a pogotovo onaj tko kupuje high end, tu je uostalom prijeko potrebno redovno mijenjat grafe zato da izbjegavas velike gibitke kod prodaje naspram izlaska nove serije.

Palit i Gainward pobijaju sve ove tvoje Gigabajtice, MSI-jevke i tradicionalno lose Asusice, testovi su tu vec sam ih stavljao, mogu opet tako da pssst! 

12 godina
neaktivan
Lucidius kaže...

Budi mudar, cak i ako ustanovis da je stvarno neispravan ulaz nemoj odma reklamirat nego pricekaj jos mjesec dva da padnu cijene grafama kada dođe gtx 1080ti i Vega pa onda reklamiraj i trazi da nasoplatis za gtx 1080 nekih 100 eura jer vjerujem da ce ih biti vec po 4700-4800kn kako su cijene krenule padat.

Iako nije losa opcija ni da cuvas grafu sve do 2018 godine kada dolazi Vega 20 i Volta pa onda trazis reklamaciju i sitno nadoplatis za neki high end model 

Ma prosla mi je i ta opcija kroz glavu al mi je bed jer sam vec ovu dobio u zamjenu lol

Battlelog: D3lBoy-00
10 godina
protjeran

Imas pravo na reklamaciju, nije tvoj problem kaj si dobio grafu koja nije 100 posto isparvna, ne brigaj se nista, ionako ti taj ulaz nista ne znaci, pricekaj pa kasnije trazi da nadoplatis za jaci model, dobro tebi dobro i njima ;)

Moj PC  
2 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice