BUG ne radi?

poruka: 10
|
čitano: 3.511
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
BUG ne radi?

Ne mogu čitati BUG-ove.

Klikom na časopis samo se otvori mali thumb prve stranice i server izbacuje error 500.

Jel neko nešto strgao tamo?

Upozorenje: Sva elektronika radi na bijeli dim, kad on ode pouzdano možemo zaključiti da je mrtva.
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.11.2025 15:49 (strit).
Moj PC  
1 0 hvala 0
2 godine
Re: BUG ne radi?
strit kaže...

Ne mogu čitati BUG-ove.

Klikom na časopis samo se otvori mali thumb prve stranice i server izbacuje error 500.

Jel neko nešto strgao tamo?

Isti problem imam

18 godina
BUG ne radi?

U Bugu rade ko crnci!

AMD Ryzen 7900X3D; Gigabyte Gaming X670 X AX; G.Skill Trident Z5 Neo RGB DDR5-6000 C30 32 Gb; MSI 4090 24 Gb X Trio; SSD Patriot Viper VP4300 PCIe m.2 GEN4 2 Tb;Lian Li 011 Dynamic EVO; LG C2
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
BUG ne radi?

Izgleda da imaju ..... bug.

*ba dum tss*

I'll see myself out.

Pixel 4A (HTC 10 | HTC 8X :) no more)
Moj PC  
2 0 hvala 0
18 godina
BUG ne radi?

Tako je i kod mene, i na chromeu i na firefoxu.

Postoje 10 vrsta ljudi: Ljudi koji znaju binarni i oni koji neznaju!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
BUG ne radi?

Proradilo je, neko se pojavio na poslu.

Upozorenje: Sva elektronika radi na bijeli dim, kad on ode pouzdano možemo zaključiti da je mrtva.
Moj PC  
1 0 hvala 0
2 godine
BUG ne radi?

Opet problemi sa serverom: sporo otvaranje, časopisi ne rade itd. U zadnjih mjesec dana česti su problemi, nedavno mi nije otvaralo 95 % stranica koje inače posjećujem, jedino je YouTube radio.

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.12.2025 19:11 (Sequel).

0 0 hvala 0
18 godina
Kad otvorim bug kao casopis na tabletu sav tekst mi selektuje (slika u prilogu). Sve stranice mi zatamni i boje postanu cudne. Rijesenje?

0 0 hvala 0
18 godina
I na mobitelu je ista stvar. Nekako sam navikao da citam u modu kao sto je i sam casopis. Iako je sam po sebi mod lose napravljen jer se cesto desi da se klikne na neki nevidljivi link prilikom listanja (cak i kad se lista strelicama) nakon cega otvori reklamu i kada se vrati izbaci iz samog casopisa i potrebno je ponovno ucitati modul casopis i naravno krenuti ispocetka. Donekle se moglo iako je 5-6x izbacivalo, al sad je casopis totalno izoblicen. Nadam se da ce se poraditi malo oko ovog moda za nas sto citamo preko tableta a ne zelimo da imamo utisak da citamo obican web sadrzaj nego dobro poznati casopis.

0 0 hvala 0
17 godina
systemize kaže...
Kad otvorim bug kao casopis na tabletu sav tekst mi selektuje (slika u prilogu). Sve stranice mi zatamni i boje postanu cudne. Rijesenje?

Meni je tako sigurno preko pola godine, mislio sam da je do mog preglednika (koristim Brave) pa mi se nije dalo čačkati po postavkama. Ako nađeš rješenje-javi! :-)

Starlink is Skynet!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice