Dakle...tražim već neko vrijeme i po ovom forumu i po drugim stranicama odgovore na moja pitanja ali sve što sam dobio nije konkretno, pa molim vas za pomoć ako nije problem.
Znači u pitanju je izbor digitalnog fotoaparata. Fotografija me u zadnje vrijeme sve više i više privlači i nakon što sam svog idiota iskoristio koliko se to moglo, razmišljam o prelasku u višu klasu.
Prvo mi je na pamet pao SLR...ali su onda krenile i sumnje. Izdvojiti te novce i onda ne moći iskoristiti opremu koju sam kupio. Pitanje je, koliko je teško svladati sve te mogućnosti i postavke SLR-a? Zato što, ako ne mogu koristiti te funkcije, sigurno ću bolje slike dobivati na idiotu kojeg poznajem u dušu. I onda sam u strahu da neću moći pohvatati sve cake i kupovati bzvz objektive i opremu odlučio na SLR-like fotić. Sada, ako vam nije teško da razbijete moje sumnje...dakle želio bih se početi baviti fotografijom malo ozbiljnije, za svoju dušu naravno i problem je u izboru aparata. Ako imate kakvih savjeta...slobodno pišite...hvala unaprijed...pozdraav